Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Kasa Leon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Kasa Leon

ya resmen bu astra j arkası da astra gtc bu kadar basit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      ya resmen bu astra j arkası da astra gtc bu kadar basit
      benzetme yetenğine bayıldım:d
      F30 Sport+

Yorum

Leon tarzını kaybedip kardeşine benzemiş sadece farlarla imaj değişmiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2002 den 2006 ya kadar şampanya köpüğü toledo kullandım. O 4 sene içinde rutin servisler dışında hiç uğramadım servise arkadaşlar.Saolsun Uzanların batırmasından dolayı seatın Türkiyede kötü bir ünü vardı ama vw onu silmeyi başardı.Bence işcilik vw den öncede güzeldi ama şimdi daha sağlam .Ama ne yaparsan yap arada kalmış bir marka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
            2002 den 2006 ya kadar şampanya köpüğü toledo kullandım. O 4 sene içinde rutin servisler dışında hiç uğramadım servise arkadaşlar.Saolsun Uzanların batırmasından dolayı seatın Türkiyede kötü bir ünü vardı ama vw onu silmeyi başardı.Bence işcilik vw den öncede güzeldi ama şimdi daha sağlam .Ama ne yaparsan yap arada kalmış bir marka
            Ooo Şafak hocam o dönemlerde bende Toledo vardı 2001 -2009 bende çok memnundum limitlerini zorlayarak en fazla 235 yapıyordum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence toledo o donemin en şık ve en basarili arabalarindan biri idi....

Yorum

hormonlu ibiza gibi a3 çok benziyor yakında golf te çıkar oda bunun hormonlusu olur
                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Ön tasarımı hoşuma gitmedi ama arka tasarımı daha şık olmuş. Motor seçeneklerinde neden 105 lik tdi yok anlamadım
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Eski kasasın heybeti yok, eski kasa daha göz alıcı, tasarımı çekici, Coupe görünümü yeter

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      Ön tasarımı hoşuma gitmedi ama arka tasarımı daha şık olmuş. Motor seçeneklerinde neden 105 lik tdi yok anlamadım
                      vw yi baltalamasin diye
                      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        Peki yandan haha
                        a3 ün 4 kapı resimleri yok onun için kıyaslamak doğru olmaz ama ayna şekilleri ve konumlarıda aynı...S: ucuz bi a3 alternatif olabilir bence
                        çakma Audi işte Renault/Dacia neyse Audi/Seat da bu değilmi artan parçalardan yapmışlar
                        ama bence seat dacia gibi yabana atılacak bir marka değil
                        tabiki değil abi verdiğim örneğe göre Seat=Dacia demek istesem o zaman Renault=Audi demiş olurdum ki hayatta öyle birşey demem haha
                        ama bu tasarımı Audi'ye benzetmeleri yüzünden bence Seat kendi tarzını kaybediyor. eskiden Seat dediğimiz araç Seat'tı, ama artık Audi kırması oldu
                        misal Opel-Chevrolet arasında benzer ilişki olsa da Chevrolet kendi kimliğini koruyor, şimdilik çakma Opel havası yok bence

amcam şehirdışında şuanki güncel kasa Leon'dan kiralamış, oda diyordu arabaya ne yaptıysam arkayı bırakmıyor diyor
                        InsigniaTEAM

Yorum

Nihayet dooru dürüst bir iç tasarım yapmışlar ama bu sefer de dış tasarımı unutmuşlar Eski albenisi kalmamış bence

Yorum

İşleniyor...
                          X