Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AMERİKADAKİ TESTLER ŞAŞIRTTI!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AMERİKADAKİ TESTLER ŞAŞIRTTI!!!!

Sedat kardeşim kesinlikle haklısın da bazı dostlar sürekli bu muhabbet üzerinden haketmediği halde opele giydiriyor...Burda passat cc nin dağıldığını biz söylemiyoruz Amerikadaki otomobil yetkilileri söylüyor .Biz de bunu dile getiriyoruz...Ancak dönüp dolaşıp muhabbetvw opelden daha iyiye geliyor....O zaman bize de İNSİGNİayı ve Opeli savunmak kalıyor doğal olarak.....

Yorum

Lexus şöyle bir sonuçla bu testi kabul ediyorken diğerleri niye itiraz ediyor anlamadım
      Opel'in sonuçları ne olacak merakla bekliyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

çağrı kesin olmamakla beraber araştırıyorum ancak volvo s60 da durumu kurtaran direk opel astrada var sanırım insigniada da vardır bence durum daha sağlıklı olacaktır gerekli dökümanı sağlam kaynaklarla bulursam dönerim sana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
          çağrı kesin olmamakla beraber araştırıyorum ancak volvo s60 da durumu kurtaran direk opel astrada var sanırım insigniada da vardır bence durum daha sağlıklı olacaktır gerekli dökümanı sağlam kaynaklarla bulursam dönerim sana
          benimde dikkatimi çekti. ilk videoda Volvo üzerinde farklı boyayla gösterdikleri şase aksamı Astra'da da vardı.
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X