Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Laguna Coupe

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Laguna Coupe

Arkadaşlar tasarım olarak çok hoşuma giden Laguna Coupe için fikirlerinizi almak istedim. En son sanırım 2010 da çıktı ve sonra Laguna üretilmiyor. Yanlışsam lütfen düzeltin. 2.0 dizel motorunu performans olarak başarılı diyorlar. Donanım olarak da bizim araçları sanırım çok aratmaz. Düşük km li 2010 modelerini 55-60 civarına bırakıyorlar. Hiç kullanmadığım için merak ediyorum.
    Kullanan yada deneyimi olan var mı ?. İnsigniadan inilip bu araca binilir mi?
    Teşekkürler...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Laguna Coupe

edc şanzıman , kartlı sistem vs. gibi + yönleri var ama Türkiyede zaten gelişmemiş olan bir spor araç zihniyeti var. iki kapılıya önyargı var. birde bu araç renault olunca ikinci elde baya bir ölüyor. eğer ikinci eli çok düşünmem biniciyim ben derseniz olabilir. tasarımı gerçekten güzel ve dikkat çekici o rakamlara göre on numara bir araç bende insignia almadan önce çok bakmıştım ama dediğim gibi ben sadece 2. el durumu yüzünden vazgeçtim...

birde insigniadan inip bu araca binirlimi demişsiniz ben denedim insigniadaki güven hissini alamıyorsunuz çok boş geliyor insana (insigniadan sonra).

2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

bencede tasarım olarak aston martinvari bir araç, çok tatlı, donanımı da zengin, 2.0 motor canlı, alınabilir, fakat 2. el kötü, binerim derseniz aynen devam

Yorum

Bana bu araç çok basit geliyor laguna coupe ama motor secenekleri beş para etmez tamam spor araba yapıyorsun birazda performans değil mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
          Arkadaşlar tasarım olarak çok hoşuma giden Laguna Coupe için fikirlerinizi almak istedim. En son sanırım 2010 da çıktı ve sonra Laguna üretilmiyor. Yanlışsam lütfen düzeltin. 2.0 dizel motorunu performans olarak başarılı diyorlar. Donanım olarak da bizim araçları sanırım çok aratmaz. Düşük km li 2010 modelerini 55-60 civarına bırakıyorlar. Hiç kullanmadığım için merak ediyorum.
          Kullanan yada deneyimi olan var mı ?. İnsigniadan inilip bu araca binilir mi?
          Teşekkürler...
          Abi güzel diyorsunda sonuc olarak renault laguna dısında butun arabalarını kullandım sahsen hiç bir arabasını almam bir dergide laguna couple yorumlarını okumustum pek gecerlı not alamamıstı insigniayı cok aratıcagını dusunuyorum ve arabada cok plastık kullanıyorlar carteri bile plastik abi allah korusun en ufak kazada bile yaralanabılırsin abi.
          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
          Gerçek pilot

Yorum

Yorumlarınız için teşekkürler...
            Aston Martin çakması olduğu kesinlikle doğru. Ben de bu tasarım nedeniyle ilgi duydum. Netten bi arkadaş takas edebiliriz demişti de o yüzden nedir ne değildir diye merak ettim. Güzelim insigniamı aramıyayım sonra diye
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Selamlar, şu an 2011 Opel Corsa 1,3 CDTI, 2010 Peugeot 3008 1,6 Dizel, 2005 Subaru Impreza 1,6 TS ve 2011 model Renault Megane Coupe 1,5 dizel araçlar kullanıyorum Dün Insignia 2012 1,6 Turbo cosmo siparişi verdim. İnanın içlerinde en zevklisi 1. megane, 2. subaru. En kötüsü iç tasarım dışında Peugeot. Renault son yıllarda kaliteyi çok yükseltti, ayrıca karteri plastik diye bi araba kazada dağılır demek çok yanlış, doğrudur kaporta sacı oldukça ince, fakat önemlisi euro ncap sonuçları. Renault alabilirsiniz, pişman olmazsınız.

Yorum

Ben dagılır demedimki yaralanma ihtimalınız insigniaya göre yuksek dedim renaultun aracları bana güven vermiyor ayrıca eniştemde galerici renaultun hiçbir arabası alınmaz dedi kendisi 15 senelik galerici...
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                  Selamlar, şu an 2011 Opel Corsa 1,3 CDTI, 2010 Peugeot 3008 1,6 Dizel, 2005 Subaru Impreza 1,6 TS ve 2011 model Renault Megane Coupe 1,5 dizel araçlar kullanıyorum Dün Insignia 2012 1,6 Turbo cosmo siparişi verdim. İnanın içlerinde en zevklisi 1. megane, 2. subaru. En kötüsü iç tasarım dışında Peugeot. Renault son yıllarda kaliteyi çok yükseltti, ayrıca karteri plastik diye bi araba kazada dağılır demek çok yanlış, doğrudur kaporta sacı oldukça ince, fakat önemlisi euro ncap sonuçları. Renault alabilirsiniz, pişman olmazsınız.
                  öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz
                  InsigniaTEAM

Yorum

25 yıldır Diyarbakır'da yaşıyorum, Ürgüp'lüyüm. Mimarım, evli olmama rağmen sürekli yeni araba alıp eski arabamı kıyıp da satamıyorum. İnsignia'yı da korkudan henüz hanıma söyleyemedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                      İnsignia'yı da korkudan henüz hanıma söyleyemedim
                      Şimdiden geçmiş olsun

Yorum

Sağol, bana da öyle geliyor bu sefer

Yorum

Türkiye şartlarında Renault iyi bir marka,alınabilir birçok aracı var ama Laguna Coupe bence bunların dışında kalıyor.
                          Yalnız son üç yılda Renault araçlarının fiyatını oldukça yükseltti.

Yorum

Şık bir coupe. İç mekan nerdeyse laguna ile aynı. He iç hem dış tasarım olarak sportif bir görünüm vermiyor. Ancak deiğim gibi şık bir görünümü var. Keşke ön far ve ızgara tasarımına biraz daha emek e vakit harcasalarmış.

ağırlığı nedeniyle 2.0T de 2.0 DCI da performansı hissettircek motorlar değil.

Uzuz coupe olarak laınır ama kesinlikle Insignia tadı vermez

Yorum

Piyasaya girdiğinde bu araç euro ile satıldı , internette araştırdım 42.000euro civarına satılmış.

Ama güzel araç benim de ilgimi çekti.

Yorum

İşleniyor...
                              X