Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Captiva Geldi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Captiva Geldi

Araç çok güzel olmuş bence alınabilicek araçlardan bitanesi utku abicgm sanda katılyorm navgsyon ksnlkle üst yere yerlştrlmeli...
    <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

4X2 olduğunda manuel seçeneğide koysalardı keşke
      2015 leon fr

Yorum

4x4 olsaydı daha iyiydi. bu seneki gibi kar kış kıyamet olursa ileride faydası çok olurdu.

Yorum

bağenmedim bence güzel olmamış ix35 ve kia sport daha güzel
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

surtaş otomotivden geliyorum aracı inceledim 4x2 araç 4x4 özelligini tamamen kaldırmışlar navigasyon alt tarafa eskisi gibi takılıyormuş avrupada üst bölümde ama.
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

4x2 araclar( kia sportage,hyundaı ix35.vw tiguan) 55-60 mılyar arasındayken captıvaya 90 mılyar verilcegını hıç sanmıyorum...4x4 özelliğinin nerede ne zaman bize yardımcı olacagını hiç bilemeyız..

Yorum

Arkadaşlar 4X4 araçlar benim bildiğim vergi politikasına takıldı.Bu araçlar 2.2 motorla gelecekti ve donanımları daha iyi olacaktı.Ancak vergi dilimi yüzünden ithal edilmedi...Eğer vergi sorunu çözülürse onlar da gelir....

Yorum

yeni kia sportage daha güzel geliyo gözüme ama motor ve sanzuman seceneği yok.yeni captiva yı da beğendim ama keske arka tarafına da bi düzenleme yapsalarmış.

Yorum

Güzellll
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Ön tasarımı daha güzel olmuş ama bu aracın hakkı 4x4 diye inanıyorum. Bülent abinin yorumu nasıl olucak acaba?
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

ben çok beğendim. biraz da uygun olsa fiyatı daha çok satar. 4x2 olması farketmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Bulent Hocam gormesin bunları
                          Hakancım,ben aracı birkaç ay önce,Türkiye lansmanı için geldiğinde fotoğraflarından inceledim.Burak Bey bana fotolarını yollamıştı.4X2 olacağını da biliyordum Ondan dolayı yeni kasayı beklemeden aldım aracımı.Bence eski kasalar daha çok prim yapacak,bu konuda Utku ile aynı fikirdeyim.Ben sadece ön görünümünü daha çok beğendim
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ayrıca 4x4'ler bildiğim kadarı ile 2.2 motor ile gelecek,Fiyatı da vergi diliminden dolayı daha yüksek olacak ve fazla talep olmayacak.Kia Sorento da bundan dolayı çok fazla rağbet görmüyor.Dediğim gibi bu 4x2 olayı bence eski kasa 4x4 lere yarayacak (İnşaallah)
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bende sadece ön tarafımını beğendim.Arka tarafta ciddi bir değişiklik görmedim. Alacak olsam bende Bülent abi gibi 4x4 ve eski kasa tercih ederdim. Fiyatta pahalı zaten..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Ayrıca 4x4'ler bildiğim kadarı ile 2.2 motor ile gelecek,Fiyatı da vergi diliminden dolayı daha yüksek olacak ve fazla talep olmayacak.Kia Sorento da bundan dolayı çok fazla rağbet görmüyor.Dediğim gibi bu 4x2 olayı bence eski kasa 4x4 lere yarayacak (İnşaallah)

Yorum

İşleniyor...
                                X