GM ,psc nin peugeot -cıtroen şirketlerinin % 7 sini satın aldığından c5 leri artık opel üretecekmiş.belki artık adama benzer c5
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENİ C5 LERİ OPEL ÜRETECEK
Collapse
X
-
Ynt: YENİ C5 LERİ OPEL ÜRETECEK
2012 yılının otomotivdeki en büyük süprizi Amerikan General Motors’un (GM) 1 milyar Euro’ya Fransız PSA (Peugeot-Citroen) Grubu’nun yüzde 7’lik hissesini alarak ortak olması olmuştu. Bu ortaklığın ilk meyvesi olarak Citroen’in başarılı modeli C5’in yenisi Opel fabrikalarında üretilecek. Citroen’in Fransa Rennes’teki fabrikasında üretilen C5’in tamamen yenilenecek ‘X8’ kod isimli yeni versiyonun Opel’in Insignia modelinin de üretimini yaptığı Almanya, Ruesselsheim’daki fabrikasına taşınacağı belirtiliyor. En son da Rennes’teki PSA fabrikasının yöneticisi Jean-Luc Perrard’ın gazetelere verdiği demeçle C5 yerine gelecek yeni modelin Opel fabrikalarında üretileceğini söyleyerek iki grup arasındaki ortaklığın daha da genişleyeceğinin sinyallerini vermişti. Ortaklığın başka bir halkası olarak GM ve PSA Opel Insignia, Citroen C5 ve Peugeot 508 gibi orta segmentteki modellerinde Opel alt yapısını kullanırken, Opel Corsa gibi küçük segmentteki araçlar PSA teknolojisi ile geliştiriliyor.
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aRsLanÜretimi yaparlar sanırım sadece citroenin arabasına opel makyaj yapmaz heralde ama yaparsa o direksiyondan ve tuhaf konsol ve arka camdan kurtarmalılar aracıSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
PSA satış rakamları olarak VW'den sonra ikinci sırada, hal böyleyken bu birleşme hem GM için hem PSA için çok önem taşıyor, C5 alman kanı karışınca nasıl bir hal alacak çok merak ediyorum. ayrıca bu sayede Opel'in beklenen 1.6 dizel motorlarınada belki bir çözüm oluşturur
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
Sabit göbekli direksiyonu 2 yıl kullandım. Alışmak yarım saat sürüyor ve direksiyon üstindeki kumandaları kullanmak son derece ergonomik. Belki şekil olarak garip gelebilir ama kullanım açısından son derece başarılı. Psa'nın Hdi motoru çok çok başarılı bir motor. İnsignia'ya monte edilebilirse muazzam bir patlama yaşar Opel.
C5'in Alman halini bende çok merak ediyorum. Eğer düzgün bir işbirliği olursa ortaya çıkacak arabayı hayal bile edemiyorum.2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk
Yorum
Yorum