Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Hyundai i30

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Hyundai i30

eskısıyle alakası yok bılıyorum o kazayı adam takla atmıs hıc aırbagler acılmamıs! o kazadada surucu emnıyet kemerı takmadıgı ıcın hayatını kaybetmıs ! sen gıt gor test et vırajlara ıstedıgın gıbı gır! ne kadar degıstıgını gorursun onat kardesım bır araba eskıden kotu dıye hala kotu dıyemezsın! ve bu araba elentra bıle dunyanın en ıyı otomobıl ödülünü almıs yanı! hyundaı eskı hyundaı degıl artık! bu aracları tasarlayan ceo sunu audıdenmı vw denmı ne transfer etmısler! kullanmanı tavsıye ederım

Yorum

bende test edicem herkes cok sevmiş merak ettm bndemi bi gariplik var murat abi beraber gdlm test edelim bi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crazytuner11
        bende test edicem herkes cok sevmiş merak ettm bndemi bi gariplik var murat abi beraber gdlm test edelim bi
        valla bana uyar araç hoşuma gitti yalan mı söyleyim
        Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

vallahi üstüne biraz daha katar, mayıs ayında gelecek olan 1.6 dizel otomatik volvo s40 alırım.
          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

astra 1.3 dizel test edenleriniz oldumu ? nasıl sizce performansı çokmu ölü bir araç
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

arkadaşlar yanlız yanıldığınız bir nokta var.araç yeni kasa değil,makyajlanmış sadece.evet makyaj öncesi ile arasında çok fark var ama bu farklar kozmetik farklar.bir aracın yeni kasa olması için öncelikle şasisi değişmeli.maalesef saside bir değişim yok. dknow
              police unutulmamalıdır ki otomobillerde öncelikle mekanik aksamın göz önünde bulundurulması gerekir.çünkü aracın ömrünü,verimliliğini belirleyen kozmetik donanımı değil,mekanik bileşenlerdir.o yüzden ben otomobil seçimlerinde istisnaları ayırırsak daima avrupalı üreticilerden yanayımdır.çünkü avrupalı üreticiler önceliği her daim mekanik aksama vermişlerdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                astra 1.3 dizel test edenleriniz oldumu ? nasıl sizce performansı çokmu ölü bir araç
                ben 1.3 dizel astra kullanıyorum chip olmazsa ş.i de dur kalklarda biraz hantal ama yazılımla sorun çözülüyor ben şimdi gayet memnunum..
                Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

İyi araba hoş araba ama 56.000 tl yi bum markaya verirken bi düşünmek lazım tabikii , yakın fiyatlara astrası varken neden alırlar bu arabaları ben anlamıyorum
                  2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                    arkadaşlar yanlız yanıldığınız bir nokta var.araç yeni kasa değil,makyajlanmış sadece.evet makyaj öncesi ile arasında çok fark var ama bu farklar kozmetik farklar.bir aracın yeni kasa olması için öncelikle şasisi değişmeli.maalesef saside bir değişim yok. dknow
                    police unutulmamalıdır ki otomobillerde öncelikle mekanik aksamın göz önünde bulundurulması gerekir.çünkü aracın ömrünü,verimliliğini belirleyen kozmetik donanımı değil,mekanik bileşenlerdir.o yüzden ben otomobil seçimlerinde istisnaları ayırırsak daima avrupalı üreticilerden yanayımdır.çünkü avrupalı üreticiler önceliği her daim mekanik aksama vermişlerdir.
                    +1
                    2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: screem
                      Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                      ben 1.3 dizel astra kullanıyorum chip olmazsa ş.i de dur kalklarda biraz hantal ama yazılımla sorun çözülüyor ben şimdi gayet memnunum..
                      aslında aracın maksimum tork değerini verdiği devir aralığında kullanmaya dikkat ederseniz çoğu 1600cc atmosferik aracın şehir içi performansından daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.bir hususa da dikkat çekmekte fayda var;vites değimlerini olabildiğince hızlı yaparsanız,hem daha az devir kaybı olur hemde yakıt sarfiyatını da azaltır.örneğin her vites değimlerinde 500-600d/dk kayıp idealken bunun üstü kayıp hem performans kaybına hemde fazladan yakıt sarfiyatına neden olur.

benim bir arkadaşım aracını çok sakin kullanmasına rağmen aracının başkaları ile kıyasladığında daha çok yaktığından şikayet ediyordu.birgün beraber Ankara da onun aracı ile subayevlerinden atakuleye kadar yolculuk ettiğimde aracının neden yaktığını farkettim.arkadaşım hem aracı turbo dizel olmasına rağmen aşırı devirli kullanıyordu hemde vites geçişlerini neredeyse 1500d/dk kayıpla yapıyordu.tabi bu durumu kendisine söylediğimde bana biraz tepki gösterdi ama yol bilgisayarını sıfırlayıp aracı biraz ben kullandıktan sonra elde edilen veriyi görünce bana hak verdi.

Yorum

arkadaşlar vw bmw mercedes kullanıcıları gibi opeli kötülemeye çalışan kişiler şimdide hyundai bizmi kötülüyoruz 56 bin tl ile bu donanım ve bu motor 128 hp bana uygun gibi geldi 105 lik ölü jetta 65 bin verdi arkadaşım ve manuel c4 59 bin astra 1.3 ölü motor golf desen 10 yıldır aynı kasa bence parasına değecek bir araç i30
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

ama arada fark var, Opel'i beğenmeyen bmw'ciler o paraya alternatif 2.el bmw önerebiliyor. ama biz i30 parasına yine sıfır km opel öneriyoruz
                          InsigniaTEAM

Yorum

O 1.3 motor oldugu surece astra tercihim olmaz benim
                            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

valla bende 1.3 astra almayı dusunmuyorum! cunku cok hantal chıp atılırsa tabıkı toplar ama genel olarak suankı kosullara gore bakıyoruz! sunu dıkkatınızı cekmenızı soyleyeyım astra full 62 bın tl full i30 54 bın tl arasındakı farka bakarsanız 1 yıllık mazot parası kasko parası bakım parası cıkar yanı ! bunu goz ardı etmemız lazım! ama astra ya 1.6 gelırse guzel olurda rakam uccak bu sefer bosuna 56 bın tl veren astranın 1.6 sı geldı dıye 58 ısterlerse hıc sasırmam!

2.cı elde alıncak bana gore en full araba bravo 120 bg manuel olarak kral bır araba!

Yorum

ya Emre senin klavyede nokta yokmu yazdığın her mesajı okuduğumda birini azarlıyosun sanıyorum haha
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X