2002 den 2006 ya kadar şampanya köpüğü toledo kullandım. O 4 sene içinde rutin servisler dışında hiç uğramadım servise arkadaşlar.Saolsun Uzanların batırmasından dolayı seatın Türkiyede kötü bir ünü vardı ama vw onu silmeyi başardı.Bence işcilik vw den öncede güzeldi ama şimdi daha sağlam .Ama ne yaparsan yap arada kalmış bir marka
2002 den 2006 ya kadar şampanya köpüğü toledo kullandım. O 4 sene içinde rutin servisler dışında hiç uğramadım servise arkadaşlar.Saolsun Uzanların batırmasından dolayı seatın Türkiyede kötü bir ünü vardı ama vw onu silmeyi başardı.Bence işcilik vw den öncede güzeldi ama şimdi daha sağlam .Ama ne yaparsan yap arada kalmış bir marka
Ooo Şafak hocam o dönemlerde bende Toledo vardı 2001 -2009 bende çok memnundum limitlerini zorlayarak en fazla 235 yapıyordum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
a3 ün 4 kapı resimleri yok onun için kıyaslamak doğru olmaz ama ayna şekilleri ve konumlarıda aynı...S: ucuz bi a3 alternatif olabilir bence
çakma Audi işte Renault/Dacia neyse Audi/Seat da bu değilmi artan parçalardan yapmışlar
ama bence seat dacia gibi yabana atılacak bir marka değil
tabiki değil abi verdiğim örneğe göre Seat=Dacia demek istesem o zaman Renault=Audi demiş olurdum ki hayatta öyle birşey demem haha
ama bu tasarımı Audi'ye benzetmeleri yüzünden bence Seat kendi tarzını kaybediyor. eskiden Seat dediğimiz araç Seat'tı, ama artık Audi kırması oldu
misal Opel-Chevrolet arasında benzer ilişki olsa da Chevrolet kendi kimliğini koruyor, şimdilik çakma Opel havası yok bence
amcam şehirdışında şuanki güncel kasa Leon'dan kiralamış, oda diyordu arabaya ne yaptıysam arkayı bırakmıyor diyor
Yorum