Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Volvo V40

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Volvo V40

Yeni volvo v40 bence çok iddaalı olacağa benziyor üstadlar, bu yaz avrupa da başlangıç fiyatı olarak 26.000 Euro dan piyasaya girecek yıl sonu ülkemizde de satışa sunulacak. Ben araca bayıldım tabiri caizse 1.6 dizel 115 hp + powershift otomatik + orta donanımı 75.000 tl civarında olursa bence çok iyi işler çıkartabilir.

Tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=o0WtKn4edFo
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: Yeni Volvo V40

çok şık gerçekten... ilerde düşünebilirim))
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

C30'un biraz daha geliştirilmişi gibi olmuş.Bence şık bir araç olmuş.Eğer o segmentte çıkıcaksa.İyi işler çıkartır mı?Bilemiyorum.S60 da fena bir araç değil ama D segmentinde pek bir iş yapamıyor.Volvo güzel araçlar yapmasına rağmen ülkemizde pek tutunamıyor.Bu kadar para verilicekse BMW,Mercedes veya Audi almayı tercih ediyor insanlar.Güvenlik olarak en kaliteli araçları Volvo üretiyor ama malesef piyasada prestij açısından diğer markalardan sönük kalıyor.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hayret volvo estetik bi araba yapmış sonunda s 60 dan sonra..
        F30 Sport+

Yorum

Bence güzel

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Psa nın geliştirdiği 1.6 dizel 115 hp lik motor gerçekten iyi gidiyor test ettim ortalama 10 sn civarında bir hızlanma sunucaktır powershift şanzıman ile fiyatıda makul olursa bende almayı düşünebilirim.

Yorum

Ule şu Volvo herşeyi Teknolojik ve Çok Şık yapmayı sonunda başarmış ama şu Direksiyon tasarımını bi becerebilse Yine eskisinden iyi de , Opelden biraz daha itici geliyor bana bu direksiyon tasarımı
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

On S60 arka XC60 sentezi sik olmus
                İceride dijital hiz gostergesi supriz
                S60 ile Volvo satislarini katliyor bu arac da onlarin isine yarar
                Ama fiyat politikasi yuzunden sinirli olacaktir tahminim
                S60 2011 de 1700 adet satmisti bu da 1000 adet civari yapar bence

İnsignia dan sonra hedef aracim olamaz

Yorum

arka tarafını yenı focus un hatchback versıyonuna benzenettım.volvo oldum olası sevmısım hatta bı arada s40 1.6 benzınlısı 45 bın e kadar dustugunde baya dusurmeye calısmıstık babam ıcın 0 km ama sonra cesıtlı ısler gırdı araya kacırdık o olayı

Yorum

geçenlerde volvonun tanıtımını izledim genel müdürünün yaptığı açıklamada artık kazalara vovoda insan ölmeyecek bu kadar iddalı açıklaması oldu
                    2015 leon fr

Yorum

V40, S40 swye verilen ad değil miydi? alala
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yapmayın arkadaşlar millet 75,000 tl ye neler alıyo.Bu arabanın ederi 40-45 bin tl olmalı.Birde power shift otomatik vitesi 2,0 lt 204 hp s 60 da denedim tam bir fiyasko. 180 hp lik Insignia cok daha seriydi.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

bunun bi hibrit dizeli var 1.9 lt yakan o araç baya güzel olmuş

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=o0WtKn4edFo Buyurun bu da tanıtım videosu.

Yorum

ön kısmı S 60' a arka kısmı C30'a benziyor estetik olmuş,
                              Volvo artık sadece güvenliğe değil estetiğe de önem vermeye başladı .

Yorum

İşleniyor...
                              X