Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ds5ler satışta

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ds5ler satışta

DS5 de bence pek dağılmamış çarpışma testinde..Bende Megane var , heralde en kötü Fransız modelidir sağlamlık açısından,o yüzden Fransızlara ben de güvenemiyorum malesef.Tuttuğum yer elimde kalıyor tam anlamıyla..Ama devir değişti,artık her marka sağlam araç yapmak zorunda çünkü alternatifler çoğaldı.
    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Bence bir fark yok! Yada ben anlayamıyorum farkı dknow

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

valla bence arabanın tasarımı çok güzel..

özellikleri de harika, benim en çok ilgimi çeken özelliği, saatte 60 km/h kadar tamamen elektrikli motorla çalıştığı ve maksimum hareketlilk için ön tekerlekler yanmalı motor tarafından, arka tekerlekler ise elektrikli motor tarafından çalıştırılıyor.. wi-fi özelliği de güzelmiş

videonun HD seçenekleri var, daha kaliteli görüntü için ayarlayabilirsiniz,

http://www.youtube.com/watch?v=8-YQG2iKEw4#ws

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

güzel araba yalnız işte ülkemizde sedan araçlar satılıyor
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Geçen yolda canlı canlı gördüm, oldukça güzeldi ama çok fazla station havası var

Yorum

euro ncapte ds5 için istatistikler adult:89 child:83 pedestrian:40 SAFETY ASSİST:97 VİDEOYA BAKMAKLA OLMUYOR.
              euro ncapte insignia için istatistikler:94 child:79 pedestrian:40 SAFETY ASSİST:71

Yorum

Citroen 2 yildan fazla kullandim. hdi motor guzel bir motordur. donanim yuksektir. trim sesleri disinda fazla sikiniti vermez. suspansiyonlar serttir. ikinci el piyasasi dizellerin iyidir. hatta insignia dan iyidir. diger fransiz fluence aldim. hic begenmedim uc ay sonra sattim. diger fransiz megane1 var babamin su an onunla tatildeyim. onbir yasinda araba ama hala tas gibi. en ufak bir sikintisi yok ve cok rahat. ama yol tutus kotu. benim fransiz maceralarim bunlar. on yargim yok. guzel olan her araca binerim. Ds5 cok guzelolmus bence ama fiyat yuksek. 70 bandi daha uygun olurdu
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

kerem abi zaten fransa sitesinde configure ettiğimizde orta 1.6 thp so chic donanım ve opsiyonel jant yaklaşık 33.700 euroya geliyor.bugünkü kurla çaprazladığımızda ise 76000 liraya denk geliyor. ama türkiyeye gelince fiyat 81000e fırladı.

Yorum

3 ay sonra kampanya yaptik diye o fiyata cekerler o zaman. Ankaraya donunce bi inceleyip firsatini bulursam bi de test eder paylasirim izlenimleri. hibrit olani cok iyi bu arada. teknik verilerine bi bakmanizi tavsiye ederim. bence sadece elektriktense hibrit gunumuze cok daha uygun bi teknoloji.
                    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

içi baya hoşuma gitti ama dışı çok kötü bence.

Yorum

en sonunda direksıyonu duzeltmişler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                          3 ay sonra kampanya yaptik diye o fiyata cekerler o zaman. Ankaraya donunce bi inceleyip firsatini bulursam bi de test eder paylasirim izlenimleri. hibrit olani cok iyi bu arada. teknik verilerine bi bakmanizi tavsiye ederim. bence sadece elektriktense hibrit gunumuze cok daha uygun bi teknoloji.
                          kesinlikle abi hibrit çok daha iyi bir teknoloji, buna en güzel örneklerden birisi fisker karma , benim de fransız araçlarına ön yargım yok, çünkü en ekonomik motorlar fransızlardan çıkıyor, volvoda, nissanda, fordda, mazdada vs vs hep bunların motorları var, yani adamlar yapıyor, ama şerefsiz insanlar o ayrı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                            euro ncapte ds5 için istatistikler adult:89 child:83 pedestrian:40 SAFETY ASSİST:97 VİDEOYA BAKMAKLA OLMUYOR.
                            euro ncapte insignia için istatistikler:94 child:79 pedestrian:40 SAFETY ASSİST:71
                            arkadaşım ds5 in videosunu büyüt ön çarpışma testini sağ görünüşten izle sol önden darbe alan aracın sağ arka kapısı akordiyon gibi esniyor VIDEOYA BAKMAKLA OLUYOR güvenli ve sağlam araç farklı gün gelir inş yaşanmaz ama insignia ile ds5 in kafa kafaya çarpıştığı bir kaza olursa ozaman seyret durumu + euroncap sadece ideal çarpışma durumlarını kıyaslar aklında olsun bir yere çarpmadan tam dik açıda 64kmh hızla ideal oturma pozisyonunda çarp

Yorum

bir gün ds5 alacak ve bir daha alacak param olursa yapıcam dediğini.önerin için teşekkürler

Yorum

inanılmaz araba ya bittim walla)))
                                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İşleniyor...
                                X