Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni VW golf vii

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni VW golf vii

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Bu arada burdan bana bu soruyu soran GÖKHAN KARDEŞİME esas ben soruyorum ESPSİZ HİGHLİNE GOLFÜNÜ SATIP ne zaman İNSİGNİACI YA DA ASTRA GTC Cİ OLACAKSIN??????? muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
    abi bence esepsiz golf highlineden sonra sitede bu konu açıldıktan sonra yeni golf highline düşünür artık )

baksana şahane özellikleri var Astra ve İnsignia da bile bu özellikler (hatta biraz daha gelişmişi) henüz yok (Front Assist, kör nokta uyarı, şerit takip asistanı, aktif hız sabitleme, değişik hızlarda çarpışma önleyici sistem vs.)

bu arada, VW araçlarında ESP varken Opel de ESPPlus var ilginçtir acaba ne farkı var bu sistemlerin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      Bu arada burdan bana bu soruyu soran GÖKHAN KARDEŞİME esas ben soruyorum ESPSİZ HİGHLİNE GOLFÜNÜ SATIP ne zaman İNSİGNİACI YA DA ASTRA GTC Cİ OLACAKSIN??????? muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
      abi bence esepsiz golf highlineden sonra sitede bu konu açıldıktan sonra yeni golf highline düşünür artık )

baksana şahane özellikleri var Astra ve İnsignia da bile bu özellikler (hatta biraz daha gelişmişi) henüz yok (Front Assist, kör nokta uyarı, şerit takip asistanı, aktif hız sabitleme, değişik hızlarda çarpışma önleyici sistem vs.)

bu arada, VW araçlarında ESP varken Opel de ESPPlus var ilginçtir acaba ne farkı var bu sistemlerin..
      bu saydiklariniz zaten opelastra ve insigniada var sadece aktif degil dikkatli bakarsaniz kadranda serit takip ikaz simgesi ve ayarlarda carpisma onleme sistemi menusu var ancak nedendir bilinmez aktif degil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
        bu saydiklariniz zaten opelastra ve insigniada var sadece aktif degil dikkatli bakarsaniz kadranda serit takip ikaz simgesi ve ayarlarda carpisma onleme sistemi menusu var ancak nedendir bilinmez aktif degil
        çarpışma önleme sistemi menüsü var mı bizim araçlarda alala

gözümden kaçmış olabilir..

yahu bende anlayamıyorum Opel i, araçları baştan tasarlayıp sunuyorsun piyasaya, donanım çok zengin muadillerine göre, performans yine öyle.. ama mevcut özelliği koyuyorsun sonra da katalogda en küçük yazı boyutuyla vay efendim Türkiye de bu özellikler sunulmamaktadır...

sunanlar nasıl sunuyor? geliştirsene baştan şunu öyle.. ilk zamanlar bu özellikler yalnızca bizim araçlarımızda vardı segment olarak.. tabi kapalıydı sistem. sonradan diğer araçlar bunları çıkardı ve sundular, şimdi tekrardan Biturbo ile falan mevcut hale getirip sistemi açıp satıyorlar..

şu işi baştan yapsalardı adam akıllı, nasıl Opel Eye sistemini ikinci nesile taşıdılarsa, AFL yi geliştirip Plus yaptılarsa, şimdi de bu özelliklrei muadil markalardan geliştirip sunabilirlerdi..

objektif olmak gerek bu konuda.. tamam Opel araçlarına tasarıma donanıma fiyat performans faydasına vs eyvallah.. ama D segmenti yılın otomobili seçilmiş şahane bir araba yapıyorsun, ama sonradan bir türlü strateji oluşturamayıp kendini bu arabayla rezil ediyorsun piyasada.. üstelik Elektro Hidrolik Direksiyon sistemi bile yok(!) gibi gibi bazı birkaç özellik diğer markalarda en baz donanımlarda bile standartken Opel araçlarında hala yok ve üstelik olması gereken segmentte bile opsiyon sayesinde geliyor...

işte bu yüzden VW ve diğer bazı marka sahibi insanlara araçlarımıza kulp takma tavizini veriyor Opel.. bir kere de doğru düzgün tam anlamıyla yap şu işi Opel dedirtiyor Opel sahiplerine.. ve bazı insanlar bu yüzden bu güzelim araçlardan beklentiler içerisine girip soğuyabiliyor.. zincirleme bir iş bu.. halkalardan zayıf olanı hangisiyse arada o sırıtıyor ve başa dert sıkıntı açabiliyor gerekli gereksiz...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Şu mavi renkli araçta kullanılan Aston Martin jantına benzer olan jant da çok hoşuma gitti. Aracı dolgun göstermiş.

