Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Hyundai i30

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Hyundai i30

bugün sizin konuyu hatırladım hyundai bayisinn önünden gecerken, bi bakayım su arabaya ddm.önden hoş duruo arac dogruya dogru fakat arka tarafı gercekten cok tipsiz geldi bana stoplarınn tasarımı gereksiz, cok yukarıda ve fazlasıyla basit.bnm baktıgım arac en full olanıydı neyse bindim içine bi baktım konsolun alt tarafta kocaman bi boşluk,radyosunda küçücük mavi bi ekran, vitesin ve elekronik el frenn oldugu yerdeki plastik kalitesi ktü.göstergeler ve göstergenin arasındaki bilgi ekranı hoştu grafikleri çok güzeldi.plastik kalitesni inceledm bi opel değil.ve arac en full donanımı olmasına ragmen içi boş geldi bana astra j deki dolu hissi yok.kapılar yine hafif opeldeki tok ses yok.bagaj astra j le aynı diyebilirz.arka koltuklarda minderi kısa tutup biraz daha ferah hissi yaratmaya calışmıslar ama vasattı.fiyatını sordugumda ise 56 bin dediler otomatik olanına.
    bu ara dizele gecmeyi düşündüğüm için merak edip inceledm fakat aracı grünce,dedim simdi bnm arabayı 48 e satsam üstüne 8 bin daha katıp hyundai alınırmı? hem daha kalitesiz hemde tasarım yönünden bnce kendi aracımdan çok daha geride bi arac için sırf ekonomik diye alınırmı? tabiki alınmaz ddm 8 bin lira katıp onu alcagıma altımdaki daha iyiye biner 8 binide benzine harcarım daha mantıklı

Yorum

56 bin çok paraymış, ben bile okuyunca özelliklerini "acaba" dedim, ama 56 bin etmez diye düşünüyorum.
      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Benim gozumdeki degeri Megane, ikisi arasinda kiyaslama yapilabilir. Opel ve Golf cok ileride
        Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

aracın herşeyi çok güzel, tasarım, donanım, yakıt değ. vs ancak bu yakıt değerlerine ulaşabilmek için uzakdoğuluların yapmış olduğu şey aracın karoserindeki sac kalınlığını rüzgardan uçmayacak seviyelere kadar düşürmek olduğunu unutmamak gerekkiyor. araç hafifleyince doğal olarak bu değerler ortaya çıkıyor. 130-140 km üstü hızlarda kelle koltukta bir yağ tenekesinin içinde seyahat etmek gibi birşey oluyor..
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

golfun fulu 74 bıne gelıyor 1.6 dızel hıghlıne modelı ! herseyı opsıyonel arabada ! sankı arabayı 0 dan kendımız yaratıyoz gıbı oluyor

Yorum

bırde bende testıne gıttım benzınlının 180 e kadar 3 kısı olarak cok rahat cıktı motoru guzel bence yenı kasa! astra flexı rade 1.3 cosmo navı sunroff 62.000 tl eger i 30 da bıxenon farlar navı park asıstanı derı koltuk gelırse alırım valla dusunmeden !

Yorum

c4 comfort paket ile ayni fiyat hangisini tercih etmeliyim
                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

az gitsin öz gitsin test aracının yanına cekmiştim aracımı i30 oyuncak gbi kaldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
                    c4 comfort paket ile ayni fiyat hangisini tercih etmeliyim
                    illa ki ikisi arasında tercih yapılacaksa c4.ama öncelik şuan için astra.bence sınıfının en iyi aracı.

Yorum

1.6 dizel secenegi bide güzel bi otomatik sanzıman koysalar satış patlaması yapacak opel ama hala yok neyi bekliyolar anlamıyorum

Yorum

katılıyom yılmaz kardesıme 1.6 gelsın seneye astra patlar ozaman! ozamanda 1.3 cosmpyu 56 ya verırken bosunu 1.6 geldı dıye 60 ısterler

Yorum

zaten işin esprisi dizel + otomatik olması.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                            onat gıt bak gor kardesım araba harıka super bende hıc sevmem hyundaı ama cok begendım! astra j lerde bıle sogutma yok koltuklarında ısıtma on ıkı koltukta var ve arabaya opsıyonel olarak ısıtmalı derı koltuk gelmıcekmıs standart gelcekmıs! bıxenon farlarda gelıyormus navı de olcakmıs eee daha ne olsun gerı gorus kamerasına kadar var ! cok ıyı astra j yerıne buarabayı tercıh ederım
                            aracı biliyorum yeni kasası nasıl görmedim ama 2011 kasası dayımda var focusu satıp sırf otomatik diye i30 aldı araç bence donanım olarak iyi ama güvensiz yolu bir astra gibi tutmuyor kendi aracımla yaptığım hamleleri i30 ile yapsam sağdan soldan kazırlar beni. ayrıca birçok nizami çarpmada bile airbagler açılmıyor. önceki konuları incelersen görürsün. araç kötü demiyorum ama bir astra golf focusun yanına yaklaşamaz bile bir soğutmalı koltuğu var diye yemişim 1.3 cdti da sadece türkiyenin sorunu astrada 1.7 130hp lik motorda var ama gelmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                              Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                              onat gıt bak gor kardesım araba harıka super bende hıc sevmem hyundaı ama cok begendım! astra j lerde bıle sogutma yok koltuklarında ısıtma on ıkı koltukta var ve arabaya opsıyonel olarak ısıtmalı derı koltuk gelmıcekmıs standart gelcekmıs! bıxenon farlarda gelıyormus navı de olcakmıs eee daha ne olsun gerı gorus kamerasına kadar var ! cok ıyı astra j yerıne buarabayı tercıh ederım
                              aracı biliyorum yeni kasası nasıl görmedim ama 2011 kasası dayımda var focusu satıp sırf otomatik diye i30 aldı araç bence donanım olarak iyi ama güvensiz yolu bir astra gibi tutmuyor kendi aracımla yaptığım hamleleri i30 ile yapsam sağdan soldan kazırlar beni. ayrıca birçok nizami çarpmada bile airbagler açılmıyor. önceki konuları incelersen görürsün. araç kötü demiyorum ama bir astra golf focusun yanına yaklaşamaz bile bir soğutmalı koltuğu var diye yemişim 1.3 cdti da sadece türkiyenin sorunu astrada 1.7 130hp lik motorda var ama gelmiyor
                              aracı biliyorum demişsiniz aam eski i30 için yorum yapmışsınız. bende yenisini bi görün derim.

Yorum

valla tasarım olarak çok hoşuma gitti teknolojik yenilikleride yabana atılır gibi değil hafta sonu detaylı bi inceleme yapıcaz kısmetse olur bizdede sadece hyundainin sac kalınlığı ve dayanıklılığı konusunda ön yargı vardı ama bakalım...
                                Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

İşleniyor...
                                X