Araç hakkında en çok üzerinde durulan özellik küçük boyut artışına rağmen yaklaşık 100 kg daha hafifleştirilmiş olması
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni VW golf vii
Collapse
X
-
Ynt: yeni VW golf vii
iç mekanda vw kendi açısından ciddi değişiklik yapmış valla. yeni motor ve aktarma ailesi kullanılacağını söylüyorlardı bu araçta. dsg 6 ileri ıslak tipe dönecekmiş sanırım. bakalım teknik veriler nasıl olacak?(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
Kesinlikle çok güzel bir araba eğer önceki kasalar tuttuysa, yeni çıkacak olanın üzerinde çok değişiklik yapmaya gerek yok bence. İç ve dış kesinlikle çok güzel olmuş. VW'in tek kötü özelliği fiyatı...[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
yeni tip direksiyon gelmiş, yeni Beetle'de de bu direksiyondan vardı gaz pedalı da değişmiş normal pedal olmuş ve elektrikli park freni gelmiş police
kokpiti bence 6 serisinden daha şık ve sportif olmuş
ön çaprazdan ve yandan arka çamurluk kısmı Golf IV e çok benzemiş, iç mekanda IV ün güncelleştirilmişi resmen..kokpit sürücüye hafif meyilli
http://imageshack.us/photo/my-images...erior32xg.jpg/
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89yanlız iç mekan audiye daha çok benzemiş sanki passattan daha iyi duruyo malzeme kalitesini resimden göremeyiz ama
önden de jettanın (çakma A4ün) biraz daha agresif versiyonu
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ben arabada butunlukten hoslaniyorum yani önü tophane arkasi sishane olmamali bana gore bu araba onden agresif arkadan pasif ve guluyor...Yani onden bakan haydi ya derken arkadan bakan aman ya deyip bosver çekmemeli muhaha muhaha bu arabada boyle!!!!! muhaha muhaha muhaha
Yorum
Yorum