selamlar yolda 2012 model bir audi görürseniz bu motora sahip hiç korkmayın yaklaşamıyor bile kapışmaktan hiç çekinmeyin bizzat arkadaşımı baya bi bozdumda
O kadar fark olacağını sanmıyorum hatta oyumu Audi'den yana bile kullanırım. Sizinkisi pilotajdan dolayı olmuş gibi. Stock Insignia - 2.0 dediğiniz sanırım TDI 177 HP olan gibi kalkışta zaten şansımız yok alır başını gider...Hem 2.0 hem de sağlam tork var.
yok 180 bg benzinli insigniadan söz ediyorm. fakat aynı anda kalktık ve audi vitesi sport konumdaydı kalkıstadada daha sonrada kesinlikle yetişemedi. 235 km hıza kadar cktk ztn arayı acınca ben bıraktı arkadaş ki indiğimizde baya bı bozulmustu hanı basmaması yada kendinden kaynaklı bı sorun olduğunuda solemedı gayet istekliydi baslarken
benim de 170 bg'lik a5 coupe'yi indirmişliğim var perşembe günü de (zaten sonuç belliydi de bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim) alfa 156 selespeed 2.0 155 bg ile yürüdüm, onun 0-100 8.6 sn ama ne kalkışta ne de sonradan yanıma yaklaşmasının imkanı yoktu, ve virajlara zaten insigniayla aşık atamaz bi viraja girdim, o beni uzaktan seyretmekle yetindi
Yorum