Toyota 1.5 milyon aracı arka aks problemi şüphesi ile geri çağırdı.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
VaH TOYOTAya VAH
Collapse
X
-
Ynt: VaH TOYOTAya VAH
Fabrika batıracak desene rolleyes
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
-
En azından hatanın arkasında duruyor. Ben servise disklerim çizik ses geliyor diyorum sonuçta bir problem yok diyolar servisten çıkar çıkmaz yine ses geliyor...Debriyajı kontrol edin diyorum İnsignia'nın debriyajında bir problem yok ki diyo hem de bana!!! Tabi bu kadar insan keyfinden baskı balata değiştiriyo...Üçüncü yılını tamamlayan aracın sorunlarının kimse arkasında durmuyor.
HELAL OLSUN TOYOTA'YA...Fazla hissiz bir araç da olsa en azından sorunsuz...Sorunlarının da arkasında duruyor.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Eymencim iyi de biri ses tkırtı diğeri arka aks arızası...yani inanılmaz önemli bir parça...Bundan önce Toyota fren pedali arızası için çağırmıştı ahtırlatırım...ayni adamlar çağırmasa adamları ölümcül bir kaza da öttürürler....bu arada benim arkadaşım otomatik vitesli aurisindeki şanzıman arızası nedeniyle duvara çakmıştı arabasını...hayatta toyot almam..bnden uzak olsun aynı peugeout gibi...
Yorum
-
arkadaşlar araçlarınıza bence laf atmayın... ben arabalarıma kıl biri olduğum için vw audi opel seat kullandım, inanın hepsinde değişik sorunlar vardı... sorunu eğer kafanıza takarsanız sorun evet ama takmazsanız değil, hiçbiri neticede yolda bırakmadı ama bizler gibi araba fanatiği insanları rahatsız edecek sorunlar bütün markalarda var...F30 Sport+
Yorum
-
Toyota ve diğer japon otoları sorunsuzdur. Yan tedarikçi bir firma hata yaptı diye karalamanın alemi yok. Çok sayıda değişik marka ve model aracım oldu, opel, peugeot, renault, subaru (sırasıyla 1978 opel record, 1994 opel vectra gls, 1998 renault laguna, 2001 vectra cdx, 2004 peugeot 206, 1994 vectra GT, 2005 subaru impreza, 2008 peugeot 308, 2010 peugeot 3008, 2011 megane coupe, 2011 corsa 1,3 color edition), 2012 insignia bayide plaka bekliyor.
Impreza, corsa, 3008, megane coupe hala bende ve ben sadece subaru'nun beni yolda bırakmayacağına eminim nedense. Üstelik diğerlerinin garantileri sürdüğü için düzenli bakımları yapılıyor, subarunun ise zamanım olursa yılda 1 veya 2 yılda 1 kez bakımı yapılıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23toyotadan hayatım boyunca bir araç beğendim, toyota matrix o da türkiyeye gelmedi bence toyota güzel bir araç değil, çok soğuk tasarıma sahip, şekilsiz şemalsiz, gt86 bile beş para etmez, ha belki supra biraz güzelAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
adamlara helal olsun en azından yaptıkları hatanın arkasında duruyorlar dünya 1. olmalarıda bu yüzden olsa gerek bütün opel insignialarda ön tabla burcu yüzünden direksiyonda titreme oluyodu sadece bülten yayınladılar halbuki geri çağırmaları gerekirdi ya da en azından bu şikayetle giden müşterilerin sorunsuzca değişimi yapmalrı gerekiyordu2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 18XET01Dostlar&Abilerim kusuruma bakmayın ama, opel bunu yapmaz. Daha doğrusu opel tr bunu yapmaz.
Toyotayı tebrik ediyorum. clapclap
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: 18XET01Dostlar&Abilerim kusuruma bakmayın ama, opel bunu yapmaz. Daha doğrusu opel tr bunu yapmaz.
Toyotayı tebrik ediyorum. clapclap
Ha şahsi konuşacak olursak hayatım boyunca yetkili servis nedir nasıl bir mekandır onu da görmedim. Eleştrilere dayalı konuşuyorum.Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Beyler opel sitesiyiz ancak surekli bir giydirme ihtiyaci devam edip gidiyor,...Su an dunyanin iki senlk periyodda en sorunsuz arablaini kullaniyorsunuz hala surekli opelden yakiniyorsunuz....Beyler bayanlar siz kabl edin etmeyin bu arabalar gercekten sonuna kadar verilen parayi hakeden oldukca guvenli ve sorunsuz arabalar. sonradan ypilan lpg uygulamal haric motor arizasi cikarmadi...yuruyende de sorun yok....Direksiyon kutusu sorunsuz sanziman sorunsuz...kaporta sorunsuz...eeeee daha ne istiyorsunz...en azindan fren veya otomatik vites sorunu veya arka aks sorunu yok....Ki toyota da bu sorunlar en oahalida da en ucuzda da var...O yuzden efsanelere inanmayin...Neymis toyota sorunsuzmus....Evet sorunsuz cunku elektronik aksam yoktu abs esp hayaldi...Ancak simd elektronik var ve anormal sorunlar var
Yorum
Yorum