Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne? Passat TURBO MU ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ne? Passat TURBO MU ?

Geçenlerde gördüğüm birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum..Yolda araçla seyir halindeyken önümde giden passatın (şu anki yeni kasadan önceki kasa,arka stoplar yuvarlak led olan) arka kısmında büyük metal puntolarla yazılmış bir TURBO yazısı gördüm ) acaba passatlarında turbosu mu var yoksa sonradan takılma olabilir mi yoksa bu sadece bir yazıdan ibaret mi ? ben bunun sadece bir yazıdan ibaret olduğunu düşünüyorum çünkü yazı orda o kadar emanet duruyordu ki birde kocaman yaptırılmış ve yapıştırılmış TURBO diye ..baya komik bir durum ortaya çıkmış çakma TURBO muhaha haha haha

Ynt: Ne? Passat TURBO MU ?

bildiğim kadarıyla passatlarda turbo olayı yok .Olsa bile arkada öyle bir yazı olayı yok. Belki dedim bu adam sonradan turbo taktırmıştır arkayada belirtmiştir ama bu da çok çok zayıf bir ihtimal.O nedenle tamamen bir çakma turbo olayıyla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum yapılcak şey var yapılmicak şey var.Bu TURBO yazısı çok abartıya kaçmış o nedenle gerçekten çok komik bir görüntü ortaya çıkmış.Fotoğrafını çekmek isterdim ama seyir halinde olduğum için çekemedim.

Yorum

Turbo motorları var ama TSI yazıyor onlarda 1.4 122 hp olanlar. O adam sonradan yazdırmıştır.
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Turbo motorları var ama TSI yazıyor onlarda 1.4 122 hp olanlar. O adam sonradan yazdırmıştır.
        SI kırmızı olanlar 160 bg, fakat o da eski kasada yok yeni makyajlıda geldi o motor. kendisi yazdırmıştır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          SI kırmızı olanlar 160 bg, fakat o da eski kasada yok yeni makyajlıda geldi o motor. kendisi yazdırmıştır
          öyle ömer abi tamam yazdırcan bari ama küçük yazdır biraz o neydi öyle ya

Yorum

aynen öyle

Yorum

o kasaların 1.8 tsı 160 hp ve 2.0 tsı 200 hp olanı var. belki farklı olmak için öle yapmıştır adam
              Astra J ecoflex
              34 TR 142

Yorum

Bence çok eleştirmemek lazım sonuçta zevk meselesi bence.

Bizler de dizel ınsignialar veya 115 liklere turbolardaki gibi çift çıkış takıyoruz, Ne biliim VXR amblemi veya OPC amblemi takıyoruz. Burdan yaptıklarımızı paylaşıp güzel yorum alıyoruz. Sonuçta aracında OPC amblemi olan kaç kişiin Insignia sı gerçekten OPC ?

Eleman yazdırmak istemiş yazmış. Onun hoşuna gidiyorsa geresi önemli değil bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking

Bizler de dizel ınsignialar veya 115 liklere turbolardaki gibi çift çıkış takıyoruz, Ne biliim VXR amblemi veya OPC amblemi takıyoruz. Burdan yaptıklarımızı paylaşıp güzel yorum alıyoruz. Sonuçta aracında OPC amblemi olan kaç kişiin Insignia sı gerçekten OPC ?

Eleman yazdırmak istemiş yazmış. Onun hoşuna gidiyorsa geresi önemli değil bence.
                  TSI logosu taksa dediğin doğru abi ama Berkay'ın dediği gibi kocaman turbo yazdıysa durum farklı bizamanlar krom yazılar moda olmuştu millet ismini yazıyordu arabaya, tahminimce o krom harflerle yazmıştır
                  sonuçta OPC logolular gerçek opc olmasa da logo orjinal
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Orjinal yazı sahibi: viperking

TSI logosu taksa dediğin doğru abi ama Berkay'ın dediği gibi kocaman turbo yazdıysa durum farklı bizamanlar krom yazılar moda olmuştu millet ismini yazıyordu arabaya, tahminimce o krom harflerle yazmıştır
                    sonuçta OPC logolular gerçek opc olmasa da logo orjinal
                    aynen öyle.mesela bende opc yazıyor aslında ben opc line alcaktım ama bu varmış bunu aldım yapıştırdım.güzelde oldu.sonuçta yazı orjinal

Yorum

İşleniyor...
                    X