Arkadaşlar Insignianin bizim bakış açımıza göre öne çıkan en belirgin özelliğini tespit edelim mı?
1.Mühendislik ve dizayn(tasarım)
2.Sürüş keyfi
3.Emniyet
4.Hız 5.yenilikçi ve teknolojik donanımlı olması.
kafamız çok karışmasın diye az seçenek ayaradım.
Umarım netleşir.
Bence bu paraya alınabilecek en donanımlı araç. Malum satınca araç almak için seçenek bulmakta bile o kadar zorlandımki
Yol tutuşu sayesinde ciddi bir kaza atlattım.
Dalgınlığıma geldi bir an. Sert bir manevra ile yola doğru çevirdim. Araç son derece hakim bir şekilde yola hakimiyet sağladı. Insignianın inanılmaz yeteneğine şahit oldum.
Dalgınlığıma geldi bir an. Sert bir manevra ile yola doğru çevirdim. Araç son derece hakim bir şekilde yola hakimiyet sağladı. Insignianın inanılmaz yeteneğine şahit oldum.
Çok geçmiş olsun Nurettin...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
çok geçmiş olsun abi ALLAH kaza bela vermesin..
dalgınlık başa bela bende çok sık dalıyorum azrail peşimde gibi sanki heran kaza yaparım diye korkuyorum..
konuya gelince oyumu tasarımdan yana kullandım.
Amman Dikkat, kafayı çok fazla şeyler ile meşkul etmemek gerek.
Bakalım Team oylamada mühendislik-tasarım derse en doğrusu budur demektir.
Opel'e duyurulur. Bu böyle sonuçlanırsa ciddi bir sonuç.
OPEL mühendisleri için iyi bir not olur.
gecms olsn abi ucuz atlatmsin
Sağol Tolga kardeş.
8 saatin üzerindeki sürüşlerde kaza yapma olasılığı logaritmik artıyor sanarım. Bu durumlarda ekstra dikkat veya bir dinlenme tesisine çekip 1 saat mola vermek bazen hayatı olabiliyor.
1 - Tasarım : Tasarım çünkü mercedes de dahil değişik marka modellerde arabalar kullandım. Insignia dış tasaraım olarak son derece albenili olmakla birlikte iç tasarım ve ergonomi konusunda da (düğmelerin yerleşimi ve kolay ulaşılabilir olması, koltukların rahatlığı cb ) son derece başarılı.
2 - Sürüş keyfi : Benim tectübem için geçerli tabiki ama şu ana kadar benim kullandığım otomobiller için de sürmekten en keyif aldığım otomobil. EN basitinden 6 vitesli şansımanın vites geçişleri sert olmakla birlikte son derece net geçişler sağlıyor. Önceki arabam olan verso da bazen 6. vitesten 5e düşeceğim zamanlarda bile kendimi 3. viteste bulabiliyordum...
3 - Hız diyeceğim bu seçeneğe de çünkü 1.4 litre 140 bg motor boyundan büyük işler beceriyor..Arabanın ivmelenmesi ve çekişi son derece iyi..Tüketimi de tatminkar derecede iyi.
4 - Yenilikçi olması :
5 - Güvenlik : güvenlik benim açımdan beşinci sırada çünkü bugün rakip modellerdeki arabaların hiçbiri olmazsa olmaz güvenlik donanımından ödün vermiyorlar. O yüzden insignianın bu konuda ek bir donanım sunduğunu düşünmüyorum..Mesela şerit ihlal sistemi, kör nokta uyarı sistemi, yorgunluk tesbit sistemi insigniada yok.
Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox MacBook Pro
Yorum