Duyuru

Collapse
No announcement yet.

A-6 3.0 Dizel Quatro izlenimlerim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: A-6 3.0 Dizel Quatro izlenimlerim

Teşekkür ederim de konunun en başında arabanın 535d olduğunu yani 4 çeker olmadığını ve 4 çeker farkının ne kadar önemli olduğunu anladığımı söyledim hocam....sanırım muhabbet sırasında gözlerden kaçmiş...

Yorum

Tolga kardeşim zaten arabalar inanıılmaz seri arabalar aradaki bir kaç salise farkını şoförün tepkisi ani hareketi belirlieyor.belki ben daha hızlı çıktım .Ayrıca arabanın 4 çeker olması güç kaybını inanılmaz azaltıyor...

Yorum

Bu nedenle muhabbetin bu safhası gereksiz yere buralara geldi....neyse ben de bir karadenizli olarak ani bir çıkıs yaptım A-6 gibi muhaha muhaha Sizleri de kırdıysam özür dilerim kardeşlerim ama bazen espriler başka yerelere gidebilecek bir hal alıyor sonrasında edilen sözler de insanı kızdırabiliyor...

Yorum

Bu arada özetle bu araba inanılmaz keyifli bir araba yanlız pirelli p zero konforu oldukça bozan bir lastık ...Bunu da vurgulamadan geçemeyeceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Tolga kardeşim zaten arabalar inanıılmaz seri arabalar aradaki bir kaç salise farkını şoförün tepkisi ani hareketi belirlieyor.belki ben daha hızlı çıktım .Ayrıca arabanın 4 çeker olması güç kaybını inanılmaz azaltıyor...
            aynen öle ufak salıse bıle yarım boydan fazla farkedıo kı , yenı a6 tork canavarı yolda bana denk gelmıstı baya zorlamıstı o kadar buyuk ve agır olmasına ragmen mukemmel bır esneklıge sahıp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Teşekkür ederim de konunun en başında arabanın 535d olduğunu yani 4 çeker olmadığını ve 4 çeker farkının ne kadar önemli olduğunu anladığımı söyledim hocam....sanırım muhabbet sırasında gözlerden kaçmiş...
              Aracın zaten 286 lik ve tourig olması yeterli,kabuğunu üstünde taşıyormuş gibi bişey BMW o agirligiyla ancak o kadar gider tebrikler,şoförlük de büyük etken clapclap

Yorum

Şimdi sırada A-7 ve A-5 deneyimlerim olacak inşallah...Onaları da göreceğiz bakalım ne olacak????

Yorum

Rs-5 ve r-8 den sonra bunların hiçbir ekstra keyif vermiyor ama yine de inanılmaz rabalar ancak benim favorim RS-5

Yorum

Utku abi bende binme fırsatı buldum a6 ve a7 ye a6 mukemmel cok guzel bir araba ama a7 nın havası bir baska birgün de a7 dene abi cok daha zevk alıcaksın eminim...
                    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                    Gerçek pilot

Yorum

Hepsine tek tek binecegim...Hem de uzun yolda....Dostlarla anlastik... muhaha muhaha muhaha bu arada hala videoyu birine aamadim cok uzun cunku....

Yorum

Utku Hocam
                        Senin kullandigin canavar biturbo 313 hp
                        Ve 0-100 5 saniyelerde
                        Su an 535xd ile degil
                        3 turbolu 550md ile kiyaslaniyor
                        Makina gerekten sahane
                        Video icin youtube yuklemen en guzeli
                        Sonra linki burada paylasirsin
                        Merak ile bekliyoruz

Yorum

Vallahi Hakan hicam ben ogun de dedim simdi de diyorum.bir onceki kasa 535 d sadece seyretti.Adam isiklarda ciddi sekilde kasti 1-2 sn yanimda gordum sonra ciddi sekilde fark oldu.Ben de adam birakti dedim. Ama buradan yok adam yanlis vites secmis de yok ben neymisim de denilince ben de biraz farkli tepki gosterdim.Neyse herkesin bur gorusu var. O gunku muhabbeti bir ben bir bmwci bir de Allah bilir...Sunu net soyleyebilirim tekrar tekrar soyluyorum a6 dehset bir aracti.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Utku Hocam
                            Senin kullandigin canavar biturbo 313 hp
                            Ve 0-100 5 saniyelerde
                            Su an 535xd ile degil
                            3 turbolu 550md ile kiyaslaniyor
                            Makina gerekten sahane
                            Video icin youtube yuklemen en guzeli
                            Sonra linki burada paylasirsin
                            Merak ile bekliyoruz
                            biturbo degildir onla 535d eski kasa
                            E60 baslarda bile direnemez tek turbolu 3.0 dizeldir
                            Biturbo 5.3s 0-100 gerci m550d 4.7

Yorum

İşleniyor...
                            X