Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ya rakipmi olur mazda 6 2013

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia ya rakipmi olur mazda 6 2013

ben beğendim arkadaşlar fikirlerinizi alalım ?

http://www.youtube.com/watch?v=ULjbFIOTtQ8#ws
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: insignia ya rakipmi olur mazda 6 2013

hoş
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Araç şık ama "konsept"... Aynısını seri üretime geçirseler keşke

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

çok güzel olmuş ama maalesefki bu üretim süreci bitene kadar 6.26ya dönüşür..
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Vallahi Japonlar hep böyle artist artist arabalar design ediyorlar iş gerçek hayata döndüğünde araba bir öncekinin makyajlısı oluyor. Ornek honda civic ...araba inanılmaz kötü olmuş ..eskisini bıraksalardı daha iyidi... muhaha

Yorum

Güncel Mazda 6 da gayet güzel bir otomobil bence, sadece daha çekici hale getirecek ufak dokunuşlara ve donanımlara ihtiyacı var. Yeni nesilde gerekli iyileştirmeleri yapacaklarına eminim.

Yorum

Japonların tek avantajı motorun sorunsuz olması.Onun dışında bir Alman aracı kadar konforu,yol tutuşu,malzeme kalitesi olamaz.

Yorum

meşhur mazda shinari ye benzemiş araç şöyle 180 hp bi dizel ile gelirse süper olur bence
                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Bende görüşlerinize katılıyorm. Bu araç çok hoş ama eminim seri imalatta oldukça sıradan bir görünüme bürünür.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

böyle çıkarsa iyi

Yorum

Çokta uçuk bir concept değil çıkarması çok olası, ki Japon arabları kullanıcı kitlesi için vazgecilmez arabalar onun sorunsuzluğu japon arabasına bir kere binenin bir daha vazgecmemesine neden oluyor şayet donanım ve kasa kalitesini yükseltirse japonlar o zaman ne bi Alman nede başka üretici firmalar japon motoru ile uğraşamaz...

Yorum

Japon otomobillerinin sadece motorları iyi değildir. Uzun ömürlü araba yapmayı biliyorlar. Biz lagunalarda, vectra, insignialarda iç tıkırtıları nasıl keseriz diye yırtınırken japon oto sahiplerinin bu tip sorunlardan bahsettiğini duymuyoruz. Toyota fabrikasında çalışan bir arkadaşım vardı, dünyanın en dandik toyotaları fransada üretilen yarisler derdi. İşçilerin lakayıtlığından bahsederdi. Özellikle Japonya'da üretilen arabalar çok kaliteli ne marka olursa olsun

Yorum

Yan aynalar çekici
                          Morpheus
                          61 TT 971

Yorum

Insignia Piyasaya Çıkıp Yılın Aracı Ödülünü Aldıktan Sonra Sanki Tüm Uzak Doğu Araç Üreticilerinin Tasarımcıları Hep Bir Ağızdan "Ne Yaparız Ne Ederiz de Insignia nın Çizgisini Geride Bırakırız" Der Gibi Araçlar Üretmeye Başladılar. Bu Segmentteki Bu Araçlara Bakınca Baştan Sona Kendine Has Bir Çizgiye Sahip Araçları Sadece Mercedes, BMW ve VW de Görebiliyorum. Onlar da Insignia İle Yarışmayı Gereksiz Görüyorlarmış Havasındalar Ama Gerçekte Bu Dönemde Insignia nın Çizgisini Geçemeyeceklerinin Farkındalar. Bazen "Ben Bu Arabaya Sahip Olduğum İçin mi Böylesine Acımasız Yorumlar Yapıyorum?" Öz Eleştirisini Yaptığımda da Hemen Şu Düşünce Aklıma Geliyor; Eğer 3.20d, Passat veya C180/200 Komp Alsaydım Aklım Insignia da Kalırdı Mutlaka...
                            Özetle Olmamış. Bir Çok Araçtan Çizgiyi Taşıyor Bu da...

Yorum

yan aynalar ve koltuklar cok güzel olmuş
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X