Duyuru

Collapse
No announcement yet.

focus 1.0 ecoboost style mi hyundai accent blue 1.6 crdi prime mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• focus 1.0 ecoboost style mi hyundai accent blue 1.6 crdi prime mi

evet arkadaşlar bu iki araç arasında kaldı benim amca oğlu sizce hangi araç focus 1.0 benzinli style 46000 tl sıfır fiyatı accent blue 1.6 cdri prime 40800 tl
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: focus 1.0 ecoboost style mi hyundai accent blue 1.6 crdi prime mi

Ford daha sağlam ve kemikli duruyor hyundai ise yeni çizgisiyle bende buradayım diyor ve genelde uzak doğu araçlarında mekanik sorun fazla çıkmıyor servis ve garanti olarak hangisi iyi ise onu tercih etsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ford servisi bizim opelden daha berbat hyundai servislerini bilmiyorum abi tavsiyen için teşekkürler
      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

bende düşünmüştüm 1.0 almayı ama titantum serisi yok daha çıkmadı style için okadar para verilirmi bilmiyorum bana indirimli 37000tl kadar düştüler ama motoru harika titanyum olsa hiç düşünmeden focus al derdim
        2015 leon fr

Yorum

Donanim seviyeleri benzer ise Focus derim

Hyundai daha dolu ise ve siz de cok yol yapiyorsaniz Hyundai

Yorum

Bizde uygun fiyata bir dizel bakıyoruz hyundai accent blue düşünüyoruz o fiyatı nerden aldınız acaba1.6 crdi prime için ?

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
            evet arkadaşlar bu iki araç arasında kaldı benim amca oğlu sizce hangi araç focus 1.0 benzinli style 46000 tl sıfır fiyatı accent blue 1.6 cdri prime 40800 tl
            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

valla blue ye cok cok ıyı fıyat almıssınız ben olsam blue alırdım yanı rakamı cok ıyı 128 bg de cok cok ıyı ve serı bır araba hayırlısı olsun lıste fıyatı arabanın 45,700 helal olsun opel gıbı ınmıs

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
                ford servisi bizim opelden daha berbat hyundai servislerini bilmiyorum abi tavsiyen için teşekkürler
                Hyundai servisleri hakkında iyi şeyler duyuyorum son zamanlarda. özellikle İstanbul'daki sel olayından beri.
                InsigniaTEAM

Yorum

1.0 ecoboost motor henüz daha belli bir başarı yakalamış gibi bir durumu yok, en az 7 litre benzin tüketimi olacak ayrıca da güce benzin yetiştirmesi lazım, ve henüz yetkili servisler motora tam manasıyla garanti vermiyor, bence dizel

Yorum

İşleniyor...
                  X