citroen le astra 140 hp karşılaştırıp citroen geçermi dedi birisi...
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
onur kardeşim ben teknik verilere göre konuşuyorum sonuç itibari ile aracınkaç model bilmiyorum ama en hızlısı 11.2 sn fabrika verisine sahip.son çıkanlarda 12 sn üstünde insignia 1.4 t ise 10.9 sn sonuç itibari ile 9 sn ölçmüş olabilirsin ama bu kadran hatası olabilir. veya aracında chip falan olabilir orasını bbilmiyorum.en güzeli 1.4 t bulup kapışman olacaktır.ama sonucunda üzülmek yok
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
ahmet abi keşke bulsam 140lık da adıyamanda 3 tane var sanırım ve sadece birini görüyorum fazlaca.bigün kendisine insignia teamden bahsedip kapışma ayarlayabilirim sanırım.11.2 vermiş benim araca fabrika max. 210 km gördüm şanlıurfa-gaziantep arası.
şimdi bizim araçlarada 8.9 denmiş ama bazen 8 saniye gibi çıkıldığıda olabilir bazen 9.5 sn gibide olabilir zaten bu değer ölçülürken denemeler yapılıp ortalaması alınıyor.sonuçta manuel vites kullanıcıya direk bağlı.acemi 1.6 t şöförü ile kapışırsan vites atarken gecikirse kalkışı iyi ayarlayamazsa onuda çok rahat kalkışta geçersin ama biraz yürüdünmü acemide olsa seni geçecektir ama şu var kalkış değilde şöyle biraz uzun mesafeli yarış olursa hiç şansız yok
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
- C4 değil ama DS4'ü bu sonbaharda İzmir AutoShow'da incelemiştim. Aracın içine bindiğinizde size Premium bir araca benzer his veriyor. İç tasarımı tam olmuş. Dış görüntü, Citroen'in bu zamana kadar hiç ulaşamadığı seviyede şık. Donanımları inceleyebilme fırsatım oldu ve gayet de dolu bir araçtı. Exclusive'in donanımlarına da baktım, bizim Edition'lardan daha dolu bir araç. Ne zaman görsem, bu araca bir daha bakma isteği doğuyor içimde.
Yanlız dostlar ds4 gerçekten güzel olsa da aracın yapılan testlerinde sürüş kalitesinin çok kötü olduğuna dair sonuçlar var. Şu Fransızlar hala sürüş kalitesine FRANSIZ... muhaha muhaha Bir de otomatik vites bu dönemin otomatik vitesi değil. Ben bu kadar yığılmayı hiçbir otomatik viteste rastlaamdım. arkadaşımın 2000 model meganın kullanmısştım .o bile inanılmaz keyifli idi buna göre.....Bunlar da bence bir araç için çok belirleyeici faktörler.....
Ben konuyu actiktan sonra ds4 keri arastirdim. Su ana kadar memnun olmayan yok. Keza da3 lerde de oyle. Ancak urku abinin dedigi gibi vites gecisleri oylese sirf o yigilma adami yildirir. Normalde otomatik vitese karai bi insanim sevmem ama artik su buyuk sehir trafigi bazen cile oluyor. Arka sokaklarini ogrendim ankaranin trafik yuzunden
Vitesin sekli gercekten cok sık. Acaba diger modeller gibi bu ds4 lerde 2 seneye dagilir mi? İc kalitesi ne kadar kaliteli plastik aksami vs?
İc mekan kaliteli ,tip bence cok basarili....Ancak yuruyeni test pilotlari ve dergi editrleri hic begenmiyor.....konfor zayif ancak sertlik surus keyfi de getirmemis diyorlar.....
Yorum