Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bmw 316i

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni bmw 316i

Neyse arkadaşlar artık bir dönün aracınıza bakın bir de bmw 3 serisine....İsteyen gitsin 3 serisine 55000 euro versin isteyen de olur mu desin İNSİGNİAYA ...ancak biz burda arabalrımızla mutlu iken kimse de dönüp bu kıyaslama abes demesin !!!!!Çünkü burada bu ilişkiyi kuranlar esas abeste iştigal işliyorlar.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Neyse arkadaşlar artık bir dönün aracınıza bakın bir de bmw 3 serisine....İsteyen gitsin 3 serisine 55000 euro versin isteyen de olur mu desin İNSİGNİAYA ...ancak biz burda arabalrımızla mutlu iken kimse de dönüp bu kıyaslama abes demesin !!!!!Çünkü burada bu ilişkiyi kuranlar esas abeste iştigal işliyorlar.......
      Utku bey bunu siz böyle düşünüyorsunuz. Size göre mantıklı olmayan başkası için mantıklı olabilir. Tabiki araçlarımız 3 serisiyle karşılaştırılacak. dizel insignia liste fiyatı 100.000+ TL. donanım eklendiğinde fiyatın 120.000 TL yi aşması mümkün. yani 52.100 euro civarında fiyatı oluyor. Fiyat olarak arada dağlar yok bence. bir de bu açıdan bakalım.
      Renault!!!

Yorum

Siz kıyaslanmaz demiyorusunuz ama diyen dostlar da çıkıyor ya onlara dedim...yani biz bu sitede a6 kasa kıyaslaması yaparken eleştirilmeye kalkıldı da.....

Yorum

Marka kıyaslaması başka, model kıyaslaması başka.
          herhalde opel ile bmw' nin kıyaslanamaz markalar olduğunda hem fikirizdir.
          zaten opeli' in 2. el politikası ve servis hizmetlerine girmiyorum bile.
          eğer araçlarımızla kıyaslanıyorsa dengimiz 5 kasa değil 3 kasadır diyorum.
          yoksa her araba birbiriyle kıyaslanır...
          ben gördüğüm s350 cdi 4matic' le bile kıyaslıyorum arabamı ama kulvarlar farklı.
          Renault!!!

Yorum

Siz de bizimle yanı fikirdesiniz gördüğüm kadarıyla....yani biz burda uçmuyoruz ayaklarımız yerde ve arabamızı sevdiğimiz için yorum yapıyoruz...Neyse sizin tersini düşünmediğiniz bir konuda ekstra konuşamay gerek yok....Sevgiler

Yorum

bence cok para
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aslında şu anda piyasada bulunan araçların hepsinin birbirleriyle karşılaştırılması gayet doğal görünüyor, eskidendi her türlü donanımı sadece bmw ve mercedes sunardı ama şimdi gerçekten de öyle değil, mercedes e serisinde sunulan donanımların %80'ini bir opel corsada veya ford fiestada bulabilmek mümkün. güvenlik konusuna girmiyorum bile, bilinen markaların her biri en az 6 havayastığını standart olarak sunuyor. yani kaliteden ancak yola çıkabiliriz, ama şu da bir gerçek ki, artık d segmentinde bulunan araçlar kaliteyi de standart sunuyor, yani bir opel insignia ile mercedes e serisi veya s serisi ile aralarında uçurum kadar farklar yok, o iç mekanında ahşabın biraz daha kalitelisini kullanıyor, insignia da bir derece altını kullanıyor, deri dersen, aralarında pek bir fark yok vs vs... gerçekten, bmw veya mercedes marka satmasa piyasa arabalarından fiyatını yüksek çekmeleri her zaman onların zararına olurdu... ama insanımızdaki marka tutkusu kolay kolay kırılmaz, iki araba herşeyi aynı standartta sunsa bile, birinde mercedes veya bmw amblemi varsa 20 milyar fazla verir millet 1980'ler 90'lar bu iki markanın egomanyasındaydı, hiçbir araçta abs sunulmazken bu iki marka hava yastıklarını sunuyordu, otomatik klimayı, hafızalı ısıtmalı koltukları vs... yi sunuyordu, ama şimdi bunları her marka sunuyor...

Yorum

Hah Ömerim tam benim dediklerimi söylüyorsun. Eskiden fayda kalite endeksi sunulamaz veya yapılamaz iken artık her araç bu sınıflandırmaya dahil olabiliyor...Benim söylemeye çalıştıklarımın aynısını söylediğin ve örneklediğin için Ömerim teşekkür ediyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Hah Ömerim tam benim dediklerimi söylüyorsun. Eskiden fayda kalite endeksi sunulamaz veya yapılamaz iken artık her araç bu sınıflandırmaya dahil olabiliyor...Benim söylemeye çalıştıklarımın aynısını söylediğin ve örneklediğin için Ömerim teşekkür ediyorum....
                    rica ederim abim ne demek gerçekten o paraları hakeden araç oldukları tartışılır, bmw full+full alınca 200 bin tl'ye yaklaşırken fiyatı, opel insignia hadi biturboyu bile ele alırsak full+full 138 bin tl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
                      Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                      316i'yi mi soruyorsunuz yeni opel motorunu mu?
                      316i teslim tarihini öğrenmek istedim...
                      şuan bayilerde satılıyor biliyorum.ama ellerinde olmaya da bilir.aslında sordurabilirsiniz.en yakın bulunduğunuz bmw bayisine.

Yorum

3.16nın teknik verileri açıklandı.tahmin ettiğim gibi 0-100ü 9.2 sn.yakıt tüketimi: şehiriçi 7.5 lt şehirdışı 4.8!!!! ortalama 5.8. max hız 210 km/sa ağırlık:1480 kg. veriler gayet iyi ama 91638 lirayı duyunca ...

Yorum

evet gayet iyi veriler fakat bizim 1.4 t lerde 4,7 ş.dışı verisi var ama tuturanı pek görmedim genelde fabrika verilerinde gösterilen ş.içi verisi pratik kullanımdaki ortalama tüketime denk geliyor.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İstanbul farki bugun fiyat aldim
                            sunroof zenon war ekstra 104 bin tl
                            Fiyat yuksek biraz sanki huh
                            BMW F30 sportline

Yorum

Arkadaşlar bence burda birazda marka fanatikliği yapıyoruz. Bizde gittik insignia aldık ve çokta mutluyuz. Seviyoruz arabamızı. Fakat bence BMW'nin verdiği sürüş keyfini vermiyor. Özellikle dayılarım çok fazla araba değiştirdiği için bir çok araç kullanma şansım oldu. Ama inanın BMW 5.28 ve 3.20d'den aldığım keyfi Mercedes E320CDI'dan bile alamadım.

Sadece objektif bir görüş benimkisi.
                              2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                              2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Tüketiciler sadece araçta değil bir çok ürünü alırken yanılabiliyorlar.
                                Bazı markalar kaliteyi ucuza satınca tüketiciler bu ürünün kötü olduğu yanılgısına kapılabiliyorlar.
                                Örneğin Lacoste polo t-shirt ortalama 150 tl.iken Benetton polo t-shirt ortalama 50 tl.
                                fiyattan satılıyor.İki üründe % 100 pamuk,kesimleri ve kullanım süreleri de aynı.
                                Kimi tüketiciler markaya para verirler kimileride aldıkları ürüne.
                                Şahsen ben 2 tane 1.4t insignia parasını daha üstün olmayan 316 bmw'ye vermem ama verene de şaşmam.

Yorum

İşleniyor...
                                X