Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SİZCE HANGİ SÜPERSPOR ve NEDEN?????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SİZCE HANGİ SÜPERSPOR ve NEDEN?????

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    Utku Hocam

Ben Godzillaciyim
    Malum fiyat-fayda
    Fizik kanunlarini hice sayma
    Gercek hayat hizi konusunda son 3 yilda kimse eline su dokemiyor
    aslında 0-100 hariç okadar sağlam değil bizim izlediklerimiz hep aşırı modlu araçlar değilse orjinalleri okadar abartı değil lambo murchelago ve üstü yada ferrari berlinetta öper Godzillayı

Yorum

Konu Tam isteigim yere geldi...Muhabbete devam dostlar herkesin gonlunde meger neler varmis??????? muhaha muhaha

Yorum

Omerim enzo tamam da evo biraz daha spora caliyor super spordan ote....

Yorum

Mercedes SlS AMG ve Porsche 911 turbo
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

oyum tartışmasız lamborghini avantador a.onun haricinde fiyat ve performans olarak düşüldüğünde gtr çok avantajlı duruyo

Yorum

gt-r kesinlikle sadece ilk hızlar için, yoksa rolling ve son hızlara doğru, doğru dürüst hiçbir süperspora rakip olamaz. 540 bg'lik 2013 model gt-r kalkışta aventador'u zorlayamadı bile ve mclaren de hemen gt-r'ı geçebildi... bu listede bir eksik daha var; mclaren f1 lm... 1. viteste 180 km hız yapabilen bir canavar, ortadan koltuk yanda geriye çekilmiş iki tane daha, ve 680 tane dizginsiz beygir yaklaşık 1100 kilonun üzerinde pervasızca güç gösterisi yapıyorlar, bence rakipsiz olan bir süpersport....

Yorum

Porche 911 Turbo cunku rakiplerine göre daha kücük motordan daha fazla güc üretiolar kasa zaten efsane

Yorum

bu kadar aventador çıkmışken alalım foruma bir tane 500 kişi 2000 tl katsak 3 er tur istanbulpark yapsak geri satarız bence en fazla 500 tl tutar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                    Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Utku Hocam

Ben Godzillaciyim
                    Malum fiyat-fayda
                    Fizik kanunlarini hice sayma
                    Gercek hayat hizi konusunda son 3 yilda kimse eline su dokemiyor
                    aslında 0-100 hariç okadar sağlam değil bizim izlediklerimiz hep aşırı modlu araçlar değilse orjinalleri okadar abartı değil lambo murchelago ve üstü yada ferrari berlinetta öper Godzillayı
                    Onat Kardesim
                    Bu liste tam ruya listesi
                    Hepsi sahane
                    Ama ruyayi gercek hayata en rahat geciren oldugu icin
                    Benim supersportum Godzilla
                    Modlasan alet cok rahat 800 hp oluyor verdigin toplam para halen 911 turbo S den az
                    Karli ya da yagisli virajli bir koy yolunda hersey 0-100 degil
                    Bu yuzden gonlum ondan yana
                    Haa para toplayacaksak bir tane de Veyron alalim o ayri

Yorum

Ben öyle bir 0-100, öyle bir 0-200 görmedim. Veyron diyorum.
                      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                        aldatmaca onlar

Performans/Yakıt tüketimi, Fiyat/Performansa bakıcak olursan coğu arabadan geri kaldığını görüceksin, Tabi şahsi fikrimdir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
                          Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                          aldatmaca onlar

Performans/Yakıt tüketimi, Fiyat/Performansa bakıcak olursan coğu arabadan geri kaldığını görüceksin, Tabi şahsi fikrimdir
                          Doğru diyorsun da Veyron alabilene yakıtının dokunacağını sanmıyorum yani
                          2. Seçenek Dodge Viper , modlanınca felaket makine çıkıyor ortaya..
                          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

GT-R
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Listede Lamborghini Reventon yok, lütfen unutmayalım Utku abi gerçek anlamda yer uçağını listeye eklermisin lütfen

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Valla arkadaslar hangi arac diye bana sorarsaniz 1.6t 270bg benim arac derim cool ee nedemisler eldeki bir kus daldaki 3kustan iyidir demisler yada kargaya yavrusu sahin gelirmis haha sorun utkucuguma bak nekadar seviyor kara gargasini aman pardon atmacaymiydi neydi seninki utku muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                                X