Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat cc testim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni passat cc testim.

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi bir tane arkadaşım ile kasımpaşa daki uzay yetkili satıcısına gittim passat cc testi için.
    Hemen konuya gireyim.

Araç eski özgün tasarımından biraz kaybetmiş ama bu sadece ön kısım için geçerli arka tasarımı çok daha başarılı olmuş, bence vw biraz daha orta yaşlı kişileri hedefe almış bu tasarımla.
    Arka tasarımı insigniadan daha basık ve dar, diz mesafesi daha kısa. Performans olarak 0-150 de insignia 1.6 turbonun şansı yok çünkü dsg işi çok iyi çözmüş ilk 2 vites acayip plaka okutur hele birde ABT chip tuning ile araç 210 hp olursa adamın psikolojisini bozar.

Genel olarak sıralarsam;

olumlu yönleri;

+ Dsg ile şanzıman çok iyi ayarlanmış 0-100 ü 8,5 sn civarında ve 2. vites 110 yapıyor 7000 devirde.
    + Ses sistemi çok başarılı
    + kapıları çok hoş bir toklukta sese sahip
    + Malzeme kalitesi passattan bir tık daha önde
    + Sürüşü çok keyifliydi 18" jant olmasına rağmen darbe emişi başarılı ve konforlu araç
    + Yalıtım ve rüzgar sesi konusunda gayet yeterli araç. 140 km/h a kadar çıktım araçla ona rağmen gayet stabildi.
    +Koltukların derinliği ve vücudu sarması çok başarılı
    + Çok iyi okunaklı bir göstergeye sahip
    + Tüketimi sıkıştırmalı kullanımda 11 lt civarında seyir eder çünkü araç daha yeniydi 13 lt yakması yine ideal bu kullanıma göre.

Şimdi gelelim eksi yönlerine ;

- Araç tasarımı gereği basık bir araç ama insigniadan daha da basık
    - Bagajı çok geniş ama yükleme alanı çok sınırlı bagaj kapağı geniş bir şekilde açılmıyor
    - Çok fazla araç yolda tutunmak için asr yakıyor
    -Her ne kadar 5 kişilik araç olsada hakkı 4 kişilik 3. kişi için pek alan yok
    -Diz mesafesi beklediğimden daha kötü
    - 88 bin tl bence bu araç için çok fazla hakkı bence 75.000 tl olmalı

Buyurun bunlarda fotograflar;

2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: Yeni passat cc testim.

Çok süper bir araç bugun bende esenyurttaki vw de inceledimde 10 numara araba olmuş tek kelimeyle...
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Dostlar bana biri passattan ic dizayn farkini soylesin.....ya yeter ya hepsi ayni icevsahip bu nasil bir anlayis. Sonuna kadar karsidindayim bu muhabbetin? Bu arada onden latiudea benziyor ciplak gozle gorunce...yani agresiflikten cok uzak

Yorum

iç konsol aynı passat ile ayırt edemessınız jettayada baya benziyor uzaktan koysan önden hepsi aynı zaten bence dahada kötü olmuş
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Ondeki izgara sportiflikten inanilmaz uzak....sozde bu araba biraz daha agresif o,acak. Bence kotu dizaynli jetta bile bunlara onden 5 basar. Bu arac sozlde ileride insignia coupeye rakip olacak. Kardesim vdaha bu arac insignianin yanina bile yaklasamaz ne coupesi.... muhaha muhaha

Yorum

Muharrem test ettigin arac 2.0 lt'lik miydi?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Muharrem test ettigin arac 2.0 lt'lik miydi?
              1.4 tsi 160 hp dsg idi abi.

Yorum

2,0 dizel 170 beygiri 56.000 euro. bence cok pahalı. ön ızgara da hiç güzel olmamış bence.

Yorum

malzeme kalitesi burdan belli oluyor.ben şahsen begendm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Dostlar bana biri passattan ic dizayn farkini soylesin.....ya yeter ya hepsi ayni icevsahip bu nasil bir anlayis. Sonuna kadar karsidindayim bu muhabbetin? Bu arada onden latiudea benziyor ciplak gozle gorunce...yani agresiflikten cok uzak
                    eee eeee eeeeee eeeeeeee

Yorum

super bir test surus olmus
                      elinize dilinize saglık çok teşekkürler

ASR yakma olayı eskinde de vardı
                      Sanki aracın önü biraz hafif basıyor (bizimkiler gibi

kalite güzel dsg sahane (ama garantisi tartısılır) 88 lik olanın koltukları showroomdaki gibi miydi
                      xenon var mıydı o fiyatta ?

sonuçta cc bir makine
                      Insignia ise bir dost bence

Yorum

bende insignia varkende söylemiştim bu araba insignia sınıfı değil ve kim ne derse desin daha güzel... yakından inceleyen zaten biraz daha kaliteli bir araç olduğunu anlıyor 1.4 dsg ilede tadından yenmez..

ahhh opel ahh dsg diye bir şey var sende bi zahmet gör artık şunu!!!!!!!
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          super bir test surus olmus
                          elinize dilinize saglık çok teşekkürler

ASR yakma olayı eskinde de vardı
                          Sanki aracın önü biraz hafif basıyor (bizimkiler gibi

kalite güzel dsg sahane (ama garantisi tartısılır) 88 lik olanın koltukları showroomdaki gibi miydi
                          xenon var mıydı o fiyatta ?

sonuçta cc bir makine
                          Insignia ise bir dost bence
                          1.4 tsi 160 hp + dsg tek donanım geliyor o da ağzına kadar dolu. xenon felan standart.

Yorum

bıraz daha ozel olabılırdı yakıt ıcınde normal gıbı 12-11 arası gezer bu arac dıe dusunyrm karma kullanımda

Yorum

Dostlar benim hic tarzim degil. Tam benim milletvekili hastalarima gore muhaha. Arkada otursunlar onde de butun ayak islerini yapan soforer otursun. Bu arac icin bir kara vermleri Lazim phaetonun yerine mi gelcek yoksa spor coupe bir arac mi olack. Onden makam arkadan spor aracionu sishane arkasi tophane...... Ben daha o kadar yaslanip yerimi sofore teslim etmedim.... Bu arada dsg dsg diyen Gokhanim daha iki hafta once senin dsg benzeri sanzimna sahip porsche panamera s i yenilemek zorunda kaldilar. Biraz da gorun bu hatalari . Elestiri yaparken opele sanki digerleri mukemmelmis gibi davranmayin...

Yorum

İşleniyor...
                              X