abi özelliği orda, otobüse/karavana atlayıp dünya tutuna çıkıyosun, böyle şehir felan gezeceğin zaman arabayı çıkarıp şehiriçine giriyosun valla imkan olsa ne güzel olur ya
araç işi fotoshop gibi geldi bana otomobil o kadar dar alanda durmaz... tümsek bozuk yolda otomobilin salınım yapacağı yüksekliği koysa içerdeki o ferah tavan mesafesi olmaz
abi özelliği orda, otobüse/karavana atlayıp dünya tutuna çıkıyosun, böyle şehir felan gezeceğin zaman arabayı çıkarıp şehiriçine giriyosun valla imkan olsa ne güzel olur ya
Olmamış derken fena oldum
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
o kadar parayı verip otobüs şöförlüğü biraz mantıksız ama emekli bir kaptan için ideal olsa gerek
tabi bizler için garip geliyor nede olsa 60-65'den sonra anca emekli olup, emekli maaşı da evi anca geçindirdiği için bizler için çok lüks.
ama yabancılar 40-50'li yaşlarda emekli oluyor, ondan sonra da herşeyden elini ayağını çekip hayatını yaşamaya başladıkları için tam onlara göre. dolduracaksın aileni içine ülke ülke gezeceksin
ayrıca otobüs sürmek de ayrı keyiflidir. bizlerin binek araçlarında olmayan konfor o otobüslerde var hemde kullanım olarak da zevkli. mesela ben yerine göre minibüs kullanmayı arabadan daha çok seviyorum. özellikle VW'nin minibüsleri bi başka
Yorum