Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C4 1.6 THP Exclusive MCP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Citroen C4 1.6 THP Exclusive MCP

Evet abilerim ablalarım var mı bu araç hakkında bilgisi olan?

Ynt: Citroen C4 1.6 THP Exclusive MCP

valla citroen pegeout uzak dur hemen dağılıyor

Yorum

Fransız Sarkozy

Yorum

97den bu yana peugeot var elimizde... 106 vardı o çok sağlamdı. şimdi 206 var ama dediğin gibi dağılıyor. heryerinden ses geliyor. anak bu 4 çok iddialı oldu diyolar. acaba iç mekan kalitesi falan nasıldır? takırtı tukurtu geliyormu ki? hoş bizim insignialarında gıcırtıları pek meşhur ama

cemil abi aklıma hiç gelmemişti valla

Yorum

cuma uygunum citroene gider bi incelerim yorumlarımı yazarım

Yorum

Vallahi kardeşim çok iyi olur yaa.. youmlarını bekliyorum muhakkak.. test sürüşü yapmak lazım aslında... fiyat uygun ve çok değişik özellikler barındırıyor. ön koltuklar masaj yapıyomuş uyur insan sürerken

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Fransız Sarkozy
              +1
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

C4 grandpicasso 1.6 hdi mcp 2,5 yıl kullandım. Mpv sınıfında kesinlikle tek geçerim. İç mekan çook ferahtır. Cam alanı çok fazladır, biraz açık alan fobisi yaratabilir. Mcp şanzıman sorunsuzdur ancak vites geçişlerini çok hissettirir. Donanımı çok keyif vericidir. İnce detaylar düşünülmüştür, şaşırtır bazen(çocuk dikiz aynası gibi). Ön koltuklar çok rahattır. Süspansiyonlar oldukça serttir, konforu şehir içinde iyi değildir. Klima kontrol ünitesinin ergonomisi çok kötüdür. Uzun yol inanılmaz keyiflidir. Önemli arıza çok zor verir ama trim seslerine biraz duyarsız kalmak lazım. Malzeme kalitesi 10 üzerinden 6 dır. Hdi motor süperdir ama sizin sorduğunuz thp motor için yorum yapamayacağım. Dizelin 2.eli bu sınıf araçlar içinde en iyisidir. Doğru rakam 1 hafta sürmez satılır. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Tabi benim yazdıklarım picasso için geçerli. Yeni c4'te belki durumlar farklıdır. Bu arada Citroen servis gerçekten makul fiyatlı. Sadece Opel'e göre değil mesela Renault'a görede makul fiyatlı.
                  2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

motoruna sadece yorum yapabilirim bmw ortaklığı ile geliştirilmiş bir motor.
                    http://www.psa-peugeot-citroen.com/d...1103281940.pdf burada gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Muthis az yakiyor
                      Vitesi muadillerine gore fena degil
                      Yumusak surusu var
                      Segmentinin iyi seceneklerinden

Yorum

motor ve şanzıman uyumu mükemmel, Ulaş abinin dediği gibi, bmw mini ortak yapım motor, az yakıyor ve çok seri, turbo kombresörlü, alt devirler de güçlü. donanım iyi, şekli şemali fena değil, alınır, ama fransız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                          C4 grandpicasso 1.6 hdi mcp 2,5 yıl kullandım. Mpv sınıfında kesinlikle tek geçerim. İç mekan çook ferahtır. Cam alanı çok fazladır, biraz açık alan fobisi yaratabilir. Mcp şanzıman sorunsuzdur ancak vites geçişlerini çok hissettirir. Donanımı çok keyif vericidir. İnce detaylar düşünülmüştür, şaşırtır bazen(çocuk dikiz aynası gibi). Ön koltuklar çok rahattır. Süspansiyonlar oldukça serttir, konforu şehir içinde iyi değildir. Klima kontrol ünitesinin ergonomisi çok kötüdür. Uzun yol inanılmaz keyiflidir. Önemli arıza çok zor verir ama trim seslerine biraz duyarsız kalmak lazım. Malzeme kalitesi 10 üzerinden 6 dır. Hdi motor süperdir ama sizin sorduğunuz thp motor için yorum yapamayacağım. Dizelin 2.eli bu sınıf araçlar içinde en iyisidir. Doğru rakam 1 hafta sürmez satılır. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım
                          Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Normalde fransız araçları hiç sevmem 97den bu yana elimizde peug. var daha 1. senesinde heryerinden tıkırtı vs geldi. Ancak motor konusunda çok memnundum.

Tip olarak fena değil ancak iç kısmı çok hoşuma gitti.. Otomatik olduğundan en çok yakıt tüketimi ve vites geçişlerini merak ediyordum. Dizelleri az yakıyordur muhakkak ancak thp motorun yakıtı nasıldır onu merak ediyorum. Sonuçta 156hp gibi bir güç ve otomatik şanzıman var.

Yorum

Yaa ben nedense motoru dizel olarak algilamisim
                            Kusura bakmayin tercih benzin ise
                            Astra dururken C4 bakilmaz bence

Yorum

insigniadan önce 2009 c4üm vardı.sıfırda almıştım ama araba 2. senesine gelmeden tıkırdamaya başladı. tokluğu çabuk gitti. amortisörleri söylemiyorum bile.konforlu bir araç değildi.arabama dikkat ettiğim halde tamponundan boyalar dökülmeye başlamıştı. garantiden yaptılar ama içim soğudu.ama tipi on numrayadı.bide siyah olunca...
                              o yüzden fransız arabalarından soğudum.tip var sağlamlık, konfor yok.yeni çıkan c4 lerde fena gözükmesede önemli olan birkaç yıl sonra ne olacağıdır.

saygılar...
                              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
                              X