Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat cc testim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat cc testim.

İiyi geceler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
      İiyi geceler
      İyi geceler herkese..

Yorum

İi geceler kardesim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Gel de gostereyim sana ve dostlarina nasil bir yerde yasadigimi.....senin bagdat caddesinde gordugun araclarin aynilari Cankayada Tunalida ....ha bunu bilmiyorsaniz gelin de dolastirayim biraz. Rocco burda cok siradan bir arac..... Bu kadar Ankarali uye var ...tersini soyleyen cikacak mi bakalim???????
          abi gelsinler bir akşam panaroya götürelim daha pazar akşamı gittim gördüklerimi sayayım GTR başta M5, E500 X6M,G55amg hatırladıklarım

Yorum

Istanbulda yok hıcbırı gelelımde gorelım

Yorum

cc hakkaten piyasaya nasıl gireceğini iyi bildi, 1.4 tsi 160 bg bir de dsg ile müşteri portföyünü acayip genişletti, ben eskisinden daha güzel buldum bunu ne bileyim. en azından tek donanıma indi, ve ops. donanımda siteden baktım sadece panoramik sr ve metalik renk var. demekki araç hakkaten dolu navisi ısıtmalı soğutmalı koltuğu vs... var. bir de panoramik sr ekleyince fiyat 90 bine çıkıyor. değer mi değmez mi tartışılır. ama sınıfında başka bir alternatifi olmadığı için güzel bir seçenek. kalitesinin ve ses sisteminin vs filan tartışılacağını pek sanmıyorum, ama bütün vw'daki iç dizaynlar aynı, buna da onu yerleştirmişler kötü olmuş... insigniayı hiçbir şekilde geçeceğine inanmıyorum, ben benim arabam ile roccoyla kapıştım, 100 km'den 150-160 km'ye kadar 1 buçuk boy attı sonra 170 km hızda yanından süzülüyordum, bu araba öldürsen bir rocco performansında gidemez!!! yani insignia bu araçla kalkışta başbaşa gider sonra 150'den sonra insignia açar gider...

Yorum

Gökhan abi akşam akşam ne uğraşmışlar senle
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ne çetin bir atışma olmuş yaa ! Bu vosvosçuların arasında zorlanmışsın Utku birader hiho
                  Ben 90 bin verdigimde fikrim yine değişmez insignia diesel alırdım ne yalan söyleyeyim. O fiyatlara da BMW 328i yi yapıştırırdım tartışmasız

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bana göre CC nin eski kasası dahaiyi duruyor.
                    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Sedat kardeşim değil 3 tane vosvoscu tüm vosvos alemi gelse fark etmez. Bu çabalar da cc yi arabaya benzetmez...Arabayı önden neye benzetmişler belli değil.İçi ise 20 sendeir aynı .EEEEE gerisi de beni ilgilendirmiyor. Ben 90 kağıda çıksam biraz daha kasar 2.8 Opcyyi alırım. Yolda da cc ye sadece anlık olarak o da tamponumu gösteririm. anlık diyorum ccc ancak bir kaç saniye tamponumu görür muhaha muhaha muhaha muhaha Bu yaştan sonra keyifle araba kkullnamayacaksam ne yapayım o kadar parayı muhaha muhaha

Yorum

Çıldırıcam ya, hala 10 sene önceki iç tasarım

En sonunda bir dashboard çizip hayrına yollıcam VW e

Yorum

Boşver Can kardeşim bu araca bu kadar para verenler oldukça tabii li adamlar bu tasarıma devam eder. Millet bir de kuyruğa giriyor. Kendisini farklı hissedenler birşeylerden anlayanlar bu aracçların yanına yaklaşmaz....

Yorum

Genç arkadaşların volswagenleri bu kadar hararetle savunmaları tuhafıma gitti. Marka olarak Opelin en büyük rakibi olduğu, değerinin yüksek olduğu gerçekten kaliteli ve sağlam olduğu bilinen ve kabul edilmesi gereken gerçekler fakat öte yandan iki markanın denk sınıf araçlarının spor ruhu, performansları genç müşteri kitlesine hitap etmeleri kıyaslandığında hiç bir volkswagen kendi sınıfı opel ile aşık atamaz.
                            Volkswagen kesinlikle orta yaş ve daha üstü müşteri kitlesine hitap ediyor. Genç nesil içinde piyasada elindengeleni yapıyor gerçi ama, nafile markasının ruhuna aykırı, opel ile burada yarışı kaybediyor. Ankara Tunalı'da bu genç kuşağın çokca rağbet ettiği bir yer. Insignia'ya aşırı ilgi olayını bende yaşadım orada
                            Dün başımdan geçen bir olay güzel bir örnek. Kardeşimi almak için gittiğim üniversitede park edip aracın yanında beklerken yanımdan geçen iki öğrenciden birinin diğerine söylediği söz: '' Abi çoook güzel bir araba bu yaaaa''
                            2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

HERKES BİR GÜN GERÇEKLERİ GÖRECEK VE HERKES BİR GÜN İNSİGNİACI OLACAK!'!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
                                Bana göre CC nin eski kasası dahaiyi duruyor.
                                Eski kasası bence de çok güzeldi. Hatta CLS msi bir havası vardı. Ama yenisi hem önden hem de özellikle arkadan albenisini çok yitirmiş gözüküyor.

Passat ta zaten son kasasıyla tamamen sıkıcı bir otomobile dönüşmüştü bana göre.

Bizim Insignia ların sayısı daha da hızla artar bu gidişle, ki benim çok ta istediğim birşey değildi açıkçası. Gerçi yine de bizim milletin araba anlayışı sürüş zevki,performans,tasarımdan önce 2. elde az kayıp olması olduğu için bir yere kadar tabi..

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                                VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

İşleniyor...
                                X