Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 Dodge Viper

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013 Dodge Viper

The 2013 SRT Viper is a car that has clearly adapted to its environment, but that still carves its own path. The Viper remains a V-10-powered, rear-drive beast. Read on to learn more on the 2013 SRT Viper in this first look article brought to you by the automotive experts at Motor Trend.

8.4 Litre V10 640 BG güç, 206 mph son hız....

otomobilleri bildim bileli Dodge Viper fanatiğiyimdir, ilk versiyonundan beri Viper hep kendine özgü bir çizgiye sahip olmuştu fakat bu sefer kendisini bozmuş... Araba güzel, fakat ferrari ve aston martin çizgilerini de içine alarak resmen ''Viper'' şeklinden uzaklaşmış...

Ynt: 2013 Dodge Viper

aracı beğendim ama esc olmasını beğenmedim bu araç tam profesyonel kişiler elinde canavara dönüşen bir zehirli yılandı şimdi herkez ustadı olacak :S

çok güzel bir amerikan incelemesi

Yorum

Buda benden Hd tanıtım videosu olsun Viperin

Not: motor sesi yakıyor yine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
        aracı beğendim ama esc olmasını beğenmedim bu araç tam profesyonel kişiler elinde canavara dönüşen bir zehirli yılandı şimdi herkez ustadı olacak :S

çok güzel bir amerikan incelemesi

evet kardeşim aynen, esc yerine limitli kaydırmalı diferansiyel olabilirdi, eee gücün yere de aktarılması lazım

Yorum

yakında buna da gözümüz alışır ama SRT10'u bi 10 yıl daha satsalar gideri vardı
          ayrıca kapı camlarının etrafındaki lastiği gördünüz mü? tipik amerikan motor şu bu başarılı olsa da bir Ferrari, Porsche, Lambo vs. kalitesi yok yine.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            yakında buna da gözümüz alışır ama SRT10'u bi 10 yıl daha satsalar gideri vardı
            ayrıca kapı camlarının etrafındaki lastiği gördünüz mü? tipik amerikan motor şu bu başarılı olsa da bir Ferrari, Porsche, Lambo vs. kalitesi yok yine.
            Kesinlikle kardesim 2010 da sonlamayacaklardi o kasayı hakkaten daha gideri çoktu... Kalite ve malzeme konusuna gelince 2000li yıllara kadar Viper'ın dış kapı kolları yoktu abs yoktu havayastigi yoktu viper safkan araba yapmaya çalışıyor ona bakarsak Ferrari f40da da taban halısı kapı kolları yok tabii ayrıca vurgulamak istediğin klasik Amerikan kalitesizligini de yansıtıyor Amerikan alacaksan chrysler kalitesi bile bazen adamı tatmin etmeye yetmiyor tabii bı tane 300c olsun acaip isterdim ama cadillac ancak kaliteli bir araba olabilir o da çok asiri kaliteli o ayrı

Yorum

karbon kısımlar güzel görünüyor...
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Nicki imden de belli olacağı üzere ben de acaip ir Viper fanatiğim. Bu araç olmuş mu ? Bence Olmamış

Şu ana kadar üretilen en çirkin Viper. Hele o arka stoplar ... Şahin lere takılan kristalimsi şeffaf stoplara benzemiş. Önü desen tam bir İtalyan tasarımı özentisi olmuş.

Tüm Amerikan2lığı çöpe gitmiş bence.

Güncel SRT'nin ön ve arka farlarını ledli yapıp, içini de bu2013 deki gibi yapsalar çok daha şık olurmuş.

Yorum

ayıp ya bukadar güzel olurmu bi araba ihihi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    Nicki imden de belli olacağı üzere ben de acaip ir Viper fanatiğim. Bu araç olmuş mu ? Bence Olmamış

Şu ana kadar üretilen en çirkin Viper. Hele o arka stoplar ... Şahin lere takılan kristalimsi şeffaf stoplara benzemiş. Önü desen tam bir İtalyan tasarımı özentisi olmuş.

Tüm Amerikan2lığı çöpe gitmiş bence.

Güncel SRT'nin ön ve arka farlarını ledli yapıp, içini de bu2013 deki gibi yapsalar çok daha şık olurmuş.

aynen katılıyorum abi dediğiniz gibi, ben de zaten ilk başta belirttim, olmamış bu araç, hele esp de koymuşlar at çöpe

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      ys
                      aynen katılıyorum abi dediğiniz gibi, ben de zaten ilk başta belirttim, olmamış bu araç, hele esp de koymuşlar at çöpe
                      ESPyi niye koymasınlar ki? Tamam spor arabanın süspansiyonu sert ve alçak oluyor ama , zaman gelecek onunla 200 gibi hızlarda viraja gireceksin abi. Spin atarsın hatta takla atarsın o hızlarda Allah korusun !

Ben de arka stoplar hariç beğendim. Bir de o arabaya 7K Rpm Çok az ya , Niyeyse amerikan arabalarının max. Devri 7000 , zaten 5500-6000 de kesiciye giriyor.

RX-8de bile 10K Rpm Varken..
                      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                        ESPyi niye koymasınlar ki? Tamam spor arabanın süspansiyonu sert ve alçak oluyor ama , zaman gelecek onunla 200 gibi hızlarda viraja gireceksin abi. Spin atarsın hatta takla atarsın o hızlarda Allah korusun !

Ben de arka stoplar hariç beğendim. Bir de o arabaya 7K Rpm Çok az ya , Niyeyse amerikan arabalarının max. Devri 7000 , zaten 5500-6000 de kesiciye giriyor.

RX-8de bile 10K Rpm Varken..
                        işte bu aracı kullanmak sanat olacak kardeşim esp yerine kilit diferansiyel olacak yeter, bu araba espsiz 200 km hızla çok rahat viraja girer çıkar zaten, sorun olmaz ordan elektronik sistem arttımı arabanın safkanlığı azalıyor, bence bu tarz arabalarda radyo bile gereksiz düşük devir düşük aşınma demek, o da daha uzun ömürlü motor demektir ayrıca da şişmez akmaz kokmaz, rahat motor yani

Yorum

otomatik cam butonunun oraya nürburgring i çizmişler güzeeeel

Yorum

İşleniyor...
                          X