Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mercedes E series 1.6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mercedes E series 1.6

mercedes E series 1.6 motor kullanacak olması çok güzel . üstelik makyajlı versiyonunda bunu tanıtacak olması markayı iddialı satış rakamlarına taşıyabilir. ben hiç düşünmeden alırım
    .
    1.6 vergi avantajı ile 130.000-TL fiyat etiketi ne sahip olursa o zaman herkez mercedes alır

http://www.otohaber.com.tr/Haberler/...er-12nci-hafta

Ynt: mercedes E series 1.6

Orjinal yazı sahibi: deniz
    mercedes E series 1.6 motor kullanacak olması çok güzel .
    bence pek güzel değil abi anlaşılan Mercedes artık E serisinden değil, S serisinden başlayacak.. prestij kaybı bence. yollarda c180k gibi her köşe başında E180 görürüz heralde
    InsigniaTEAM

Yorum

öyle deme neden ulaşılablir bir araca millet binmesin. prestij illede parayla olmaz ki.keşke herkes alabilse. almanyada taksiler dahi mercedes.

Yorum

Almanya'nın Mercedesiyle bizim mercedes bir değilki abi, orada 3-4 yaşındaki Mercedese eski diyorlar taksi oluyor bizim zengimiz mercedese biniyor, onların zengini kimbilir nelere biniyor
        böyle markaların, özellikle de son modellerinin ele ayağa düşmesi iyi birşey değil bence. 2.eli illaki düşecek onda sorun yok

satış rakamlarının haricinde E segmentine öyle bir motor koymayı da doğru bulmadım ben.
        InsigniaTEAM

Yorum

bencede güzel olur satışları çok yükseltir
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

internette facelift resimlerini bulamadım.. iç mekanda da yenilik yapmışlar diye yorumlar okumuştum ama hiçbirşey göremedim.. arka stop lambalarını biraz inceltmişler ama.. arka çamurluklardaki şişkinliğide düzeltmişler.. bence arkadan şu anki modelleri daha güzel duruyor :/

ben bu arabanın fiyatından çok teknik verilerini merak ediyorum.. Mercedes ler az yakan arabalar değiller sonuçta

eğer güzel değerlere sahip olursa İnsignia dan sonraki aracım büyük ihtimal E serisi olabilir..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ben de Çağrı'ya katılıyorum.Mercedes denince akla prestij,konfor ve "güç" gelirdi ama artık pek güçlü bir yanı kalmadı. E segmenti bir araca 1.6 motor olması Mercedes'in kendisini küçültmesi demek ki buna ihtiyacı var mı? 1.6 motor olmasa kar edemeyecek mi, satamayacak mı? Bence hiç gerek yok. Herkes binmesin Mercedes'e bir özelliği olsun onun da.

Ben Insignia'yı biraz da piyasa da fazla yok diye seviyorum.Çevremde olmayıp bende oluşu onu benim ve çevremin gözünde eğerli bir araç kılıyor.Kimse C serisi geçerken dönüp bakmıyor çünkü artık bıkkınlık geldi her köşe başında beyaz bir AMG Varsın Mercedes de az satsın ama bir karizması olsun...
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

beyler abartıyonuz gibi geldi bana şimdi bizim araçlarda 1.6 motor ama hiçte güçsüz değil 2.0 motorlar yanında çerez kalıyor çoğu zaman.bence mercedes yapıyorsa bir bildiği vardır merak etmeyin
                bence devir değişti artık güç motor hacmine bağlı değil tamamen tasarım ve aktarma organları ve tabiki turbolar
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

MB gözümde hepten bitti artık az modifiyeli 106 bile madara edecekse olmasın MB E

Yorum

Arkadaslar eskiden d sinifi araclarada 1,6 motor yakismiyordu ama gelisen teknolojiyle simdi d sinifinda tercih sebebi. E sinifinida ayni kader bekliyor. Yakinda 516d bmw gorursek sasirmamak hatta almak lazim. Ayrica kaliteye daha ucuza sahip olmaktan kimseye zarar gelmez.
                    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İyide zaten mercedes 1.8 motor üretiyordu 8.6 sn 0-100 km si öyleaman aman bir performansı yoktu zaten.106 zaten madara eder tüy siklet araç ile kıyaslıyorsun mercedesi.hitap ettiği kitle farklı bir kere.zaten performans isteyende farklı motor seçeneklerini seçecektir.sadece 1.6 motor üretecek değilya bunlar.
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

güzel haber, Mercedes'ten babalar için yapılan iyi bir hamle olmuş bu
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

e coupeye de koysunlar bu motoruda alalım hemen

Yorum

E coupeyle sağ şeritten gidersin haha
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Güçlü bir 1.6 motor ile bence alınabilir ...Varsın millet sağ şeritten gitsin adı yeter...
                              Tabiiki fiyatta 1.6 ya yakışacak, iyi bir donanım düzeyi ile 125-130 bin liralara çok satar

1.6 aşşağıdaki gibi ise zor gider ....

E200 1,6 156 bg
                              E220 2,0 184 bg
                              E250 2,0 211 bg
                              E300 2,0 252 bg ve 400 Nm

( Kaynak: Auto Bild 10.02.2012 6 nolu sayı )
                              2015 2.0 sorento

Yorum

İşleniyor...
                              X