Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ds5ler satışta

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ds5ler satışta

citroenin ds serisinin son eseri ds5 türkiyede satılmaya başlanacak.1.6 thp 156 hplik benzinli motoru 81.400 liradan, yarı otomatik 1.6 ehdi dizel motoru ise 84.900 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.fiyatlar fr sitesine göre abartılı geldi.değerli yorumlarınız bekliyorum.saygılar.

Ynt: ds5ler satışta

Fransız Arabasına Her zaman Fransızım Citroen deyince benim aklıma sadece ve sadece tek araba gelir oda saxo vts'dir geriside yalandır c3,c5 ,c10 ,c100 dahi olsa bana göre asla parasını hak etmeyen bir araç...

Yorum

araba oldukça lüks olduğu için fiyatı konusunda pek yorum yapmayı düşünmüyorum, araç rakip olarak E segmentini alıyor, ama şu da bir gerçek ki, Türkiye'de E segmenti bir araba almayı planlayan ve alan insanlar'ın %98'i ''sedan'' araba alıyor, %2'de E segmentinin station modellerini tercih ediyor, E segmentinde hatchback bir kasa tutunamaz. Fransızlar bunu çok deniyor (Renault Vel Satis, Citroen C6) ama hatchback arabanın bu segmentte tutunma şansı yok. Bu segmentin gideri ''sedan''dır. Türkiye'de profil bu...

Yorum

teşekkürler yorumlar için.benim de görüşüm şu.bu arabayı bu fiyata alıp yarısına satmak mümkündür.malum citroen piyasası.

Yorum

valla hiç alıp hiç satmamak en iyisi kardeşim

Yorum

Bence kim ne derse desin, şu konsol, şu görüntü tam anlamıyla mühendislik harikasıdır. Tabiki zevk meselesi ama bana göre bizim araçlardan çok daha güzel ve modern bir konsolu var. ( Sinyal kolunu görmezden gelin )

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania

Bence kim ne derse desin, şu konsol, şu görüntü tam anlamıyla mühendislik harikasıdır. Tabiki zevk meselesi ama bana göre bizim araçlardan çok daha güzel ve modern bir konsolu var. ( Sinyal kolunu görmezden gelin )
              arabanın lüksüne ve şaşasına diyecek pek birşey yok ama E segmentinde bu makine tutunamaz... o sinyal kolu 2000'li yıllardan beri aynı haha

Yorum

konsolunu ben de çok beğeniyorum.araca binenler içini gerçekten bir kokpiti andırdığından bahsediyorlar.

Yorum

Direksiyon yuvarlılıklığını kaybetmiş

Yorum

cemil abi ds ya olsun o kadar. bir de bi sitede şu yorum var:Otomobilin uzunluğu 4530mm, genişliği 1850 mm ve yüksekliği ise 1508 mm. 2727 mm dingil mesafesi bulunan Citroen DS5’in boş ağırlığı dizel ve benzinli motorda aynı olmak üzere 1420 kg. 5 kapılı hatchback karosere sahip olan ve rakip olarak gözüne BMW X1, Audi A4 Avant, Highline donanımlı Volkswagen Passat Sedan ve Volkswagen CC’yi kestiren Citroen DS5; hem aile hem de bireysel kullanım tarzını benimseyen, genç ve orta yaşlı, tasarım-stil odaklı ve farklılaşmak isteyen ERKEK müşterileri hedefliyor.

Yorum

simetrisi olmayan hiçbir iç dizayn gözüme hoş gelmiyor.
                      bu da öyle:=)
                      parca yetmemiş de sonradan oglanı bakkala gönderip parca tamamlanmıs havası var...
                      not ok
                      2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

Insignia geldikten sonra pazar hareketlendi !
                        İyi oldu iyi oldu.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

benimde gözüme pek hoş gelmedi açıkçası... :/
                          2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Bende fransız markalarına ön yargılıyım ama bu olmuş ya iç mekan kaliteli geldi baya bana
                            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

son noktayı bu 2 video ortaya koyar bence citroen nereden darbe aldığının önemi yok aracın her yeri oynuyor

http://www.youtube.com/watch?v=nXOlIh-ILu8#

http://www.youtube.com/watch?v=skheiZUZFSM#

Yorum

İşleniyor...
                              X