Arkadaşlar dün opise gittiğimde yeni captivanın geldiğini söylediler. Aracı uzun süre inceleme fırsatım oldu.Genel görüşlerim şöyle: Öncelikle görüntü daha şık olmuş ancak genel sase dizaynı aynı nerdeyse....İçinde malzeme kalitesinde bir iyileşme farkediliyor. El freni bizizmkiler gibi olmus. YANLIZ ÇOK BÜYÜK BİR DEZAVANTAJI VAR Kİ SORMAYIN 2.0 DİZELLER 4x2 GELİYOR VE FİYATI 90 CİVARI .Yani eski captiva sahiplerine gün doğdu.Aaraçları en az 10000 lira arttı bence. Bu arada güzel fotolar çektim ancak yükleme özürlü olarak deneyeceiğim ekleyebilirsem ne ala....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Captiva Geldi
Collapse
X
-
Ynt: YENİ CAPTİVA GELDİ
Utku abi bence dezavantaj değilde 4x2 olması yakıt tüketimini düşürür zaten eski captivalarda 40kmh üzerinde 4x2 geçiyor diye biliyordum 40 kmh hız altında 4 çeker olarak yol alıyordu sürekli 4 çeker değil belli bir hızın altında 4 çekerdi chevrolet bayisinden bilgiyi almıştım . Zaten captivayı kaç kişi dağa tepeye vuruyorki yada hangi 4x4 ülkemizde amacında kullanılıyor 4x2 olması bence hiçbir sorun cıkarmaz2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Ynt: Yeni Captiva Geldi
İç konsolu baya bir değişmiş daha şık olmuş. Şeffaf arka stoplar donanımla alakalı bu araç sport paket oldugu için şeffaf stoplar high da böyle degil eskisi gibi.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
Yorum