merhaba arkadaşlar biladerin bmw x1 i ile sinop dönüşü yaptım. görüşlerimi bildirmek istedim. öncelikle araç 2.0 xdrive 177 bg lik bir araç. aracın direksiyonu çok sert neredeyse çalışmayan bir aracın direksiyonu gibi. uzun yolda ve yüksek hızda keyifli olabiliyor fakat şehir içinde bana göre tam bir facia . araç 70 - 140 km arasında çok iyi hızlana biliyor. aracın kalkışı esp dtc vs. sistemler yüzünden patiye düşmemek için çok hızlı değil. fakat bu fonksiyonlar çok iyi şekilde çalışıyor ve görevini yerine getiriyor. en ufacık bir savurma kayma olmuyor. tabi dtc kapanırsa bilemiyorum. tabiri caizse tank gibi diyebilirim insana acayip güven duygusu veriyor. aracı baya bir zorlamama sıkıştırmama rağmen ortalama yakıtta 7.4 lt' nin üzerine çıkamadım bana göre yakıt tüketimi gayet başarılı. aracın dış sesi biraz var fakat kaliteli bir yalıtımla içeriye hiç ses almıyor. aracın görüş açıları iyi kamyon aynası gibi dikiz aynaları var. araç iç kokpit bölümü malzeme kalitesi gayet iyi tipik bmw kokpiti sade fazlalığa yer yok. koltuklar rahattı fakat deri old için sıcak havadan dolayı baya bir terledim. ön arka koltuk mesafeleri ve ve araç iç yüksekliği yeterliyli . 1,90 ve üzeri kişiler için ciddi sıkıntı çıkabilir. bagaj alanı 3 -4 kişilik aileler için yeterli kapasitedeydi. aracın dış görünümü bana hiç hitap etmiyor ama bu durum göreceli old yorum yapmıyım. ayrıca araçta panaromik cam tavan bulunuyordu. ve stepne yoktu bir sprey varmış sanırım. ve aracın bakımları 30 000 km de bir yapılıyor. bmw nin hiç bir arcında bulunmayan birşey bu.
aracın artı ları;
1. malzeme kalitesi
2. yakıt tüketimi
3. yalıtım
4. otm. şanzıman
5. yol tutuşu
6. bakım periyodu
eksi leri ;
1. direksiyonun aşırı sertliği
2. dış görünüm
3. opsiyonlarla uçan sıfır fiyatları
sonuç olarak ; bmw x1 i sıfırda değil fakat 2.elde önerebilirim. güzel sağlam bir aile aracı. 100 000 tl civarında lüx sınıfta alınabilecek 4 çeker bir araç.
aracın artı ları;
1. malzeme kalitesi
2. yakıt tüketimi
3. yalıtım
4. otm. şanzıman
5. yol tutuşu
6. bakım periyodu
eksi leri ;
1. direksiyonun aşırı sertliği
2. dış görünüm
3. opsiyonlarla uçan sıfır fiyatları
sonuç olarak ; bmw x1 i sıfırda değil fakat 2.elde önerebilirim. güzel sağlam bir aile aracı. 100 000 tl civarında lüx sınıfta alınabilecek 4 çeker bir araç.
Yorum