Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VW touareg CC

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VW touareg CC

Ben de beğenmedim. Evt global dünay iş doğru, hatta WV Audi grubu aynı olduğundan tasarımların ve malzemelerin aynı kullanılması maliyetleri kısıyor da olabilir. Ama benim görüşüm durum bu şekilde de olsa en azından tasarım olarak birbirine bu kadar benzeyen araçlar yapılması çok kötü.

en azından VW gibi büyük bir firma Evoq çizgileri yerine çok daha güzel bir tasarım yaparak aracı takliten çıkarıp albenisi daha büyük bir araç haline getirebilirdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
      Orjinal yazı sahibi: viperking
      Çakma Evoq
      Global dünyada yaşıyoruz artık hiç bir alanda çakma diye birşey kalmadı... Fiyat-Performans konuşur bence.
      Örnek vericek olursak Chevrolet Cruze'da Insignia çakması ama tasarımı gayet güzel.
      Sizin 70 lira yerine 35 liranız varsa, ya hayal kurmaya devam edersiniz yada bütçenizin elverdiğince alabileceğinizin en iyisini alırsınız
      abi orada çakma olmaz ikiside gm ürünü ama asıl cruze la insignia arası bağ ner pek canlandıramadım :d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
        Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Orjinal yazı sahibi: viperking
        Çakma Evoq
        Global dünyada yaşıyoruz artık hiç bir alanda çakma diye birşey kalmadı... Fiyat-Performans konuşur bence.
        Örnek vericek olursak Chevrolet Cruze'da Insignia çakması ama tasarımı gayet güzel.
        Sizin 70 lira yerine 35 liranız varsa, ya hayal kurmaya devam edersiniz yada bütçenizin elverdiğince alabileceğinizin en iyisini alırsınız
        abi orada çakma olmaz ikiside gm ürünü ama asıl cruze la insignia arası bağ ner pek canlandıramadım :d
        Cruze önden bakınca Insignianın biraz daha keskin hatlı verisyonu, kaputundan aynalarına kadar neredeyse aynı...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hiç öyle olacağa benzemiyor ama 150.000 Tl altında çıkarsa yok satar bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

buda audi cephesinden Q6 2016 yılında piyasaya sürülecek hala hazırda test aşamasında

Yorum

İşleniyor...
              X