İlginçtir artık bütün otomobil üreticileri büyük janta yöneliyor. Eskiden böyle değildi. Enişteme 407 alacağımızda 17" spor jant seçmiştik o dönemde en büyük jant oydu kocaman geliyordu bana. Şimdi 18" küçük geliyor gözüme.
          Allah sonumuzu hayır etsin, gelecekte standart donanımda 25-30"leri görürüz heralde
          InsigniaTEAM

Yorum

Yine ayni yine ayni yine ayni!!! Artik insanla hangisi 4 hanisi 5 hangisi 6 hangisi ise 7 ayirt edemeyecek
            Hatta Golf1'le Golf7 nerdeyse aynı
            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Orjinal yazı sahibi: eymenkul
              Şu mavi renkli araçta kullanılan Aston Martin jantına benzer olan jant da çok hoşuma gitti. Aracı dolgun göstermiş.

İlginçtir artık bütün otomobil üreticileri büyük janta yöneliyor. Eskiden böyle değildi. Enişteme 407 alacağımızda 17" spor jant seçmiştik o dönemde en büyük jant oydu kocaman geliyordu bana. Şimdi 18" küçük geliyor gözüme.
              Allah sonumuzu hayır etsin, gelecekte standart donanımda 25-30"leri görürüz heralde
              Yakında Ay'a gideceğiz hazırlık yapıyoruz. 30 inch orada kullanacağız.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben açıkca söylüyorum nasip olursa golf tdi dsg ama aradaki fark çok olursa 1.4 tsi dsg sahibi olacağım inşALLAH. Opel bana 2. elde hep zarar getirdi. Vw umarım bunu yaşatmaz.
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Muratim bu konuda biraz insafsiz davranmissin ...Surekli kiarladigim jetta 55000 liralik araba birak bu ozellikleri arabada cruise control yok ....Yani opel vwne gore cok daha donanimli ve verilen parayi cok daha fazla hakediyor...Bu konuda diger yorumlarin nerdeyse hicbirine katilmiyorum...Vw su an hicbir sekilde o paralari haketmiyor veya diger arablar cok ucuz...

Yorum

İsteyen istedigini alsin ve gle gule kullansin ama bana hic kimse tipi birseye benzemeyen sisi farinin bile para oldugu espsiz cruise ontrolsuz bir arabaya 55000 lira gibi anormal bir para verdiremez...Neymis ikinci eli para ediyormus ...Kardesim bu ozellikleri ben kullanmayacaksam veya alamayacaksam ikinci eli para etse ne olur etmese ne olur!!!!!!!

Yorum

İsteyen istedigini alsin ve gle gule kullansin ama bana hic kimse tipi birseye benzemeyen sisi farinin bile para oldugu espsiz cruise ontrolsuz bir arabaya 55000 lira gibi anormal bir para verdiremez...Neymis ikinci eli para ediyormus ...Kardesim bu ozellikleri ben kullanmayacaksam veya alamayacaksam ikinci eli para etse ne olur etmese ne olur!!!!!!!
                      Dolu bir donanım ile alırsan abi hiçbir şekilde sıkıntı çıkmaz dert etme. Highline golf bir hayli dolu bir araç. Bunu kendim için söylüyorum yoksa herkes en dolu araca binmek ister ama bütçe meselesi
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

onat bu arabanın tr dekı asagı yukarı fıyatı bellımı dolusu 60 65 arası olur sanırım gıbıme gelıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                          onat bu arabanın tr dekı asagı yukarı fıyatı bellımı dolusu 60 65 arası olur sanırım gıbıme gelıyor
                          belli değil henüz ancak full hali 65bin full+dull 75bin civarı olur gibime geliyo

Yorum

sunkı halı manuel vıtesı derı koltuk ve anahtarsız gırıs oldugu zaman 67 bın tl olarak cıkarttım buda 70 olur dıyorum ozaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                              Dolu bir donanım ile alırsan abi hiçbir şekilde sıkıntı çıkmaz dert etme. Highline golf bir hayli dolu bir araç. Bunu kendim için söylüyorum yoksa herkes en dolu araca binmek ister ama bütçe meselesi
                              kradesim guzel hosda dolusunda esp yok zaten !!!! İsin kotu yani da bu zaten!!!yani higline da esp yoksa ne de olacak!!!L

Yorum

Yani inanilmaz birsey ama 70000 e Golf...Avruplailar yakin zamanda bizimle cok ciddi dalga gececekler

Yorum

İşleniyor...
                                X