Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes Cls350 CDİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mercedes Cls350 CDİ

teknik özellikler
    Silindir sayısı/düzeni
    V6
    V6
    Silindir Hacmi (cm3)
    2987
    2987
    Nominal Güç (kw d/d'da)
    – (195/3800)
    – (195/3800)
    Nominal Tork (Nmd d/d'da)
    – (620/1600–2400)
    – (620/1600–2400)
    Sıkıştırma Oranı
    15.5 : 1
    15.5 : 1
    Hızlanma 0-100 km km/h (sn)
    – (6.2)
    – (6.2)
    Azami Hız Yaklaşık (km/h)
    – (250, elektr. sınırlı)
    – (250, elektr. sınırlı)
    Güç Aktarımı
    Sürüş Sistemi
    Arkadan itişli
    Arkadan itişli
    Şanzıman
    – (7G-TRONIC PLUS)
    – (7G-TRONIC PLUS)
    Otomatik Şanzıman Oranları
    4.38/2.86/1.92/1.37/1.00/0.82/0.73/R1 3.42/R2 2.23
    4.38/2.86/1.92/1.37/1.00/0.82/0.73/R1 3.42/R2 2.23
    Son Dişli Aktarma Oranı
    – (2.47)
    – (2.47)
    Yakıt ve Tüketim
    Yakıt Deposu Kapasitesi (Yedek Depo) (lt)
    59/8
    59/8
    Yakıt Tüketimi, şehiriçi (l/100km)
    – (7.8)
    – (7.8)
    Yakıt Tüketimi, şehirdışı (l/100km)
    – (5.0–5.1)
    – (5.0–5.1)
    Yakıt Tüketimi, ortalama (l/100km)
    – (6.0–6.1)
    – (6.0–6.1)
    CO2 emisyon oranları (g/km) ortalama yakıt tüketiminde
    – (159–160)
    – (159–160)
    Cd Değeri
    0.28
    0.28
    Emisyon Sınıfı
    – (EU5)
    – (EU5)
    Yürüyen Aksam
    Lastik Ebatı (ön)
    245/45 R 17
    245/45 R 17
    Lastik Ebatı (arka)
    245/45 R 17
    245/45 R 17
    Boyutlar ve Ağırlıklar
    Boş Ağırlık (kg) / Yükleme Kapasitesi
    – (1815/485)
    – (1815/485)
    İzin Verilen Azami Ağırlık (kg)
    – (2300)
    – (2300)
    Tavan Maksimum Yükleme Kapasitesi (kg)
    100
    100
    Bagaj kapasitesi
    520
    520
    Dönüş çapı (m)
    11.27
    11.27
    Azami Katar Ağırlığı frenli/frensiz (kg)

Favori Arabam Mercedes cls350 CDİ ben sabahları 11 gibi evin önünden insignia çıkarken denk geliyor benim yaşımda 18-19 yaşında biri sürüyor çokda hoşuma gitmişti ilk gördüümde hemen nette araştırdım fiyatı benim gördüümün 4matic 385 000 tl şimdiye kadar favorim insigniaydı onada sahip oldum sırada cls350 var diyomuşum
    Arabanı Kendinden Orjinal Tvsi Var
    İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Ynt: Mercedes Cls350 CDİ

400.000 lira bir araba için çok büyük para ya, Allah daha çok versin ne diyelim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşin iyi tarafı Insignia ile yan yana koyunca daha da keyif alıyorum.
      Tek iyi tarafı var Mercedes alanlar bize yol ve köprü olarak dönüyor.
      Mercedes de 50000 tl'nin katları ile karına kar katıyor demektir o.
      Pazarlama ya ve psikolojik tatmine para verenler kısa bir aradan sonra neden mutsuz olduklarını bir gün anlarlar inşallah
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Abi daha dogrusu devlet karına kar katıyor mersoya giren para yine aynı %18 + %130 vergi
        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
          Abi daha dogrusu devlet karına kar katıyor mersoya giren para yine aynı %18 + %130 vergi
          385 bin tl'lik arabaya tam fatura kesiyorlar mı acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
            ama fatura fiyatını düşürürsen bu fiyatlar devlet için de azalacak, 385 bin tl'lik arabaya tam fatura kesiyorlar mı acaba?

