Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mitsubishi Lancer Evolution X Hakkında ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mitsubishi Lancer Evolution X Hakkında ?

Emre kardesimin dedigi gibi bundan sonra arabaya ekstradan Dunya'nin parasini yatirmak yok
    Arac zaten 400 hp ehh belli miktar idare eder
    Al Evoyu dur keyfini
    Bu arada İnsignia da ederine yakindan gidecek unutmayalim

Yorum

Ömer kardeşim İnsignia Evo dan daha diri değil mi? hem aracın diriliği ile piyasasının iyi olması arasında bir bağ kuramadım

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        Ömer kardeşim İnsignia Evo dan daha diri değil mi? hem aracın diriliği ile piyasasının iyi olması arasında bir bağ kuramadım
        tabii ki Emre abinin araba da çok diri, ama ben arabanın geneli hakkında demedim, bu araç diri, yani temiz duruyor manasında dedim, yoksa tip olarak bi değerlendirme yapmadım, görünüşe bakarsak insignia da evo kadar vahşi duruyor aslında ama evodaki spoiler sağlam fark atıyor orası ayrı bi de insignia hiçbir zaman için bir evo ile aynı satış grafiğini elde etmez, birisi binek araç birisi zevk aracı... zevk aracının alıcısı fiyata bakmaz, ama piyasa aracı alıcısı fiyata bakar... alıp satsa bile insigniadan kolay gideceğine eminim, techturkey gibi bi sitede satışa çıkar anında gidebilir bile...

Yorum

Arabanın fiyatına göre müthiş bir performans arabası ama karizması yok gibi bana kalırsa e46 m3 smgli alın ama fiyat ve model onceliklisi ise evo alın derim ama m3 bambaskadir
          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
          Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
            Arabanın fiyatına göre müthiş bir performans arabası ama karizması yok gibi bana kalırsa e46 m3 smgli alın ama fiyat ve model onceliklisi ise evo alın derim ama m3 bambaskadir
            Vala ben takasa gireceğim için kardeş ben bana gelen teklifleri değeerllendiriyorum kimseye teklif götürmüyorum yani aman illa satılsın aman illa değiştirecem demediğim için,
            keza m3 takas teklifi olursa onuda düşünürüm ama onun tadına 4 ay boyunca tatmış biri olarak hiç tecrübe etmediğim araçlar beni daha çok cezbediyor açıkcası...

Yorum

O fiyatın biraz üstüne impreza wrx guzel bir tercih
              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
              Gerçek pilot

Yorum

Araçın test videosu buyrun :

http://www.youtube.com/watch?v=al-NKBYkOr0#ws
                2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  emre benim ok iyi görüştüğüm bi arkaaşımda var 2011 model hemen aranızı yapayım makine acayiiiipppp 300 hp ellenmemiş ihihi bu arabanın ellenmemişi makbul benden söylemesi

Abi takasa girer mi ?
                  senin makinaylamı yok bu al gülüm ver gülümcü bu tipler hep böyledir bilmen gerekir haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Su ana kadar kullandigim araclar icinde en iyisi rs 5 di...s5 de buna yakin bir arac...Sonuna kadar s5 derin ve altina imzami atarim...bence her konuda avantajli,surus ,cekis, konfor karizam...Arabada ne ararsan var...bu fiyatlara cikilacaksa s5 i tek gecerim
                    Neey RS5 mi

Abi biraz anlatsaydın bir iki video alsaydın abi biz de tatsaydık bu zevki nası bi makine biraz anlat yaw o.O
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                    X