Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia ya rakipmi olur mazda 6 2013
Collapse
X
-
Ynt: insignia ya rakipmi olur mazda 6 2013
hoş*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
-
Vallahi Japonlar hep böyle artist artist arabalar design ediyorlar iş gerçek hayata döndüğünde araba bir öncekinin makyajlısı oluyor. Ornek honda civic ...araba inanılmaz kötü olmuş ..eskisini bıraksalardı daha iyidi... muhaha
Yorum
-
Çokta uçuk bir concept değil çıkarması çok olası, ki Japon arabları kullanıcı kitlesi için vazgecilmez arabalar onun sorunsuzluğu japon arabasına bir kere binenin bir daha vazgecmemesine neden oluyor şayet donanım ve kasa kalitesini yükseltirse japonlar o zaman ne bi Alman nede başka üretici firmalar japon motoru ile uğraşamaz...
Yorum
-
Japon otomobillerinin sadece motorları iyi değildir. Uzun ömürlü araba yapmayı biliyorlar. Biz lagunalarda, vectra, insignialarda iç tıkırtıları nasıl keseriz diye yırtınırken japon oto sahiplerinin bu tip sorunlardan bahsettiğini duymuyoruz. Toyota fabrikasında çalışan bir arkadaşım vardı, dünyanın en dandik toyotaları fransada üretilen yarisler derdi. İşçilerin lakayıtlığından bahsederdi. Özellikle Japonya'da üretilen arabalar çok kaliteli ne marka olursa olsun
Yorum
-
Insignia Piyasaya Çıkıp Yılın Aracı Ödülünü Aldıktan Sonra Sanki Tüm Uzak Doğu Araç Üreticilerinin Tasarımcıları Hep Bir Ağızdan "Ne Yaparız Ne Ederiz de Insignia nın Çizgisini Geride Bırakırız" Der Gibi Araçlar Üretmeye Başladılar. Bu Segmentteki Bu Araçlara Bakınca Baştan Sona Kendine Has Bir Çizgiye Sahip Araçları Sadece Mercedes, BMW ve VW de Görebiliyorum. Onlar da Insignia İle Yarışmayı Gereksiz Görüyorlarmış Havasındalar Ama Gerçekte Bu Dönemde Insignia nın Çizgisini Geçemeyeceklerinin Farkındalar. Bazen "Ben Bu Arabaya Sahip Olduğum İçin mi Böylesine Acımasız Yorumlar Yapıyorum?" Öz Eleştirisini Yaptığımda da Hemen Şu Düşünce Aklıma Geliyor; Eğer 3.20d, Passat veya C180/200 Komp Alsaydım Aklım Insignia da Kalırdı Mutlaka...
Özetle Olmamış. Bir Çok Araçtan Çizgiyi Taşıyor Bu da...
Yorum
-
yan aynalar ve koltuklar cok güzel olmuşHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum