Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat cc testim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat cc testim.

Yani passat nasilsa veya bmw 3 serisi neyse rocco ehi iste onlar kadar?????? Ha ben bunu kendi aracim icin soyluyorum ancak bodykitsiz insignia bile nasil ilgi cekiyor gelin bir gorun bakalim?????????? Daha gecen gun passati olan bir dostum. Yalvar yakar opel bayine goturdu beni . Bizim arcaar bunlarin yaninda araba degil diye kendisi soyledi, bir digeri geldi benden yardim istedi passatini satip insignia almak icin.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Tolga Ankara Cankayadan haberin var mi kocum senin?????????? Hani ulke yonetimi ve ulkenin merkezi falan???????
      Abi orada ülkeyi yönetenler var diyorsun yani herifler 200 tl lik araçlarından inip senin aracımı soruyor vallahi pes... ülkeyi yönetenlerde de hiç akıl yok muş

Yorum

Degısık bı yere benzıyor gelelımde araba gorsunler

Opelde burda öyle ıste cok sıradan yourock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
          Degısık bı yere benzıyor gelelımde araba gorsunler
          yıkatmadan git arabayı... birden çarpmasın
          F30 Sport+

Yorum

Ya neyse koclar siz dogru bildiginize devam edin. Tolgacim aman arabnla gelme burda arabandan dolayi sana kimse bakmaz....Ancak yakisikli oldugun icin yururken kizlar bakar muhaha muhaha muhaha muhaha
            Bu arada Yunuscum insallah gelirsin de seni bir dolastiririm gerckeleri gorursun... Nerdeyse senin cruzun bodykitlisi daha cok ilgi ceker muhaha muhaha muhaha

Yorum

Millet amarokdan bozma plodan cakma golfun ustten yemisi bir arabayi ne yapsin muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu arada Gokhanim performans konularin bitti de boyle geyiklerle mi gecistiriyorsun???????? Bu arada burdan ilan ediyorum bir stock insignia ile kapisip almadan bundan sonra Gokhani kaaale almiyorum. Saygilar sevgiler

Yorum

Ahahah eyw abı

Yanımızda bı 5 serısı gecse bıze kımse bakmaz bı de bu war

Yorum

Tolgacim aabaya bakan bakmasin zaten sizin ic guzelliginize baksin ve guzelliginizi gorsun ...esas onemli olan o......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Ya neyse koclar siz dogru bildiginize devam edin. Tolgacim aman arabnla gelme burda arabandan dolayi sana kimse bakmaz....Ancak yakisikli oldugun icin yururken kizlar bakar muhaha muhaha muhaha muhaha
                      Bu arada Yunuscum insallah gelirsin de seni bir dolastiririm gerckeleri gorursun... Nerdeyse senin cruzun bodykitlisi daha cok ilgi ceker muhaha muhaha muhaha
                      Abi Cruze dogum günü hediyesi idi bozulup mahkemeye verılmeseydi. 10 kere satılmıstı. 9 kerede rocco alınmıstı Ama düz yol Şoförü degılız biz İstanbul çok kalabalık oldugu için biraz trafikte beygir olayı işlemez. beklerim bir gün misafir edelim insignia yı sana sattırmak için burdan giderken bir body kitsiz cruze alıyım dersin emin ol

Yorum

dogru tabı kı de onemlı olan baktırmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                          dogru tabı kı de onemlı olan baktırmak

Gözü olan herkez bakıyor zaten Tolga biri boş biri dolu ama bakıyor işte

Yorum

bakmakla gormek war bıde

Yorum

Yunuscun bu arada bana insigniayi ben isteyene kadar kimse sattiramaz. Deneyenler satti ben satmadim..... Bu arada cruze bence cok guzel araba bunu basindan beri soyluyorum da insignia yi satttiracak kadar da degil muhaha muhaha muhaha

Yorum

Neyse gencler iyi geceler

Yorum

İşleniyor...
                                X