evet arkadaşlar bu iki araç arasında kaldı benim amca oğlu sizce hangi araç focus 1.0 benzinli style 46000 tl sıfır fiyatı accent blue 1.6 cdri prime 40800 tl
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
focus 1.0 ecoboost style mi hyundai accent blue 1.6 crdi prime mi
Collapse
X
-
Ynt: focus 1.0 ecoboost style mi hyundai accent blue 1.6 crdi prime mi
Ford daha sağlam ve kemikli duruyor hyundai ise yeni çizgisiyle bende buradayım diyor ve genelde uzak doğu araçlarında mekanik sorun fazla çıkmıyor servis ve garanti olarak hangisi iyi ise onu tercih etsin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
bende düşünmüştüm 1.0 almayı ama titantum serisi yok daha çıkmadı style için okadar para verilirmi bilmiyorum bana indirimli 37000tl kadar düştüler ama motoru harika titanyum olsa hiç düşünmeden focus al derdim2015 leon fr
Yorum
-
Bizde uygun fiyata bir dizel bakıyoruz hyundai accent blue düşünüyoruz o fiyatı nerden aldınız acaba1.6 crdi prime için ?
Orjinal yazı sahibi: zaqa17evet arkadaşlar bu iki araç arasında kaldı benim amca oğlu sizce hangi araç focus 1.0 benzinli style 46000 tl sıfır fiyatı accent blue 1.6 cdri prime 40800 tl'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zaqa17ford servisi bizim opelden daha berbat hyundai servislerini bilmiyorum abi tavsiyen için teşekkürlerInsigniaTEAM
Yorum
-
1.0 ecoboost motor henüz daha belli bir başarı yakalamış gibi bir durumu yok, en az 7 litre benzin tüketimi olacak ayrıca da güce benzin yetiştirmesi lazım, ve henüz yetkili servisler motora tam manasıyla garanti vermiyor, bence dizel
Yorum
Yorum