Valla o kadar ayrıntısına kadar bilemeyeceğim

Yorum

ben iyi biliyorum bizim arabayı sıfır olarak 53 bin tl'ye almıştık, ama 25 bin tl fatura kesmişlerdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                ben iyi biliyorum bizim arabayı sıfır olarak 53 bin tl'ye almıştık, ama 25 bin tl fatura kesmişlerdi
                Devlet bu kadar insanların üstüne bindikçe doğal olarak insanlarda birşeyler türetiyor sonrada diyorlar herkes vergisini tam vermiyor

Yorum

bir de şu açıdan baksak, biz tüm yaptığımız işlerde vergilerimizi dürüst bir şekilde verseydik, dolaylı vergilere ihtiyaç kalır mıydı? sigaradan ayda 15 milyar TL vergi gelirken, Türkiye'deki doktor mühendis müteahhitten 2 milyar lira vergi gidiyor devlete bir ayda... Peki bu adamlardan nasıl vergi almak gerekir? bir de şu da bir gerçek ki, memlekette bu kadar fakir fukara düşkün insan varken, sen 3000-4000 motor alıp rahat rahat binebiliyorsan senin vicdanın nerede? fakire fukaraya bir tek devlet mi bakmak zorunda? millet yoksulluktan kıvranırken ''devlet bakmıyorsa ben de bakmam'' felsefesiyle yaşarsak, işimiz iş valla öbür dünyada bunun hesabını nasıl vereceğiz?

Yorum

Dediklerine harfiyen bende katılıyorum ömer ama merak etme herkesten vergiler düzgünde toplansa yine birşeyler bulunurdu ötvleri geri çekmeyecek bu böyle gelmiş böyle devam eder .... Ötv deprem vergisi diye kondu ne oldu gelen hükümetlerde aynen devam ettirdi.

Yorum

bende vergiler kesinlikle adil demiyorum, çünkü memurların vergileri kesilerek ödendiği halde, onlar da dolaylı olan bütün vergilerin kurbanı oluyor tabii ki, ama birşeyi düzeltmeye başlayacaksak kendimizden başlamalıyız, başkasını eleştirmek çok kolay, ama iş kendimize gelince, o zaman işin bütün zevki kaçıyor

Yorum

babam muhasebeci olduğu için azcık biliyorum bu vergi işlerini. maliyede öyle gelişmeler oldu ki herşey birbirine bağlandı, sistem tam olarak oturduğunda para kazanan insanlar gayet güzel vergi verecekler.
                        bu sistem güzel de oldu, vergi kaçırmak artık çok zor olacak, zenginin az fakirin çok vergi vermesi bitecek belki

...AMA...

bunun karşılığında da dolaylı vergilere de bir ayar çekmeleri lazım artık. yoksa hem vergi kaçakçılığını engelleyip hemde ondan bundan tonla vergi almaya devam ederlerse artık bu soygun olur.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          babam muhasebeci olduğu için azcık biliyorum bu vergi işlerini. maliyede öyle gelişmeler oldu ki herşey birbirine bağlandı, sistem tam olarak oturduğunda para kazanan insanlar gayet güzel vergi verecekler.
                          bu sistem güzel de oldu, vergi kaçırmak artık çok zor olacak, zenginin az fakirin çok vergi vermesi bitecek belki

...AMA...

bunun karşılığında da dolaylı vergilere de bir ayar çekmeleri lazım artık. yoksa hem vergi kaçakçılığını engelleyip hemde ondan bundan tonla vergi almaya devam ederlerse artık bu soygun olur.
                          kesinlikle doğru, sistemin bu olması lazım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                            İşin iyi tarafı Insignia ile yan yana koyunca daha da keyif alıyorum.
                            Tek iyi tarafı var Mercedes alanlar bize yol ve köprü olarak dönüyor.
                            Mercedes de 50000 tl'nin katları ile karına kar katıyor demektir o.
                            Pazarlama ya ve psikolojik tatmine para verenler kısa bir aradan sonra neden mutsuz olduklarını bir gün anlarlar inşallah
                            aynen abi katılıyorum bize yol yada köprü olarak geri dönüyor
                            alabilecek durumum olsa ben ikinci el 140 000 euroya fln var ona veririm bu parayı allah daha çok versin sahibine
                            İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

bence İnsignia 10 numara 400.00 TL vermektense 340.000 tl Eve verırım 60.000 TL ye ınsgnımı alırm Koyaraım evımın onune....
                              ANLATILMAZ YAŞANIR.....

Yorum

İşleniyor...
                              X