Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ds5ler satışta

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ds5ler satışta

geldiği günden bu yana 120 adet satmış türkiyede.ve sınırlı sayıda getirtebiliyorlarmış.satış patlaması olmuş fransız cumhurbaşkanı hollandenin bu aracı makam aracı olarak kullanmasından sonra.

Yorum

DS5 içi 10 numara olmuş çok dikkat çekici ....ama fransızlara 80 bin lira ve üzeri bir para vermek pek uygun değil
      2015 2.0 sorento

Yorum

fransiz cumhurbaskini bundan oncede zihri C6 kullaniyordu nedense c6 patlamadi hatta neredeyse hic satmadi
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

o sarkozy'di .ve c6 üst sınıf bir araçtı ve 2.7 hdi motoruyla satılıyordu.ds5 ds serisinin son sürprizi.yeni bir tasarım.yeni bir araç.yeni cumhurbaşkanı da hollande

Yorum

pardon ya kime anlatıyorum hocam kusura bakma
            ihihi

Yorum

sen kendini ne saniyor nekadar sevyesiz bir insansin senin hayelini edemedigin araclarin ben burada soforlugunu yapiyorum altinda bir citroen var anlata anlata bitiremedin senin citroen dedigin araclara fransizlar kendisi binmiyor senin yasinkadar benim arac degistirmisligim var senin dunyan kucuk at gozluklerini cikar gozunden sen git citroen team falan uye ol citreon anlata anlata bitiremiyorsun
              BMW 530 D gran turismo

Yorum

İşleniyor...
              X