Hybrid Motorlu araçların en gösterişlisi bu olsa gerek 4 kapılı ve 4 koltuklu olan Fisker Karma iki tane 200 beygir gücünde elektrikli motora sahip ve bu motorlar 1300 Nm (2x650 Nm) gibi inanılmaz bir torka sahip. Ayrıca bir tane de Ecotec(!) 2.0 260 bg'lik Turbo bir motoruna ev sahipliği yapıyor... Bu otomobil 2 tane sürüş moduna sahip, birisi stealth ve diğeri de spor modu... Stealth modda sadece elektrik motoru kullanıyor ve 153 km'lik bir maksimum sürate ulaşabiliyor. 80 km'lik bir menzile sahip. Spor modda ise 6.3 sn'de 100 km/s hıza ulaşıyor ve 200 km/s'de maksimum hızı sınırlandırılıyor. Bu modda ise araç 35.7 litrelik benzin deposuna rağmen 483 km'lik bir menzile sahip, yani yakıt tüketimi çok makul seviyelerde... Ayrıca aracın üzerindeki solar paneller sayesinde araç şarj edilebiliyor. İnanılmaz derecede lüks ve donanımlı bir araba, her türlü lükse sahip. 220 ve 240V prizleri var. 22'' jantları var 2404 kg bir ağırlığa sahip bir araç, bu motorlara rağmen neden bu kadar parlak değerlere sahip olmamasının sebebini açıklıyor Fiyatı hakkında henüz bir söylenti dolaşmıyor, ama ucuz olmayacağı bir gerçek... Buyurun aracın ağzımızın suyunu akıtacak fotoğrafları:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fisker Karma(!)
Collapse
X
-
Ynt: Fisker Karma(!)
Orjinal yazı sahibi: nuriozenOrjinal yazı sahibi: 35OFT23ya bu araç benim olsun gitmesin ya Avrupa fiyatı 80 bin euro deniliyor, acaba Türkiye'de fiyatı ne olacak? Aşağı yukarı fiyat etiketi Türkiye'de de aynı olur kanaatindeyim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: nuriozenOrjinal yazı sahibi: 35OFT23ya bu araç benim olsun gitmesin ya Avrupa fiyatı 80 bin euro deniliyor, acaba Türkiye'de fiyatı ne olacak? Aşağı yukarı fiyat etiketi Türkiye'de de aynı olur kanaatindeyim...
Yorum
-
Bu aracı getiren distribütörün genel müdürü benim kuzen..test sürüşlerinden bahsetmişti inanılmaz tork degerleri olduğunu..kıyasladıkları ve baz aldıkları araç Porsche panamera 4s ti..fiyat olarak panameranın 280 bin Euro civarında fiyatı varken kendilerinin yaklaşık yarı fiyatına bir pazarlama fiyatı oluşturacaklarından bahsetmişti..yani 140.000 Euro civarı bir fiyat düşünüyorlar..hatta bebek tarafında bir showroom bakıyorlar..ama bu tür arabaları türkiyede anca Ali ağaoğlu gibi koleksiyoner amaçli kişilerin zevk olarak alabileceklerini söyledim..yani arabaya basıyorsun gidiyor ama his yok ses yok...gerçi onuda suni bir efekt ses düğmesi ile çözüyorlarmış..) ben elektrikli bir araba zaten asla almak istemem heleki bu paraya..pil ömrü bittimi 5 sene sonunda en az 20.0000 Euro yenileme parası...2012 2.0 cosmo dizel 160+30 bg 390 tork/irmscher bodykit/19 BMW jant/255 40 Pirelli Pzero lastik/kicker bas ve mid tklar/m aqustic amfiler/m aqustic equlazier/
cylone multimedya/logo iptalleri/İrmscher ön panjur/yan ayna sinyaller/led aydınlatma/ sprint booster/tuning box etc..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OZZYBu aracı getiren distribütörün genel müdürü benim kuzen..test sürüşlerinden bahsetmişti inanılmaz tork degerleri olduğunu..kıyasladıkları ve baz aldıkları araç Porsche panamera 4s ti..fiyat olarak panameranın 280 bin Euro civarında fiyatı varken kendilerinin yaklaşık yarı fiyatına bir pazarlama fiyatı oluşturacaklarından bahsetmişti..yani 140.000 Euro civarı bir fiyat düşünüyorlar..hatta bebek tarafında bir showroom bakıyorlar..ama bu tür arabaları türkiyede anca Ali ağaoğlu gibi koleksiyoner amaçli kişilerin zevk olarak alabileceklerini söyledim..yani arabaya basıyorsun gidiyor ama his yok ses yok...gerçi onuda suni bir efekt ses düğmesi ile çözüyorlarmış..) ben elektrikli bir araba zaten asla almak istemem heleki bu paraya..pil ömrü bittimi 5 sene sonunda en az 20.0000 Euro yenileme parası...
Yorum
-
arabayı boyner grup getiriyor ayrıca da mağazayı açtılar, daha yer bakmıyorlar sanırım showroom açıldı
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
bir de araç sırf elektrikli değil, sonuç olarak bu aracın bir benzinli motoru var. 80 km menzil bitince benzinli motora geçiliyor eli mahkum yoksa yolda kalırsın
Yorum
Yorum