Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat cc testim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat cc testim.

dsg sorunsuz demiyorum ama çalıştığı sürece bence tartışmasız..
    F30 Sport+

Yorum

Panerama alcaktım vazgecıyım o zaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
        Panerama alcaktım vazgecıyım o zaman
        bende iptal ettirdim siparişi beyaz dsg s alacaktım hehe
        F30 Sport+

Yorum

aracı test etmesemde birkaç gün önce showroom da uzun süre incelemiştim.malzeme kalitesi olarak ve tasarım olarak bence eskiye oranla kesinlikle geriye gitmiş araç hasss.yan camların çerçevesiz tasarımı olmasa kimse sport sedan diyemez bu araca .ayrıca 3 müşteri temsilcisi de öğretilmiş gibi laf arasında birkaç defa rakibinin insignia olduğunu söylediler ki,hepsi ile birkaç dakika segmentlerinin farkından bahsetmek zorunda kaldım .yanlız vw nin piyasada ki tüm rakiplerine oranla fark yarattığı ve bu yarattığı fark ile fark attığı dsg nin 1.4tsi motorla birleşimi eski kasaya oranla cc nin tr de birkaç kat daha fazla satacağı su götürmez bir gerçek.ama 38000 euro başlangıç rakamını ise sahip olduğu donanımla kesinlikle hak etmeyecek bir araç.standart donanımını evde broşürden incelediğimde bile ederinin en fazla(doğuş oto kazığıda hesaba dahildir) 34000 euro olduğudur.ayrıca aracın 2.0tdi 170hp olan standart versiyonunun üzerinde birkaç sıradan opsiyon eklenmiş hali ile fiyatının 150000tl fiyat etiketli halini canlı olarak görmüş birisi olarak şunu eklemeliyim.bu aracın satacağı tek motor tipi 1.4tsi dır.

Yorum

Genclik gulun siz gulun alin elinizde patlasin da ben gorurum bakalim neler oluyor o zman da boyle gulebilecekmisiniz???????? Sizin elinizde ptalayacak araba panamera s degil. Degistirme konusunda da dogal olarak dogus o kadar istekli degil. Bayilan 7-8 kagididi bakalim o zaman bakalim kim kime gulecek muhaha muhaha

Yorum

roccolarımıza feda olsun 7-8 kağıtttt
              F30 Sport+

Yorum

Gokhan hele sen bir al da sana iyi gulelim. Cunku salyangozu hep yanlis yerde satiyorsun muhaha muhaha insignia sitesinde opele giydirip vosvosu ovuyorsun. O zamn da sana gulecek birileri cikarsa hic sasirmam muhaha muhaha
                Ha insigniaci buyuktur dusene gulmez....hatta sen al sorunun cikarsa ben cozdurecegim merak etme sen muhaha

Yorum

Dil ustunde eriyen amarok bozmasi bir araba icin 7 8 kagit onemli degilse sen iyi zenginsin.....o zaman sana diyecek birsey yok....Allah polodan donme amarokdan bozma golften ezilme arabanla mutluluklar Versin muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Dil ustunde eriyen amarok bozmasi bir araba icin 7 8 kagit onemli degilse sen iyi zenginsin.....o zaman sana diyecek birsey yok....Allah polodan donme amarokdan bozma golften ezilme arabanla mutluluklar Versin muhaha muhaha muhaha
                    ))))
                    F30 Sport+

Yorum

haha haha haha Utku nerden bulursun bu lafları hocam yaa. Yatacak vakit gülümsettin gene.
                      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Passat bile insignia rakibi değil gözümde boyut olarak insignia daha uzun ve geniş motorlara bakarsak birtek 2.0cdti 130hp 1.4 140hp geride kalabilir ama diğer motorlarına bakarsak passat yetişemez insignia'ya.CC'nin uzunluğuda 28mm kısa insignia'dan , genişlikleri aynı.Motor olarakda insignia'ya rakip bence cc.İç dizayn vw 2005'den bu yana pek değişti denilemez direksiyon farklı sadece.2005 b6 passata yeni direksiyondan koyun alın size 2012 cc
                        2016 w205 AMG

Yorum

Arsalanim bu genc yasinda dokturmussun afetin sana. Sen goruyorsun da bazi vosvoscular hala gormeiyor..... Eeee onlarda birgun anlayacak HERKES BİR GUN İNSİGNİACİ olacak.. hiho

Yorum

Opelı satarken 7-8 bın en az zarar ettrıo ama vw satarken boyle olmuo kar bıle edebılıyosun bu sekılde dengelenır o paralar
                            40 bın lıraya cosmo ınsgnıalar satılıo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                              Opelı satarken 7-8 bın en az zarar ettrıo ama vw satarken boyle olmuo kar bıle edebılıyosun bu sekılde dengelenır o paralar
                              40 bın lıraya cosmo ınsgnıalar satılıo
                              tolga forumda çok sevdiğimiz abilerimiz de var onları düşünüpte bari bu kadar belden aşşağı vurmasaydın)))))) ama neyse madem olan olmuş ağzına sağlık çuukkkkkkkkkk diye bir seste duyar oldum)))))))))))
                              F30 Sport+

Yorum

bızde de war ınsgınıa bı tanede aldık sattık satarkende cok dusuk fıyattan verdık
                                opelın 2 .el pıyasası cok kotu buna kımsenın lafının olucagını sanmıyorum

Gercekler acıdır

Yorum

İşleniyor...
                                X