Muratım A-6 gerçekten çok farklı bir araç.İçinin havasından kullanımına kadar....Onatım nerdeeeeeee*????????????????? Ersin anlatılmaz yaşanır kardeşim....Kerek kardeşim o seviyeli ilşkinin yanında azıcıuk da olsa kaçamak yapmak lazım muhaha muhaha muhaha muhaha
Hakan hocam ivemelenme inanılmaz ama son sürat aşamasında tahminim insignia ile yaklaşık aynı...yanlız o süratelere gelme hevesi kıyaslanmaz bile...
Aracı Doğuş otomotivden arkadaşlarımdan aldım. Ben sürekli aldığım için jetta, golf,passat artık AUDİ bana uygun koşulları veriyorlar .ben fiyatlamayı sana pmden sonra atarım hocam...
Hakan hocam ivemelenme inanılmaz ama son sürat aşamasında tahminim insignia ile yaklaşık aynı...yanlız o süratelere gelme hevesi kıyaslanmaz bile...
Aracı Doğuş otomotivden arkadaşlarımdan aldım. Ben sürekli aldığım için jetta, golf,passat artık AUDİ bana uygun koşulları veriyorlar .ben fiyatlamayı sana pmden sonra atarım hocam...
Eyvallah Utku Hocam
Hayir almadan once deneyelim
Bu arada Fatih Hocam yuksek hizlarda bu canavara gecilmemisti zamaninda
Tolga kardesim hala o zaman ki konuyu anlatamiyoruz sana galiba....Design ayri sey arabanin butunlugu ve ozellikeri ayri sey...Biz o gun de demistik simdi de diyoruz designda benim gozumde insignia en hos araba ancak is ozelliklere geldiginde biri d segmenti biri bir ust segment ve de ralarinda yaklasik 4 kat fiyat farki var. neyi neyle kiyasliyoruz.????? Ogun bu konuyu acan arkadas design dedikce siz yok artik dediniz bizim de size anlatmakdan dilimizde tuy bittti...Simdi bu konuyla hic alakasi ok zaten... muhaha muhaha muhaha
Omerim tesekkur ederim.Bana. Zaten cok guzel ve hastalik bir arabay cok ozel bir fiyat verdi dostum da ben su an o paralara giremem....Girersem de muhtemelen eve giremem muhaha muhaha muhaha muhaha
Hakan hocam dedigimi tarif etmissin ....Son surat kategorisinde insignia bu aabaya kafa tutar ancak 500 nm torka ara hizlanmalarda ve yokus yukari imkansiz.....
Muratım A-6 gerçekten çok farklı bir araç.İçinin havasından kullanımına kadar....Onatım nerdeeeeeee*????????????????? Ersin anlatılmaz yaşanır kardeşim....Kerek kardeşim o seviyeli ilşkinin yanında azıcıuk da olsa kaçamak yapmak lazım muhaha muhaha muhaha muhaha
Amman yenge duymasin ve okumasin amman deyim Ben bu tipleri bilirim, adamin aklini basindan alirlar
Yorum