Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel GT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel GT

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    gördüğüm sayılı çirkin arabalardan biri
    Estetik anlayışı insandan insana değişiyor tabii
    aynen canlı gördüğüm için söylüyorum s2000 de bir bütünlük güzellik var...
    Canlı gören herkes aynı fikirde değil tabii
    öyle olmasa bu 3-5 tane satılmazdı tabiki beğenneler olmuş))))
    F30 Sport+

Yorum

Beğeni=satış olsaydı satış temsilcilerinin işleri çok kolay olurdu ama işin içinde başka faktörler de var maalesef

Yorum

piyasada büyük motor 2 kişlik bir sürü araç var onlar çok bu az? neden acaba?
        F30 Sport+

Yorum

göze hoş geliyor
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İlk çıktığında görmüştüm. Bayiide bayaa bi inceleme fırsatım oldu, önden bayaa bi dodge viper ı anımsatıyor. Sesi vs güzel. Ama opel gene yapmış yapacağını tente manuel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
              İlk çıktığında görmüştüm. Bayiide bayaa bi inceleme fırsatım oldu, önden bayaa bi dodge viper ı anımsatıyor. Sesi vs güzel. Ama opel gene yapmış yapacağını tente manuel
              ))))))))))))))))))))))))))))) seni seviyorum opel wir leben autos))
              F30 Sport+

Yorum

Ya görende camaroya falan biniyor da bu aracı beğenmiyor sanacak....koçum senin araban neydi şu sopayla topa vurularak oynanan spordu hatta topu da vardı değil mi????? hani şu aristokrat arabası hiçbiryerde bulunmayan hint kumaşı gibi birşey yani muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

piyasada büyük motor 2 kişlik bir sürü araç var onlar çok bu az? neden acaba?
                  Golf neden Astra'dan daha fazla satıyor ? Daha yakışıklı olduğu için mi ?
                  Ya da Insignia Passat'dan daha çirkin olduğu için mi daha az satıyor ?
                  Tüketicilerin %99'u için iş satın almaya gelince beğeni en son sırada kalan kriter.

Burada söz konusu olan zaten az araç satılan bir kategori, diğer markalar da peynir ekmek gibi satmıyor.
                  Rakamlar oranlandığında GT'nin satış rakamı ile Opel'in diğer modellerinin rakiplerine göre satış oranı çok da farklı çıkmayacaktır.

Yorum

Turkiye 'de Golf Astra'dan cok satmiyor diye biliyorum

Yorum

Alincak araba degil

Yorum

Tente nasıl manuel ya 96 model BMW 3 serisinin bile Tentesi Elektrikli yahu. Hardtop olsa demek ki koca metali çekiştire çekiştire kaldıracağız.

Ama yine de güzel bir arac dünyada sınırlı üretim sayısına sahip 1200 müydü neydi hatta üretilen araçların kaçıncı araç olduğu iç mekanda sağ yolcu havalandırma panelinin altında (veya sol kısmında) yazıyordu.

Her bayiiyede gelmemiş olması lazım öyle sınırlı üretim bandına sahip bir araç.

Astra Twintop Forever diyoruz , hardtop farkı
                        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                        X