Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şahincilere de bu imkanlar verilmeli...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• şahincilere de bu imkanlar verilmeli...

dünyaca ünlü pilot ve dublör ken blocktan müthiş bir drıft dersi. ben biliyorum ki şahinciler VE 1989 BMW cilere de bu imkan verilseydi daha iyilerini yaparlaRDI.
    http://youtu.be/jdEd25w5DrI
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: şahincilere de bu imkanlar verilmeli...

650 bg'lik fiestayla tabi bu hareketler kolay abi ama adam da hakkını veriyor, yiğidi öldür hakkını yeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
      dünyaca ünlü pilot ve dublör ken blocktan müthiş bir drıft dersi. ben biliyorum ki şahinciler VE 1989 BMW cilere de bu imkan verilseydi daha iyilerini yaparlaRDI.
      bence yapamazlardı, işi yine apaçiliğe vurdururlardı haha
      InsigniaTEAM

Yorum

Harika bir videooo yaaa..

Yorum

Show business tarafında çok iyi ve çok yetenekli tabii ama X games dışında bir başarısını hatırlamıyorum, özellikle uluslar arası ralli lerde

Yorum

rallilerde hakkaten bi numarası yok, bi kere özel etapta Colin McRae ile yanlış hatırlamıyorsam yarışmışlardı, arabayı sağolsun bariyerin üzerine park etmişti Ken Block haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              çağrı senin dediğin apaçiler bunlarmı acaba
              http://youtu.be/zNMZAhBq85E
              180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                çağrı senin dediğin apaçiler bunlarmı acaba
                http://youtu.be/zNMZAhBq85E
                gibi ama bu adam yine iyi yapıyormuş. adam gibi birşey yapamadığı halde olur olmadık yerde arabanın arkasını attırmaya çalışanlar için demiştim ben daha çok

bu arada, imza foton çok büyük olmuş abi, yüksekliği max. 150 piksel kadar yapıp imzana eklersen tüm üyeler memnun olacaktır
                InsigniaTEAM

Yorum

Nereye yapıyorlar bee. Hadi 3.25 ve üzeri E30cular için belki ama.. Altı sadece şaklabanlık bence. O Şahin videosuna birşey diyemeyeceğim ama , Yenimahellede bunlardan çok. Her köşeyi yanla dönmeye çalışıp başaramıyorlar.

Ankarada M-Skyline vardı E30 , 4x4 e çevrilmeden önce bu hareketleri görüyorduk ama adam patinaj yüzünden yerinden kalkamıyordu 3. - 4. vitese kadar anca toparlıyordu , söylentiler arasında 840 Bg olduğu vardı ondan kalkamıyordu belkide.

Bu arada Ken Block'u getirin Drift'i bana öğreten Underground2 de kapışabiliriz haha haha

Bu arada Ken Block'u tebrik ediyorum adam bir yolu da doğru dürüst alamıyor hep yan hep yan nereye kadar ihihi ihihi
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                  X