Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni 320 i gelmiş hiç bulaşmayalım arkadaslar :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni 320 i gelmiş hiç bulaşmayalım arkadaslar :D

http://www.turkeycarblog.com/2012/05...-fest-basladi/

konuyu burdan okuyabılırsınız . gene yakıt tuketımı hızlanma ve 184 bg lık motoru harıka olmus .

Yeni BMW 320i, Twinpower Turbo 4 silindirli benzinli motoru, 8 ileri otomatik şanzımanı, Otomatik Start/Stop özelliği ile dizel motorlar kadar tutumlu.

100 km’de ortalama 6 litrenin altındaki tüketimi ile 2.0 litre benzinli bir motordan beklenen tüketim değerlerinin çok altında kalabiliyor. 184 bg üreten bu motor 0-100 km/sa hızlanmasını 7,6 saniyede tamamlayarak performanstan da taviz vermiyor.

EUR 44,860’luk başlangıç fiyatıyla May Fest süresince BMW Showroomlar’ında test sürüşü yapmak isteyenleri bekliyor.

Ynt: yeni 320 i gelmiş hiç bulaşmayalım arkadaslar

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    http://www.turkeycarblog.com/2012/05...-fest-basladi/

konuyu burdan okuyabılırsınız . gene yakıt tuketımı hızlanma ve 184 bg lık motoru harıka olmus .

Yeni BMW 320i, Twinpower Turbo 4 silindirli benzinli motoru, 8 ileri otomatik şanzımanı, Otomatik Start/Stop özelliği ile dizel motorlar kadar tutumlu.

100 km’de ortalama 6 litrenin altındaki tüketimi ile 2.0 litre benzinli bir motordan beklenen tüketim değerlerinin çok altında kalabiliyor. 184 bg üreten bu motor 0-100 km/sa hızlanmasını 7,6 saniyede tamamlayarak performanstan da taviz vermiyor.

EUR 44,860’luk başlangıç fiyatıyla May Fest süresince BMW Showroomlar’ında test sürüşü yapmak isteyenleri bekliyor.
    paylaşımın için sağol kardeşim , 1 kasa , 3 kasa , 5 kasa , 7 kasa nerdeyse hemen hemen hepsinin ön-arka tasarımı birbirinin aynısı yeni kasalar için , artık sellektör yapmadan önce iyice inceleyip ona göre yapmak lazım
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

mustafacım gerek yok sen plaksını soyle bana ben 5 km den yaparım ona selektör haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

valla chıplı gezmek lazım artık etrafta rakıpler cogaldı

Yorum

Herşeyi iyi güzelde elektronik park freni olmayışı çok göze batıyor
          2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
            mustafacım gerek yok sen plaksını soyle bana ben 5 km den yaparım ona selektör haha
            sorunda orada abi görmek için baya yaklaşmak gerekiyor , hepsi birbirine benziyor artık =)
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Boşver Mustafacım 530 olmadıktan sonra sorun yok. 330 da nerdeyse hiç yok.... Yanındfan geçip giderim gerisini yani yetişemeyi o düşünsün değil mi??????? muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Boşver Mustafacım 530 olmadıktan sonra sorun yok. 330 da nerdeyse hiç yok.... Yanındfan geçip giderim gerisini yani yetişemeyi o düşünsün değil mi??????? muhaha muhaha
                en doğrusu o abi
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

bmw motorda harıka ya valla tebrıkler...
                  F30 Sport+

Yorum

O zaman tatlandırcıyı satıp özellikle arkadan bir şeye benzemeyen 1.16 al da biz de görelim ne kadar iyiymiş Gökhanım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      O zaman tatlandırcıyı satıp özellikle arkadan bir şeye benzemeyen 1.16 al da biz de görelim ne kadar iyiymiş Gökhanım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                      İnşallahhhh
                      F30 Sport+

Yorum

Utku Hocam 116 denk gelmedi ama 118 feci kalkiyor aman diyeyim
                        Rollarda da 8 vites ve dusuk agirlik ile avantaji olur kanaatindeyim

Yorum

118 ler 170 bg abı cok ıyı derecelerı var valla gercı utku abıde chıp var yer her turlude o yuzden kasmıyor kendısını

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                            118 ler 170 bg abı cok ıyı derecelerı var valla gercı utku abıde chıp var yer her turlude o yuzden kasmıyor kendısını
                            Stok stok diye dusundum tabi ki
                            Ama bu 118 e de yakinda dokunurlar ne de olsa sanziman ailesinde bir problem yok adamlarin

Yorum

2,0 motorlarda bmw nin benzinli ve dizelinin hem beygirleri aynı hem de 0,100 hızlanmaları. ilginç geldi bana.

Yorum

İşleniyor...
                              X