Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bmw 316i

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni bmw 316i

bmw yeni 1 serisinde kullanmaya başladığı 13 beygirlik 1.6 benzinli motorunu 3 serisiyle buluşturarak türkiyede satmaya başladı.başlangıç fiyatı 92000 lira olan aracın almanyada böyle bir motorla satılmaması ise kafalarda soru işareti olarak kalıyor.

Ynt: yeni bmw 316i

baktımda henüz teknik değerlerini ilave etmemişler.sadece fiyat listesinde görünüyor.keşke şöyle daha performanslı en azından bizim araçlarımız gibi bir motor koysaymış.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ya gideceğim de bu arabaya 92000 lira para vereceğim öyle mi......???? yok artık 130 beygirlik motor bomboş donanım neymiş bmw imiş ...Boşversenize ben o fiyata biraz daha koyar ikinci el opc alırım.Araba diye keyfine varır bmw yi görünce de yanından geçer takmam bile...

Yorum

İyide ben bülent ve gökhan abi ile gittiğimde yeni bir motor ile geleceği söylenmişti ve fiyatıda bence yüksek.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bence bizim arabalar ucuz

Yorum

0-100ü otomatik vitesle tahminimce 9.1 sn gibi bir değer olur.(1 serisini baz alarak)ve fiyat gerçekten tüm bmw araçları gibi abartılı.tertemiz opeline bineceksin.

Yorum

90000 blink
              Yanından insignia geçecek ...
              Veren verir tabi ama, birçok araç (c180) gibi; insignia'nın yanında sönük kalıyor. Hele hele yapılı bir insignia ile kıyaslanmaz bile...

Yorum

Dostlar burdaki arkadaşlarım benim kara şahini satıp bu bmwyi almak için bir de üstüne para verdiğimi duyarlarsa ,Yuh derler ardından da biz sana sorup araba lıyorduk artık sormak yok derler...yani sıkı bir dalga geçerler muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Ya gideceğim de bu arabaya 92000 lira para vereceğim öyle mi......???? yok artık 130 beygirlik motor bomboş donanım neymiş bmw imiş ...Boşversenize ben o fiyata biraz daha koyar ikinci el opc alırım.Araba diye keyfine varır bmw yi görünce de yanından geçer takmam bile...
                  +100000000000000000000

Yorum

bu 170 bg'lik 1.6 motor vardı bir de o ne oldu acaba?

Yorum

ömer abi zaten bu motoru türkiye ve dengi ülkelerin vergi uygulamasından yararlanmak için 3 serisine entegre etmişler.170liklerin geleceğini sanmıyorum.yukarıda belirttiğim gibi zaten bu 316i almanyada bulunmuyor.rezillik yani

Yorum

Valla ben yine BMW diyecem

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben insiginia'dan sonra 180hp altı araç almama düşüncesindeyim bilmiyorum katılırmısınız Olmadı 90bin'e 2.0 turbo insignia
                          2016 w205 AMG

Yorum

170 beygir de 1.6 adi
                            1 serisnde 118 olarak ayriliyor
                            Ben bu motor 318 ve hatta 518 olarak hayata gececegini dusunuyorum.
                            Duz hesap 316-90 bin
                            318-105 bin
                            518-130 bin olur
                            Ehh ustlerine de 30 bin opsiyon attin mi tamam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                              Ben insiginia'dan sonra 180hp altı araç almama düşüncesindeyim bilmiyorum katılırmısınız Olmadı 90bin'e 2.0 turbo insignia
                              Ya da 180 hp ye stage 1 yapmak 210 hp 300 nm temiz is

Yorum

İşleniyor...
                              X