Evet arkadaşlar bu araç için yorumlar lütfen eğrsi doğrusu artısı eksisi...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mitsubishi Lancer Evolution X Hakkında ?
Collapse
X
-
Ynt: Mitsubishi Lancer Evolution X Hakkında ?
cok guzel bır araba gercektende emre abı dıkkat ceken bır yapısı var hayırlısı olsun dıyelım satılıklarda var bu araba motor yapılı .
valla nedense cogu kısı motor yapılı pek almıyor emre abı subarudada oyle stock alıyorlar kendı zevkıne gore kendı bıldıgıne gore motorla oynuyorlar satısları bıraz agırdır . tercıh senın
-
Çift kavramalı şanzıman kalkışlarda manuel e göre biraz daha yavaş ama 100 den sonra belirgin performansı başlıyor. Hacmine göre mükemmel bir performansı var 4 çeker sisteme sahip, yol tutuşu çok başarılı olan bir araç2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Güzel yorumlar geliyor teşekkür ederim,
Evet donanımsal olarak insignianın gerisine düşüyor Ama sedan kasa heybet olarak iyi durumda bir araç performans kısmına hiç girmeyem yarışabilecek çok nadir araç var...
eksileri evet iç kokpit ve donanımsal eksiklikler ama ne bileyim yaşanması gereken bir araç diye düşünüyorum hala kararsızım...
Yorum
-
Bi tane abim var kendisi subaru ve evo hastasi suana kadar kullandigi ve pert ettigi evolarin sayisi bilinmiyo o derece psikopat 2 tane evo 10 aldi satti ilk aldigini pek begenmemisti evo 8ve 9a gore sonrasinda evo10 mr sst sanzimanli ve baya dolu bi arac aldi navigasyonlu ve koltuk sogutmali,orj ses sistemli falan ondan baya memnun kalmisti donanim anlaminda konforununda boyle bi arabaya gore fena olmadigini sakin kullanimdada 60 kurus civari yaktigini soylemisti.
ayrica sst sanzimanin formula 1 araclarinda kullanildigini soylemisti ve ben mitsubishinin sitesinden baktim lamborghinide bile bilmem kac mili saniyeyken evo10 mr sst de vites gecis suresi yoktur yaziyodu debriyajin erken bitmesi disinda cok sorunsuz bi araba oldugunu soyluyodu zaten performans,frenler ve olagandisi yol tutusuna laf yok Abi bence senin insigniadan sonrada sana boyle bisey yakisir kesinlikle2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
abi bunu mu gözüne kestirdin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93644578/detay
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞK
Yorum
-
Gerek dış görünüş olsun, gerek iç dizayn ve kullanılan iç malzemeler bence çok çirkin bir araç. Maalesef Evo-9 kadar agresif bir görüntüsü de yok. Ama yolda ne zaman bir Evo9 görsem dönüp dönüp bakıyorum hala. Bu sanki ne biliim normal bir sedana karlıkçı halil den tampon + spoyler taktırmışsın gibi görünüyor. İçi desen tasarım olarak tam bir takoz. Malzeme kalitesine girmiyorum bile.
Tek tek tatmin edici yanı performansı olur. Sırf perf için de o para verilir mi bilmem.
Ben senin yerinde olsam o paralara Evo9 veya e46 M3 SMG lere bakardım.
Yorum
Yorum