Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ferrari’nin içi yanıyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ferrari’nin içi yanıyor!

Ferrari’nin başı yangınlarla dertte! Sıkıntı şu ki problem F1 pistlerinden farklı olarak yollardaki seyir halindeki otomobillerde yaşanıyor ve çevrede imdada yetişecek ekipler yer almıyor!! Bir süre önce 458 Italia modelinde meydana gelen yangın probleminden dolayı bir geri çağırma operasyonu düzenleyen İtalyan üretici şimdi de FF ile ilgili benzer şikayetler alıyor. Geçtiğimiz günlerde Polonya’da bir Ferrari FF’in alev alması akıllara tasarımla ilgili sorun olup olmadığını getiriyor. Otoritelerce bir ‘doğum hatası şüphesi oluştuğu’ şeklinde yorumlanan yangın, FF’lerin üçüncü vukuatı oldu. Krakow’da yaşanan yangında can kaybı yok ama milyonluk bir otomobilin sürücüsüne acı dolu deneyim yaşatma olasılığı bile keyifleri kaçırdı. Yangının otoyolda ilerlerken kaputun altında başlayıp hızla kabine doğru yayıldığını söyleyen araç sahibi, yangını kendisini kurtaramayınca aracının kül oluşunu izlemek zorunda kaldı… Öyle görünüyor ki Ferrari teknisyenleri sadece 458 Italia ve FF’in değil bütün modellerin elektronik yönetim sistemlerini gözden geçirmek durumunda kalacak…

Alıntıdır - i-motoring.com
    InsigniaTEAM

Ynt: Ferrari’nin içi yanıyor!

Ben sunu teyit ettim F... nin başarası Pazarlama başarısıdır.
    Bu aracı alan parasının büyük bir kısmını f...nin pazarlama ekibine vermiş olur.
    Aracın kendisi real olarak fiyatının 1/3 bile haketmiyor.
    40 000 - 60 000 tlye alınan Hayabusa ile veya Ducati ile bu aracı geçebiliyorsunuz.
    Porche ile de nalları toplatıyorsunuz.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

z3 den hiçbir farkı omayan Ferrari olur mu yaw, ben de nefret ediyorum FF den. Bununyerine Panerama gibi 4 kapı yapsalardı bile daha mutlu olurdum

Bu yangn sorunu aslında f430 larda da var.

Yorum

bunun adı ihmalkarlik mi yoksa parayla rezil olmak mı yoksa hata mı ...bilemiyorum...tonla para ver göz göre göre yansın kül olsun. marka adına yüz kızartıcı bir olay.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          bunun adı ihmalkarlik mi yoksa parayla rezil olmak mı yoksa hata mı ...bilemiyorum...tonla para ver göz göre göre yansın kül olsun. marka adına yüz kızartıcı bir olay.
          +500000 o kadar para ver sonra hakkaten o yanışı izlemek adama ne kadar koyar ya, bir de adamın canı da tehlikeye girmiş

Orjinal yazı sahibi: viperking
          z3 den hiçbir farkı omayan Ferrari olur mu yaw, ben de nefret ediyorum FF den. Bununyerine Panerama gibi 4 kapı yapsalardı bile daha mutlu olurdum

Bu yangn sorunu aslında f430 larda da var.
          evet abi kesiniklle haklısın, ben de geçen draglarda İsmail Çam'ın Z3 m coupeyi görünce FF'in atasının bu olduğuna karar verdim ama kesinlikle çok marjinal bir tasarım ve değişik, yani FF hoş durmasa bile çok dikkat çekici, önemli olan nokta da bu bence bir de FF yaklaşık 5 metre civarında bir coupe, panamera kadar rahat bir içi var

Yorum

yazık olmuş
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X