Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Volvo V40

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Volvo V40

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    geçenlerde volvonun tanıtımını izledim genel müdürünün yaptığı açıklamada artık kazalara vovoda insan ölmeyecek bu kadar iddalı açıklaması oldu

bu konuda çok iddialılar ve iddialarında da haklılar hiçbir araçta görmediğim emniyetler Volvo'da mevcut amaçları volvoda insan ölmeyecek Volvo'ya çarpan da ölmeyecek bunun için en son örnek S60 kendiliğinden frenleme sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
      geçenlerde volvonun tanıtımını izledim genel müdürünün yaptığı açıklamada artık kazalara vovoda insan ölmeyecek bu kadar iddalı açıklaması oldu

bu konuda çok iddialılar ve iddialarında da haklılar hiçbir araçta görmediğim emniyetler Volvo'da mevcut amaçları volvoda insan ölmeyecek Volvo'ya çarpan da ölmeyecek bunun için en son örnek S60 kendiliğinden frenleme sistemi

videoyu bulamadım bu yazıyı buldum
      2015 leon fr

Yorum

[quote=yigitihsan18 ]
        Orjinal yazı sahibi: ozas

S60 henüz pazar çıkmadan özellikleri saha mühendisleri tarafından anlatılmaya başladığında yok artık demiştik otomobili ilk incelediğimizde hayranlık dolu ve biraz da şaşkın bakışlarımızı unutamam videoyu bulamadım bu yazıyı buldum

Yorum

Bizim 'kanat' şeklindeki far tasarımı herkese esin kaynağı olmuş)

Yorum

2.0 dizelden 1.6 dizele inmem. :P
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Gerek de yok Sufyan abi zaten bu araç seninkinin yanında ohoo....Zaten araç dediğin zorunlu durumlar olmadığı sürece segment büyütmek için değiştirilmeli.Tabiki benim düşüncem.
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

1.6 dizel olaca ve 75 bil lira vereceğim öyle mi?
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

c30 tarzı bir şey olmuş sanırım. Bence başarılı. O odunsu hatlardan çıkıp biraz daha estetik yapmış volvo. Konsolu beğendim. bence başarılı bir araç. Marka zaten tartışılmaz.

Yorum

şahane ötesi görünüyor

Yorum

The home of Volvo Cars on YouTube Discover the latest news and films from Volvo Cars and our friends around the world. Films uploaded here are produced by Volvo Car Group. Professionals can find more videos and broadcast-quality newsfeeds on: www.media.volvocars.com Instagram: https://instagram.com/volvocars Facebook: https://facebook.com/volvocars Read our privacy policy: volvoca.rs/privacy

2.00 dan sonra olan bölümü özellikle görün. Göstergeler, yol bilgisayarı olayı aşmış gözüküyor. Tam görsel bir şölen olmuş hatta. Tema koymuş adamlar ya!

Devamındaki güvenlikle olan kısımlar da çok ilgi çekici bu arada.
                      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

İşleniyor...
                      X