Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VaH TOYOTAya VAH

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VaH TOYOTAya VAH

Yusufcum servis sorunu ayri arabanin kronik sorunlari ayri....burda sorun arabalarin kronik sorunlari servisler degil...Yani opel de kronik sorun yokken toyota da var ki cagirior...Bzimkiler nemis disk cizilmesi ve frende ses....Eeee arkadaslr kac kisi arabaya yuklenip surekli fren yapip fren diskleri sicakken yikatmamasi gerekigini biliyor. Ayrica hangi toyota 180 bg ve bu kadar guclu ve seri ve frrenlere bu kadar yukleniyor....

Yorum

Toyota yı ayakta alkışlıyorum. Müşterisini korumak adına manşetlere çıkmayı göze almış. İlk bakışta prestij ve para kaybı gibi görülsede
      uzun vadede kazanan Toyota ve Toyota müşterisi olacaktır.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Şunu farkettim doğru mudur bilemiyorum. İlk kullandığım arabanın Opel (1978 rekord) olması sebebi ile opele karşı bir sempatim var. Sürekli Opeller'e ne güzel araba yapmışlar gözüyle bakıyorum. Kayınbirader'in ilk kullandığı ford focus, sürekli focus peşinde koştu, bugün onun için öğlen astra 1.3 cdti sunroof+navigasyon için bayiyle anlaştık, akşam bana diyor ki focusu aynı fiyata verselerdi focus alırdım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
          Orjinal yazı sahibi: Onat89
          Orjinal yazı sahibi: 18XET01
          Dostlar&Abilerim kusuruma bakmayın ama, opel bunu yapmaz. Daha doğrusu opel tr bunu yapmaz.
          Toyotayı tebrik ediyorum. clapclap
          benim aracin partisinde sogutma suyu musuru arizasi cok olmus adamlar aradi degistirdiler tum sogutma suyu haznesini bu ne on yargi
          Bilinçaltıdır belki ama , hayatımda Opel TR'nin yetkili servisine gidip de, memnun dönen pek görmedim.

Ha şahsi konuşacak olursak hayatım boyunca yetkili servis nedir nasıl bir mekandır onu da görmedim. Eleştrilere dayalı konuşuyorum.
          yere göre isim vermek doğru mu bilmem ama ben ankara opanı sevmiyorum reis ve opis daha iyi geliyor bana servisten servise değişiyor

Yorum

birde aracın geri çağrılması için risk analizi sonucuna göre yapılır. ölümlü veya yaralamalı sonuç doğurmayacak yada aracın işlevini yitirmesine neden olmayacak bir hata geri çağrılmaz ve ne kadar laf edilsede GM ürünlerine yok aktarmasıdır vs hiç bir GM ürünü toyotanın Multimode vitesi accelerator kilitlenmesi aks kırılması gibi ciddi bir kronik sorun içermez, geçen sene almanyada 15500 tane corsa elfreni boşalma riski yüzünden geri çağrıldı, 400000 cruze elektrik kontağı ve yangın riski için çağrıldı, cts-v kendiliğinden açılan 2 airbag için geri çağrıldı ancak bunların hiçbiri arka aks kırılması gibi haber olacak nitelikte sorun değil bırakın mühendisler risk analizi yapsın tıkırtı sizi öldürmez

Yorum

Bizide çağırılarmı sizce ?

Bide şöyle bi şey buldum :

22 marka arasında yapılan araştırma tablosu

Arıza İhtimali

1. Mazda %17
              2. Mercedes %25
              3. Toyota %26
              4. Honda %27
              5. Mitsubishi %29
              6. Volvo %30
              7. Nissan %33
              8. Fiat %34
              9. Audi %35
              10.Ford %36
              11.BMW %37
              12.Peugeot %37
              13.Subaru %37
              14.Hyundai %38
              15.Rover %39
              16.Volkswagen %40
              17.Opel %43
              18.Renault %48
              19.Saab %48
              20.Citroen %50
              21.Land Rover %53
              22.Alfa Romeo %54

En az arıza çıkaran araçlar listesi İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı.

Kaynak: http://www.elestiriyoruz.com/ilgili-...#ixzz22cnSTpG4
              Kaynak: Elestirel Haber
              2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Mazda RX-8'i kategori dışında tutmuşlar sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive
                  Bizide çağırılarmı sizce ?

Bide şöyle bi şey buldum :

22 marka arasında yapılan araştırma tablosu

Arıza İhtimali

1. Mazda %17
                  2. Mercedes %25
                  3. Toyota %26
                  4. Honda %27
                  5. Mitsubishi %29
                  6. Volvo %30
                  7. Nissan %33
                  8. Fiat %34
                  9. Audi %35
                  10.Ford %36
                  11.BMW %37
                  12.Peugeot %37
                  13.Subaru %37
                  14.Hyundai %38
                  15.Rover %39
                  16.Volkswagen %40
                  17.Opel %43
                  18.Renault %48
                  19.Saab %48
                  20.Citroen %50
                  21.Land Rover %53
                  22.Alfa Romeo %54

En az arıza çıkaran araçlar listesi İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı.

Kaynak: http://www.elestiriyoruz.com/ilgili-...#ixzz22cnSTpG4
                  Kaynak: Elestirel Haber
                  kaynağın hatalı orginal kaynak: http://www.whatcar.com/car-news/what...1st-6th/263555 ancak bunun gerçek olduğunu sanmıyorum

Yorum

Bende iyi ki varsın Opel Odak diyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Yusufcum servis sorunu ayri arabanin kronik sorunlari ayri....burda sorun arabalarin kronik sorunlari servisler degil...Yani opel de kronik sorun yokken toyota da var ki cagirior...Bzimkiler nemis disk cizilmesi ve frende ses....Eeee arkadaslr kac kisi arabaya yuklenip surekli fren yapip fren diskleri sicakken yikatmamasi gerekigini biliyor. Ayrica hangi toyota 180 bg ve bu kadar guclu ve seri ve frrenlere bu kadar yukleniyor....
                      Haklısın abi buna diyeceğim bir şey yok ama ben duyduğum kadarıyla bazı servisleri eleştiriyorum , her servis için değil yorumum elbet.

Mesela duyduğum ve sizden bildiğim kadarıyla Opel Odak'ın müşteriye bakışı ve servis kalitesi mükemmel. Ama haricen Türkiye üzerindeki birçok servisten memnun kalınamamış.
                      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

beni de opel kavuklar izmirden navigasyon için çağırmışlardı (eski insignia naviliydi) navigasyonda bir arıza varmış, düzeltmişlerdi

Yorum

Yusufcum sorunumz servisler degil zaten ...servislerdeki kalite arac kalitesini belirlemez...bizim sorunumuz araclarin kronik sorunlarinin olup olmadigi .....

Yorum

İşleniyor...
                          X