Ynt: Evet Arkadaşlar Opelin 1.6 cdti Motorunun Resmi Kanıtı...!!!
Orjinal yazı sahibi: celikler05
1.6 insignia ya az gelıyor az gelır
İyi sanziman oranlari ile 1.6 dizelin alt devir zayif bandini da bertaraf ederek
3. Vitest 100 goren (12 sn civari)
Maksimum 5.viteste 180 kmh yapan bir İnsignia 1.6 CDTİ olur.
6. Viteste overdrive gibi calisir (BMW nin 8.vitesi gibi ) ortalama 5 lt lik (pratikte 7 lt) bir arac olur.
Bizde onu cipleriz 0-100 10 snlerde maks 200 lerde bir hale getirirz
Hiçbir dizel 7000 d/dk göremez sebebini merak eden pm atsın.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Orjinal yazı sahibi: sefirist
GM nin Dizel Motor Geliştirmediği Aşikar Fiatla Ortak Geliştiriliyor zaten Opele özgün yepyeni Dizel Motor beklemeyin zaten...
Daha önce de bunun haberini sizlerle paylaşmıştım, sonradan mevzusu geçtiğinde tekrar linkini de vermiştim. Ama ya okunmadı ya da hafızalarda yer etmedi sanırım.
GM Powertrain grup başkanı basın bülteni yayınladı, "dizeller de dahil olmak üzere bütün motor ailelerini yeniliyoruz, 2013'de ilk örnekleri piyasada olacak dedi". Kendi 1.6 dizellerini de geliştirdikleri konusunda spekülasyona gerek bırakmayacak kadar net bir açıklama yaptı.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Serdar bey inşallah dediğiniz gibi olur gm nin geliştirdiği motoru kullanırız bizde
Orjinal yazı sahibi: Serdar99
Orjinal yazı sahibi: sefirist
GM nin Dizel Motor Geliştirmediği Aşikar Fiatla Ortak Geliştiriliyor zaten Opele özgün yepyeni Dizel Motor beklemeyin zaten...
Daha önce de bunun haberini sizlerle paylaşmıştım, sonradan mevzusu geçtiğinde tekrar linkini de vermiştim. Ama ya okunmadı ya da hafızalarda yer etmedi sanırım.
GM Powertrain grup başkanı basın bülteni yayınladı, "dizeller de dahil olmak üzere bütün motor ailelerini yeniliyoruz, 2013'de ilk örnekleri piyasada olacak dedi". Kendi 1.6 dizellerini de geliştirdikleri konusunda spekülasyona gerek bırakmayacak kadar net bir açıklama yaptı.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
130hp'lik 1.7 dizel (A17DTS) yeni bir motor değil, Mart 2010'dan beri Corsa'da kullanılıyor.
dün nette okudum bende sanırım o motor cruze lerde de kullanılacakmış bu yaz..
hayırlı olsun senide vıp yapmış yönetim galiba gökhanım yalnız yönetim biraz malzemeden çalmış bu sefer baksana yazının etrafındaki siyah fonu kullanmamışlar haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
130hp'lik 1.7 dizel (A17DTS) yeni bir motor değil, Mart 2010'dan beri Corsa'da kullanılıyor.
dün nette okudum bende sanırım o motor cruze lerde de kullanılacakmış bu yaz..
hayırlı olsun senide vıp yapmış yönetim galiba gökhanım yalnız yönetim biraz malzemeden çalmış bu sefer baksana yazının etrafındaki siyah fonu kullanmamışlar haha haha
abi benimkisi azıcık aşım ağrısız başım olsunda böyle olsun farkımız belli en azından
devir saati isterse 10000 d/d olsun dizelin maksimum çevireceği devir 4700, yeni nesiller belki 5000, yani 7000 devir çeviren dizel filan yok, yalnız bir anda gaza yüklenirsin, devir kesiciye girmeden patiye kalırsa bir ihtimal 5000 deviri geçer o da güçlü bir dizel olması lazım, ya da 4 viteste devir bitirip (eğer yapabilirsen ve şanzıman elinde kalmazsa ) 3. vitese tekrar takarsan 7000 deviri ve birçok şeyi görebilirsin, hatta belki şirinleri bile görebilirsin
Yorum