Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat cc testim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat cc testim.

offf offf offfff ama sen bilmiyorsun ki... utku abinin ki sport ayrıcanada xenon farlar var ordan biraz yükselmez mi piyasa ne diyorsun?
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
      Opelı satarken 7-8 bın en az zarar ettrıo ama vw satarken boyle olmuo kar bıle edebılıyosun bu sekılde dengelenır o paralar
      40 bın lıraya cosmo ınsgnıalar satılıo
      Abi tamam dediğinde haklısın 2.elde kayıp var ama vw'de 0 alırken zaten kaybedeciğini ödüyorsun 2.0cdti 160hp 97bintl 2.0tdi140hp 114bintl arada 17bin tl fark var Bmw kadarda 2.eli yok vw cc 2.0tdi 170hp 135bintl geliyor yeni 320d 184hp 120bin tl hangisini alırdınız
      2016 w205 AMG

Yorum

Panerama alcaktım vazgecıyım o zaman
        Kardeşim vazgeçme bak içi dizaynı ve dışı tamamen değişmiş

Yorum

Satıs kabılıyetıne baglı o her malın bı alıcısı wardır derler ama utku abı satmaz aracı heralde cok baglı aracına toz kondurmuyor

Sorunlu arabaymıs o yuzden etrafta dolu war muhaha

Yorum

Gokhan yine kacamak dovusuyorsun muhabbet ordayken nerde destekcin var oaraya kaciyorsun...... Kocum yemisim ben senin para eden rocconu.... Kac kisi aracindan inip senin tatlandiricina bakiyor..... Ben Tunalida goz spsinden yuruyemiyorym. Var mi bunun parasal karsiligi bu kadar ucuza..... Gercekleri biraz gorun aracinz istedig kadar para etsin birsey degil jetta neyse rocco da o amarok neyse veya polo neyse araciniz o muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

bmw kadar yok mercedes kadar yok uzarda uzar

tabıkıde olmaz o dedıgın motor hem gıdıo hem 5-6 lıtre yakıo bırakta olmasın ne vw de ne opelde emsalı bı motor yok tabıkıde satıcak daha fazla

Yorum

Senin arcaina e serisinden inip gelip bakan var mi kocum veya 5 serisi bmwden hadu cevaplarinizi bekliyorum gencler ....

Yorum

Evet tolgacim toz kondurmuyorum ama cok guzel toz yutturuyorum .....dnemek isteyen var mi muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Gelıp bakan cok oluyor emınımkı ınsıgnıadan fazladır Yanyana gıdelım trafıkte ben senın aracı kullanıyım sen benım aracı aradakı kıyası kendın yap
                    He dersen passat cc mı ınsıgnıa mı dıe bende ınsıgnıaya bakarım ,ınsgnıayı almaya gıderken vw ugrayp fıyat bıle almadım passat ıcın ama scırocco alırkende astra gtc ye vw de tek bındıgım arac scırocco ama opelde vectra a dan ınsgınıa ya corsadan astraya cogu araca bndm he opelde yapsa böle gıder vw bakmazdm
                    astradan bozma tek kapı gtc ile olmaz bu ıs

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Senin arcaina e serisinden inip gelip bakan var mi kocum veya 5 serisi bmwden hadu cevaplarinizi bekliyorum gencler ....
                      Abi oda birşeymi bir balık şirketine gitmiştik patron geldi s350 cdi 4matic'ile oğluda 520d ile aracı incelediler motorlar ve donanım hakkında bilgi verdim almayı planlıyorlardı
                      2016 w205 AMG

Yorum

Arslanim bu genc arkadaslar farkli dunyada yasiyorlar. Ben roccoya kafasini cevirene rastlamadim. Tolgacim gel yarin masraflarini ben karsilayacagim. Gel de Tunali da bir tur at baklim senn arcainla bir de benimkiyle muhtemelen daha tunaliy bitirmeden galerici ararsin sattiracak aracini. Bunu ben degil bitun dostlar soyluyor. Ben aracimla giderken yassadiklarimi anlatsam hadi ya dersin......yasaman lazim.. Burda rocconun suratina bakilmiyor. Araba nin hicbir ekstrasi yok burda.....bu bir realite kabl edin etmeyin....

Yorum

Nası bı yerde yasıon abı sen

Yorum

Nası bı yerde yasıon abı sen
                            ))))))))))
                            F30 Sport+

Yorum

Tolga Ankara Cankayadan haberin var mi kocum senin?????????? Hani ulke yonetimi ve ulkenin merkezi falan???????

Yorum

Gel de gostereyim sana ve dostlarina nasil bir yerde yasadigimi.....senin bagdat caddesinde gordugun araclarin aynilari Cankayada Tunalida ....ha bunu bilmiyorsaniz gelin de dolastirayim biraz. Rocco burda cok siradan bir arac..... Bu kadar Ankarali uye var ...tersini soyleyen cikacak mi bakalim???????

Yorum

İşleniyor...
                                X