Dostlar bugün yine youtubeda gezinirken elim nedense hep süper sporlara gitti ve düşüncelerinizi öğreneyim itsedim..Sizce hangi süpersport daha güzel ve daha özel ve neden???????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SİZCE HANGİ SÜPERSPOR ve NEDEN?????
Collapse
X
-
SİZCE HANGİ SÜPERSPOR ve NEDEN?????
0Ferrari 458 İtalia0%0Bugatti Veyron0%0Porsche 911 turbo0%0Nissan GTR0%0Lamborghini Avantador0%0Chevrolet Corvette0%0Dodge Viper0%0Lamborghini Murcielago0%0Mercedes SlS AMG0%0Audi r-80%0Diğerleri0%0Lexus LFA0%0Pagani Zonda0%0Ferrari Enzo0%0mclaren f10%0Lamborghini reventon0%0Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: SİZCE HANGİ SÜPERSPOR ve NEDEN?????
Utku abicim ben oyumu dodge viperdan yana kullandım çünkü viper diğer seçenektekilerin aksine safkan bir spor otomobil onu dizginlemek yada kontrolden çıkarmak hepsi sizin elinizde beni elektronik olarak kontrol eden bir süper sport bilgisayarda araç kullanmaktan faraksız bence
ancak bu soru tasarım olarak geldiyse kesinlikle aventador derim
-
Pagani Zonda Cinque diyorum. Oldum olası seslere karşı ilgim vardır. Bu nedenle kulak tırmalayan, çığlık atan makineleri çok severim.
Bunun dışında ankette olsa işaretleyebileceğim iki araç daha var.
Porsche Carrera GT
Lexus LFA2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
kesinlikle nissan gtr
Hem duruşu hem de (yurtdışındak) uygun fiyatı ayrıca sunduğu performans ve yol tutuş takdire değer.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulPagani Zonda Cinque diyorum. Oldum olası seslere karşı ilgim vardır. Bu nedenle kulak tırmalayan, çığlık atan makineleri çok severim.
Bunun dışında ankette olsa işaretleyebileceğim iki araç daha var.
Porsche Carrera GT
Lexus LFA
Yorum
-
öyle seçenekler koymuşsun ki abi, bir kaç tane seçmek gerekiyor kararsız kalıyorum corvette ve viper kesinlikle diğerlerine göre daha saf kan, viper biraz daha saf kan, çünkü abs'yi son versiyonda standart olarak sunmaya başladı corvette daha önceden kendini biraz da olsa bozmuştu onun ardından tabii ki porsche'ler diğerlerine göre daha fazla sürüş zevkiyle gelir ama porsche'de tipten kaybediyor benim gözümde, elektronik donanımlar Onat kardeşimin dediği gibi, bilgisayar oyununa çeviriyor ortamı, çok zevksiz, listede bir enzo ya da f40 olsa tercihim kesinlikle bir ferrari olurdu ama şu anda tercihim viper
Yorum
Yorum